Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende Yaşarım o günleri canım. Tüp benek yaptırdığım yerdeki hemşireye söyledim sonucumu dedi ki pozitife doğru gidiyor sonucun ama 2 gün sonra değiş test gününde yap dedi test günümde 9 Haziran ondan sonra günleri var ben tekrarlamanı istiycem dedi. Salı gününe kdr iyice meraklanıcam pazar versem ne olur ki sanki :)coolfire kardeşim inşallah sanada bebeğinede bişey olmaz. Rabbim ikinizide korusun. Bütün gün aklımız sendeydi. Evde yat dinlen ruhen çok yoruldun Allah yardımcın olsun canım.
gelisimcii sonucun gayet iyi iki gün sonra tekrar test yaptırıp sonucun ikiye katlanıyormu ona bakıcaz artık. Tebrikler ilk aşamayı geçtin heyecan istiyordun maratonun başladı işte. Benim eşim 3. Kan testimin sonucunda hamile olduğumu kabullenmişti. İki gün arayla 3 kez kan veriyosun yaa bi keresinde beni hastaneden aramayınca dedim kötü haberi kimse vermek istemiyo bi heyecan bi telaş hastaneyi ayağa kaldırdım meğer hemşire ameliyattan çıkınca arayacakmış sonuç için
ne günlerdi bee.
Test gününe çok az kalmış ha pzt ha salı :) sen 9 haziranda başla. En azından şimdi sonucun olumlu olduğunu biliyorsun. Salı günkü testte kaba hesap 140 ın üzerinde çıkması lazım.İnşallah bende Yaşarım o günleri canım. Tüp benek yaptırdığım yerdeki hemşireye söyledim sonucumu dedi ki pozitife doğru gidiyor sonucun ama 2 gün sonra değiş test gününde yap dedi test günümde 9 Haziran ondan sonra günleri var ben tekrarlamanı istiycem dedi. Salı gününe kdr iyice meraklanıcam pazar versem ne olur ki sanki :)
Kesin bekleyemem ben canım pazar günü tekrar veririm sonra gerekirse salıda veririm hem düzenli bi Artış varmı takipte etmiş olurum eğer bi zarar-ı yoksa kan vermemim veririm sakıncası yok canımTest gününe çok az kalmış ha pzt ha salı :) sen 9 haziranda başla. En azından şimdi sonucun olumlu olduğunu biliyorsun. Salı günkü testte kaba hesap 140 ın üzerinde çıkması lazım.
Kordosentezi şimdilik bi aksilik olmadan yaptık canım.. evdeyim dinleniyorum.. bugün hiç bitmeyecek sandım ..
Hemen sonuç alınmıyormuş canım 2-3 hafta sürer dedi arayacaklarmış.. Şimdilik bi aksilik görünmüyor şu 2 günü en azından sorunsuz atlatırsam allhın izniyle sağlık haberlerini alırız inşallh...
Bugün 2:30 da kontrolümüz var , inşallah herşey yolundadır . Dua edin bize olur mu , Hayırlı cumalar :)
Canim nasıl geçti kontrol
Ben de diyorum bugun birinin daha kontrolu vardi, iyi hatirladin valla![]()
Canım ilkibi kompedan dan aldim.. diğeri markafoniden. O daha gelmedi. Bu gun de baktim markafonide kampanya var. Anne Çocuk bolumune gir hemen gorursun.. guzel görünüyorlar.. almamus olsam ssipariş verirdim.bende bakıyorum ineternetten nerden sipariş verdin cnm.. kumaşı nasıl ?
Gunaydin.. yine gebelik gunlugume takildim.. dogum kontrolü konusunda doktoruma danisabilirmisim3. Cocugu yaparsam kocam mini cooper sozu verdi halbuki.. tek batinda yaparim haberin olsun dedim
pek severim kalabalık aileyi.. hep en az 3 cocugum olmasini istedim.. kız oglan kiz siralamasiyla ama nasip n olmadi şimdilik.. belki siralama kaynistir.. oglanin üzerine 2 de kiz dogururum
![]()
Hahaha evet olabilir.. hani sicak saatler diye bi dizi vardi.. orda mehmet Aslantuğ un bi kamyoneti vardi.. abbasdi adi da.. ondan isteyim ben.. o zamandan beri hastayim o kamyonetlereUc cocukla mini cooper degil doblo falan alsin bence kocan sana![]()
Günaydın :)) Allah hayra çıkarsın , rüyalar giderek enteresanlaşacak demek ki :) ben çok az uyuyabiliyorum ve hatırlamıyorum işim kötüsü rüyalarımı buaralar .Gunaydin kizlaaarrr..
bu gece iki tane ruya gordum, ilkinde ucaga binmisim ve ucakta bir ariza olmus motorlari duruyormus. Dusme anini, olume yaklasmayi falan tattiktan sonra denizin uzerine ama sig olan bir yere inis yaptik burnumuz bile kanamadi. O surecte nelere uzulmusuz, ne hirslara kapilmisiz, bebegimin yuzunu bile goremeden gidiyorum gibi ulvi hislere kapildim. Bir nevi ak sakalli dede ruyasi gibiydi.
ikinci ruyada ise ben doktorumu degistiriyormusum, yeni dr usg ile bakiyor, ikiz bunlar diyor. Olamaz diyorum bunca ay, ayrintili usg bile cekildi nasil farkedilmez diyince, bazen son haftalarda farkedilebiliyor, bir kiz bir erkek diyor. Hem seviniyorum hem de ben nasil iki cocuga bakarim, simdi bir bebek arabasi, bebek odasi, kiyafet vs daha almam gerekiyor diye endiseleniyorum.
Hayırlısı olsun , bence de sonucun pozitif ben 10. Gün yaptırmıştım 30 küsurlu çıkmıştı .. Inşallah katlanarak devam eder değerlerin :)asmakilit teşekür ederim canım evet bende yaptırıcam pazar günü sabredemem inş güzel bi şekilde katlanır
Inşallah canım ya pazar günü katlanırsa eğer tekrar yaptırmama gerek varmı yani beklemelimiyiz yine salı gününü test içinHayırlısı olsun , bence de sonucun pozitif ben 10. Gün yaptırmıştım 30 küsurlu çıkmıştı .. Inşallah katlanarak devam eder değerlerin :)