• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Meraba kızlar. Bende bugun transferimin 7. Günümdeyim inşallah sizler gibi pozitif sonuclar alabilirim. Allah hepinizin Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim sormak istediğim siz Yaşadığınız için çok iyi bilirsiniz belirtileriniz neler oldu acaba içim içimi yiyor bu konuda
Inşallah pozitifi görürsün. Belirtilere takılma. Çoğu ilaçların etkisi. Idrar da görmezsen de üzülme. Birçok kişinin belli olmuyor bile. Pozitif düşün, pozitif olsun:)

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] esilaecrin esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ayşe Sena[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]Zeynep Hira - Emirhan[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali Dağhan[/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-Kız[/TD]
[TD]Selim-Meyra[/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]22.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@lostlife [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gulsah84 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek-Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TR][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@marpesa [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Tanem[/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] papatyam83 papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gamze33 [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD][TD][/TD]
[TD]Asel-Eymen [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]Yiğit Mert [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Cemre[/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]Sare-Mirza[/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız [/TD]
[TD]Havin [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]İlteber [/TD]
[TD]01.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]10.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR][/TR][/TR][/TABLE]

Son düzenleme:
gelisimcii gelisimcii canim hayirli olsun transferin.. asla umutsuzluga düşme. Sonuc belli Olmus da hamileymissin gibi davran. ;) belirtilere de takilma.. hem ilaclarin etkisi cok hem de kisiden kisiye degisiyor.. mesela ben akintim su gibi olunca anlamistim tuttugunu.. ama kimseden de ayni belirtiyi duymadim..

Selam cnm prof .ların olduğu kardiyoloji konseyine çağrılmıştık,dün gittik hiç iyi haberler almadık çok üzgünüm.Saatlerce ağladım kalbinde delik olduğu ve akciğere giden bi damarda darlık varmış kafamda birsürübişiçok net bile hatırlayamıyorm şuan..Kesinlikle kordosentez yapılması gerektiği söylenildi..gebelik sonlandırabilinirmiş büyük bi anomiliymiş..miş.. yarın kordosentez için gün aldım korkuyorum.. inşallh temiz çıkacak yüreğimi ferah tutmak için çabalıyorum sadece... hakkımızda hayırlısı...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah herşey güzel sonuçlanacak moralini yüksek tut dualarımız sizinle güzel şeyler düşün güzel sonuçlar al allaha emanet o Rabbim onu korur sağlam bebeğini de strese sokma

Inşallah pozitifi görürsün. Belirtilere takılma. Çoğu ilaçların etkisi. Idrar da görmezsen de üzülme. Birçok kişinin belli olmuyor bile. Pozitif düşün, pozitif olsun:)
Teşekür ederim canım. Inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza

gelisimcii gelisimcii canim hayirli olsun transferin.. asla umutsuzluga düşme. Sonuc belli Olmus da hamileymissin gibi davran. :KK66: belirtilere de takilma.. hem ilaclarin etkisi cok hem de kisiden kisiye degisiyor.. mesela ben akintim su gibi olunca anlamistim tuttugunu.. ama kimseden de ayni belirtiyi duymadim..
Teşekür ederim canım çok sağol benim adet olmadan önce midem bulanmaya kabızlığım geçmeye başlar şimdide aynı oldu o yüzden umutsuzluğa kapıldım elimde olmadan canım.

Selam cnm prof .ların olduğu kardiyoloji konseyine çağrılmıştık,dün gittik hiç iyi haberler almadık çok üzgünüm.Saatlerce ağladım kalbinde delik olduğu ve akciğere giden bi damarda darlık varmış kafamda birsürübişiçok net bile hatırlayamıyorm şuan..Kesinlikle kordosentez yapılması gerektiği söylenildi..gebelik sonlandırabilinirmiş büyük bi anomiliymiş..miş.. yarın kordosentez için gün aldım korkuyorum.. inşallh temiz çıkacak yüreğimi ferah tutmak için çabalıyorum sadece... hakkımızda hayırlısı...
Canım inş sıkıntısız atlatırız Yarını ... Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inş. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

Ay canım Rabbim yar ve yardimcin olsun.. inşallah iyi sonuclar alırsın.. 27. Haftasinda bi gebeligi sonlandirmazlar gibi geliyor bana.. ne kaldi şunun surasinda.. hem kalbi delik yaşayan bir sürü insan var.. cok karisti benim de kafam.. hangi hastaneye gidiyordun sen??

Bu kalp anomolisi şüphesiyle eko çekildikten sonra ÇAPA ya gidiyoruz canım..

Kızlar dualarınız temmenileriniz için çok teşekkür ediyorum..Nasıl yaptıracağım,nasıl geçecek hala düşünüyorum gönlüm yaptırmamaktan yanaydı ama öyle bir sıkıştık ki mecbur kaldım.. Rabbim yavrumu bize bağışlayacak inşallh ..

Kızlar dualarınız temmenileriniz için çok teşekkür ediyorum..Nasıl yaptıracağım,nasıl geçecek hala düşünüyorum gönlüm yaptırmamaktan yanaydı ama öyle bir sıkıştık ki mecbur kaldım.. Rabbim yavrumu bize bağışlayacak inşallh ..
Sen yüreğini ferah tut her işte bir hayır vardir.. kader seni bu testi yaptirmaya suruklediyse bir sebebi vardir elbet.. bu yazgiyi yazanin da bir bildigi vardir.. her sey cok guzel olacak..

Gunaydiiiiin
kapanışı ben yapmışım dun.. açılışı da ben yapayim..
hamilelik takvimimde bebişin sacindan bahsetmiş.. bence ben kel bebek dogurcam.. ben de kelmişim.. 1.5 yasina kadar oglan çocuğu sanarlarmis beni :D

Günaydınlaaarrr...
Bugün Lulinda Lulinda nın doğum günü..
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu güzel yaşlara Ali'nle inşallah :KK75::KK37::KK36::KK9::KK200:

Arkadaslar hepinize teşekkür ederiz.. Allah sizlere de mis kokulu bebeklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bebeğimi daha beklemiyorduk ama sanırım o çok sabirsizlanmis ve gelmek istedi. Pazartesi sabah 6 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye attık kendimizi. Herşeyim hazırdı ama daha çanta hazırlama mistim. Hemen hazırladım. Eğer siz de ani yakalanirsaniz hiç telaş yapmayın sakin olun. Hastaneye vardigimizda nst ye aldılar önce sancı çıkmadı, 1 cm açıklık vardı. Ben doğum şekline karar vermemistim henüz ama hersey yolunda ise normal olsun dedim. Sancıyi tetiklemek için suni sancı verdiler hafif ama hiç etki etmedi. Hiç sancim olmadı. Sonra doktorum gelip kontrol edince bebegin çok yukarda olduğunu normal olmasi icin cok beklemem gerektiğini söyledi ve beraber sezeryana karar verdik. Spinal anestezi oldum ama ameliyat esnasında panik yaptım ve beni uyuttular hafif. Bebeğimi ilk çıkınca yüzüme yaklastirdiklarini ve konuşulanlari hatırlıyorum ama görüntü yok. Hafif olduğu için ayilmam kolay oldu. 1 saat içinde oldu bitti hersey. Ben 2 saat sonra gördüm bebeğimi, oksijende kalmış biraz. İlk gün biraz ağrı oluyor ama 2.gün hersey yoluna giriyor hiç korkmayin. Bebegimi kucağıma aldığım an dünya durdu resmen, anlatılmaz bir duygu mis gibi bir koku. Herşeyi unutturuyor:KK68:bu da bizim hikayemiz. Soranlar için paylaşmak istedim. Her türlü merak ettiğinizi sorabilirsiniz. Öptük hepinizi. Sevgilerle:KK15:

Canim Merhaba nasılsın ayy seni gördüğüme çok sevindim izmir tren istasyonunda ailemi ziyarete giderken bir yandan da elimde telefon pozitif sonucunu bekliyorduk topikte hiç unutmam. Bizimkinin de suyu az bundan dolayi erken gelecek galiba. Rabbim bebeğine sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Tecrubelerini de bizimle paylasirsin. minik Paşanın minik nanaklarindan öpüyor teyzesi. Gözün aydın canimmmm:KK68:
Hoşgeldin bebek sefalar getirdin:KK46:
Canim yaa çok duygulandirdin ve o günü tekrar yaşatsın bana. Nasıl da çabuk gecti zaman ve şimdi bebeğim kollarımda. Bunu adı mucize. Senin de bebegin inşallah çok acele etmez bekler birazcık. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Senin için kokladim Bebegimi:KK68:biz de seni öptük teyzesi

Ikizdi bire düşmüştü. Bahceci de yaptirmistin değil mi. Allah hayirli evlat eylesin canim, darısı bizim basimiza
Evet canim o benim :KK16:çok teşekkür ederim. Darısı hepinize inşallah Az kalmis.Kızın olacakmis senin de. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin prensesi.

Günaydınlaaarrr...
Bugün Lulinda Lulinda nın doğum günü..
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu güzel yaşlara Ali'nle inşallah :KK75::KK37::KK36::KK9::KK200:

Günaydın operacim
@lulindac cim doğum günün kutlu olsun canım mutlu senelere inşallah minik oglusunla ve esinle beraber ömür boyu mutluluklar dilerim :KK200:

Gunaydiiiiin
kapanışı ben yapmışım dun.. açılışı da ben yapayim..
hamilelik takvimimde bebişin sacindan bahsetmiş.. bence ben kel bebek dogurcam.. ben de kelmişim.. 1.5 yasina kadar oglan çocuğu sanarlarmis beni :KK70:

haha bende tam okuyodum bende sapsari 2 tane sacim varmis keltos kocam simdi keltos bakalim nasil cikacak ama eskilerin dedigi gibi bu mide yanmalari saclardansa kesin sirma sacli olacak o zamanda

Arkadaslar hepinize teşekkür ederiz.. Allah sizlere de mis kokulu bebeklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bebeğimi daha beklemiyorduk ama sanırım o çok sabirsizlanmis ve gelmek istedi. Pazartesi sabah 6 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye attık kendimizi. Herşeyim hazırdı ama daha çanta hazırlama mistim. Hemen hazırladım. Eğer siz de ani yakalanirsaniz hiç telaş yapmayın sakin olun. Hastaneye vardigimizda nst ye aldılar önce sancı çıkmadı, 1 cm açıklık vardı. Ben doğum şekline karar vermemistim henüz ama hersey yolunda ise normal olsun dedim. Sancıyi tetiklemek için suni sancı verdiler hafif ama hiç etki etmedi. Hiç sancim olmadı. Sonra doktorum gelip kontrol edince bebegin çok yukarda olduğunu normal olmasi icin cok beklemem gerektiğini söyledi ve beraber sezeryana karar verdik. Spinal anestezi oldum ama ameliyat esnasında panik yaptım ve beni uyuttular hafif. Bebeğimi ilk çıkınca yüzüme yaklastirdiklarini ve konuşulanlari hatırlıyorum ama görüntü yok. Hafif olduğu için ayilmam kolay oldu. 1 saat içinde oldu bitti hersey. Ben 2 saat sonra gördüm bebeğimi, oksijende kalmış biraz. İlk gün biraz ağrı oluyor ama 2.gün hersey yoluna giriyor hiç korkmayin. Bebegimi kucağıma aldığım an dünya durdu resmen, anlatılmaz bir duygu mis gibi bir koku. Herşeyi unutturuyor:KK68:bu da bizim hikayemiz. Soranlar için paylaşmak istedim. Her türlü merak ettiğinizi sorabilirsiniz. Öptük hepinizi. Sevgilerle:KK15:

Canim yaa çok duygulandirdin ve o günü tekrar yaşatsın bana. Nasıl da çabuk gecti zaman ve şimdi bebeğim kollarımda. Bunu adı mucize. Senin de bebegin inşallah çok acele etmez bekler birazcık. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Senin için kokladim Bebegimi:KK68:biz de seni öptük teyzesi

Evet canim o benim :KK16:çok teşekkür ederim. Darısı hepinize inşallah Az kalmis.Kızın olacakmis senin de. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin prensesi.

tebrik ederim, ne güzel ilk günden beri burada tüm gelişmeleri, sorunları, mutluluklarımızı paylaşıyoruz. İlk annemiz sensin, artık emzirmeydi, uykuydu, pişik kremiydi sorularımızdan yandın valla :-)
seni ve mis kokulu bebişini öpüyorum :KK37:

Canım hayırlı cumalar
Nasıl geçti değil mi zaman? Çok şükür ki kurtuldun canım darısı bizlere inşallah. Dilerim bebeğim zamanin da doğar. Allah razi olsun güzel duan için. Bebeğini huzur, mutluluk için de büyüt inşallah. Kocaman öpüyorum canım seni ve mis kokulu yavrunu :)

Günaydın :) darısı başımıza inşallah ... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .. Sabah sabah ağlattın valla , ama mutluluktan :) bana be isteyen herkese de yaşatır Allah'ım bu duyguyu dilerim . Peki erken doğabilme ihtimalinden söz etmişmiydi doktorun daha önce ?

Lulinda Lulinda canım doğum günün kutlu olsun :KK200::21::KK71::KK73:
Yakışıklı oğluşun , eşin ve tüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı güzel bir Ömrün olur inşallah ...

Back
X