Arkadaslar hepinize teşekkür ederiz.. Allah sizlere de mis kokulu bebeklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bebeğimi daha beklemiyorduk ama sanırım o çok sabirsizlanmis ve gelmek istedi. Pazartesi sabah 6 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye attık kendimizi. Herşeyim hazırdı ama daha çanta hazırlama mistim. Hemen hazırladım. Eğer siz de ani yakalanirsaniz hiç telaş yapmayın sakin olun. Hastaneye vardigimizda nst ye aldılar önce sancı çıkmadı, 1 cm açıklık vardı. Ben doğum şekline karar vermemistim henüz ama hersey yolunda ise normal olsun dedim. Sancıyi tetiklemek için suni sancı verdiler hafif ama hiç etki etmedi. Hiç sancim olmadı. Sonra doktorum gelip kontrol edince bebegin çok yukarda olduğunu normal olmasi icin cok beklemem gerektiğini söyledi ve beraber sezeryana karar verdik. Spinal anestezi oldum ama ameliyat esnasında panik yaptım ve beni uyuttular hafif. Bebeğimi ilk çıkınca yüzüme yaklastirdiklarini ve konuşulanlari hatırlıyorum ama görüntü yok. Hafif olduğu için ayilmam kolay oldu. 1 saat içinde oldu bitti hersey. Ben 2 saat sonra gördüm bebeğimi, oksijende kalmış biraz. İlk gün biraz ağrı oluyor ama 2.gün hersey yoluna giriyor hiç korkmayin. Bebegimi kucağıma aldığım an dünya durdu resmen, anlatılmaz bir duygu mis gibi bir koku. Herşeyi unutturuyor

bu da bizim hikayemiz. Soranlar için paylaşmak istedim. Her türlü merak ettiğinizi sorabilirsiniz. Öptük hepinizi. Sevgilerle

Canim yaa çok duygulandirdin ve o günü tekrar yaşatsın bana. Nasıl da çabuk gecti zaman ve şimdi bebeğim kollarımda. Bunu adı mucize. Senin de bebegin inşallah çok acele etmez bekler birazcık. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Senin için kokladim Bebegimi

biz de seni öptük teyzesi
Evet canim o benim

çok teşekkür ederim. Darısı hepinize inşallah Az kalmis.Kızın olacakmis senin de. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin prensesi.