• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

coolfire coolfire kardeşim inşallah sanada bebeğinede bişey olmaz. Rabbim ikinizide korusun. Bütün gün aklımız sendeydi. Evde yat dinlen ruhen çok yoruldun Allah yardımcın olsun canım.
gelisimcii gelisimcii sonucun gayet iyi iki gün sonra tekrar test yaptırıp sonucun ikiye katlanıyormu ona bakıcaz artık. Tebrikler ilk aşamayı geçtin heyecan istiyordun maratonun başladı işte. Benim eşim 3. Kan testimin sonucunda hamile olduğumu kabullenmişti. İki gün arayla 3 kez kan veriyosun yaa bi keresinde beni hastaneden aramayınca dedim kötü haberi kimse vermek istemiyo bi heyecan bi telaş hastaneyi ayağa kaldırdım meğer hemşire ameliyattan çıkınca arayacakmış sonuç için :KK70: ne günlerdi bee.
İnşallah bende Yaşarım o günleri canım. Tüp benek yaptırdığım yerdeki hemşireye söyledim sonucumu dedi ki pozitife doğru gidiyor sonucun ama 2 gün sonra değiş test gününde yap dedi test günümde 9 Haziran ondan sonra günleri var ben tekrarlamanı istiycem dedi. Salı gününe kdr iyice meraklanıcam pazar versem ne olur ki sanki :)

İnşallah bende Yaşarım o günleri canım. Tüp benek yaptırdığım yerdeki hemşireye söyledim sonucumu dedi ki pozitife doğru gidiyor sonucun ama 2 gün sonra değiş test gününde yap dedi test günümde 9 Haziran ondan sonra günleri var ben tekrarlamanı istiycem dedi. Salı gününe kdr iyice meraklanıcam pazar versem ne olur ki sanki :)
Test gününe çok az kalmış ha pzt ha salı :) sen 9 haziranda başla. En azından şimdi sonucun olumlu olduğunu biliyorsun. Salı günkü testte kaba hesap 140 ın üzerinde çıkması lazım.

Test gününe çok az kalmış ha pzt ha salı :) sen 9 haziranda başla. En azından şimdi sonucun olumlu olduğunu biliyorsun. Salı günkü testte kaba hesap 140 ın üzerinde çıkması lazım.
Kesin bekleyemem ben canım pazar günü tekrar veririm sonra gerekirse salıda veririm hem düzenli bi Artış varmı takipte etmiş olurum eğer bi zarar-ı yoksa kan vermemim veririm sakıncası yok canım

Kordosentezi şimdilik bi aksilik olmadan yaptık canım.. evdeyim dinleniyorum.. bugün hiç bitmeyecek sandım ..

Hemen sonuç alınmıyormuş canım 2-3 hafta sürer dedi arayacaklarmış.. Şimdilik bi aksilik görünmüyor şu 2 günü en azından sorunsuz atlatırsam allhın izniyle sağlık haberlerini alırız inşallh...

canim guzel haberlerini bekliyoruz. Sen iyice dinlen kafani bosalt simdi. Biz her zamanburada ve yanindayiz..

bende bakıyorum ineternetten nerden sipariş verdin cnm.. kumaşı nasıl ?
Canım ilkibi kompedan dan aldim.. diğeri markafoniden. O daha gelmedi. Bu gun de baktim markafonide kampanya var. Anne Çocuk bolumune gir hemen gorursun.. guzel görünüyorlar.. almamus olsam ssipariş verirdim.

coolfire coolfire gecmis olsun canım.. Bundan sonrası bekleme sureci.. huzur icinde olmani dilerim.. canını sıksan da sonuc her ne ise degismeyecek.. iyi cikacagini düşün, sakin ol.. sonuç gelsin gerekirse sıkarız canımızı.. ama simdi erken.. öpüyorum göbüşten..
gelisimcii gelisimcii hadi hayirli olsun.. olmuş bi iş.. benim 9. Gun degerim 52ydi.. muhtemelen sen de 9. Gun yaptirsan boyle bir sonuc alirdin.. pazar gunu test yaptirma diyemem bana demislerdi yaptirma diye ama ben yaptirmistim :) laf dinlemeyecegine eminim
Lulinda Lulinda bence en zoru ilk 12 haftaydi.. sonrasi su gibi gecti benim icin.. sanirim bir de son 4 hafta zor gececek..

Şu an gözümden uyku akiyor ama.nedense direniyorum.. gerci biliyorum yattim mi uyuyamicam ama.. arkadasim hamile yastigi verdi.. onu denicem.. o hic kullanamamis rahat edememis.. bende nasil olacak bakalim..

Gunaydin.. yine gebelik gunlugume takildim.. dogum kontrolü konusunda doktoruma danisabilirmisim :D 3. Cocugu yaparsam kocam mini cooper sozu verdi halbuki.. tek batinda yaparim haberin olsun dedim :D pek severim kalabalık aileyi.. hep en az 3 cocugum olmasini istedim.. kız oglan kiz siralamasiyla ama nasip n olmadi şimdilik.. belki siralama kaynistir.. oglanin üzerine 2 de kiz dogururum :D

Gunaydin kizlaaarrr..
bu gece iki tane ruya gordum, ilkinde ucaga binmisim ve ucakta bir ariza olmus motorlari duruyormus. Dusme anini, olume yaklasmayi falan tattiktan sonra denizin uzerine ama sig olan bir yere inis yaptik burnumuz bile kanamadi. O surecte nelere uzulmusuz, ne hirslara kapilmisiz, bebegimin yuzunu bile goremeden gidiyorum gibi ulvi hislere kapildim. Bir nevi ak sakalli dede ruyasi gibiydi.
ikinci ruyada ise ben doktorumu degistiriyormusum, yeni dr usg ile bakiyor, ikiz bunlar diyor. Olamaz diyorum bunca ay, ayrintili usg bile cekildi nasil farkedilmez diyince, bazen son haftalarda farkedilebiliyor, bir kiz bir erkek diyor. Hem seviniyorum hem de ben nasil iki cocuga bakarim, simdi bir bebek arabasi, bebek odasi, kiyafet vs daha almam gerekiyor diye endiseleniyorum.

Gunaydin.. yine gebelik gunlugume takildim.. dogum kontrolü konusunda doktoruma danisabilirmisim :KK70: 3. Cocugu yaparsam kocam mini cooper sozu verdi halbuki.. tek batinda yaparim haberin olsun dedim :KK70: pek severim kalabalık aileyi.. hep en az 3 cocugum olmasini istedim.. kız oglan kiz siralamasiyla ama nasip n olmadi şimdilik.. belki siralama kaynistir.. oglanin üzerine 2 de kiz dogururum :KK70:

Uc cocukla mini cooper degil doblo falan alsin bence kocan sana :KK70:

Uc cocukla mini cooper degil doblo falan alsin bence kocan sana :KK70:
Hahaha evet olabilir.. hani sicak saatler diye bi dizi vardi.. orda mehmet Aslantuğ un bi kamyoneti vardi.. abbasdi adi da.. ondan isteyim ben.. o zamandan beri hastayim o kamyonetlere :D
Ruyan hayrolsun.. totoş yine acikta kalmis anlasilan.. ee yaz geldi tabi..
ben karnim cok hizli buyuyunce icimde bi bebe daha var.. kesin saklandi goremiyorlar diyordum..

gulsennnn gulsennnn opera opera kontrol ıyı geçti kızlar çok Sağolun :) sadece gitgel sonrasında fırsat bu fırsat deyip alışveriş de yaptık annemle epey yorulmuşum yine ağrılarla geçen bir gece oldu , giremedim İnternet'e . Kilosu 1550 olmuş , boyu 39 cm , ama yüzünü göstermedi . Hatta doktorum dedi ki bugün cuma ve başta dalga geçerdim ama cuma günü bebeklerin %90 ı secdede gibi duruyor ve kendini göstermiyor dedi . Neler yaptık dönmedi . Şu hazıranı bir atlatsam , erken doğum olabilir ihtimali var ya , 34ü dolduralım kendini kurtarır dedi . Inşallah . Ben de toplamda 8,5 kilo almışım , çok iyi dedi .

Gunaydin kizlaaarrr..
bu gece iki tane ruya gordum, ilkinde ucaga binmisim ve ucakta bir ariza olmus motorlari duruyormus. Dusme anini, olume yaklasmayi falan tattiktan sonra denizin uzerine ama sig olan bir yere inis yaptik burnumuz bile kanamadi. O surecte nelere uzulmusuz, ne hirslara kapilmisiz, bebegimin yuzunu bile goremeden gidiyorum gibi ulvi hislere kapildim. Bir nevi ak sakalli dede ruyasi gibiydi.
ikinci ruyada ise ben doktorumu degistiriyormusum, yeni dr usg ile bakiyor, ikiz bunlar diyor. Olamaz diyorum bunca ay, ayrintili usg bile cekildi nasil farkedilmez diyince, bazen son haftalarda farkedilebiliyor, bir kiz bir erkek diyor. Hem seviniyorum hem de ben nasil iki cocuga bakarim, simdi bir bebek arabasi, bebek odasi, kiyafet vs daha almam gerekiyor diye endiseleniyorum.
Günaydın :)) Allah hayra çıkarsın , rüyalar giderek enteresanlaşacak demek ki :) ben çok az uyuyabiliyorum ve hatırlamıyorum işim kötüsü rüyalarımı buaralar .

Hayırlısı olsun , bence de sonucun pozitif ben 10. Gün yaptırmıştım 30 küsurlu çıkmıştı .. Inşallah katlanarak devam eder değerlerin :)
Inşallah canım ya pazar günü katlanırsa eğer tekrar yaptırmama gerek varmı yani beklemelimiyiz yine salı gününü test için

Back
X