• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

amin canim sirayla insallah dr 23 temmuz falan en gec aliriz dedi 38+3 d3 falan
Vaaay gun de belli ha.. super valla.. bana soruyorlar, temmuz basi ağustos sonu diyorum. Tabii nasil doğuracağım kesin olmadigindan. Ya ben sezeryandan cok korkuyorum.. :(
Mutlu parazlar kizlaaar..
oy verip, gezelim hazir dışarı cikmisken.. vatana millete hayirli olsun..

asmakilit asmakilit tatlım sanada günaydın ve iyi pazarlar ama hala uyanamamışsın "temmuz başı ağustos sonu" ne kız :KK70:
Benim bu günle ilgili tüm planlarım suya düştü eşim çok işim var çalışıcam diye tutturdu. Bugün alışverişe çıkacaktım :KK43:

asmakilit asmakilit tatlım sanada günaydın ve iyi pazarlar ama hala uyanamamışsın "temmuz başı ağustos sonu" ne kız :KK70:
Benim bu günle ilgili tüm planlarım suya düştü eşim çok işim var çalışıcam diye tutturdu. Bugün alışverişe çıkacaktım :KK43:

Gunaydinlaarr..
ben de ayni ifadeye takilmistim, dikkatli gozlerden kacmamis ;)
Ben butun gun kitap, tv, uyku ile gecirmeyi planliyorum..

Günaydın anneler herkese mutlu pazarlar. Nihayet seçim vakti geldi ohh be tingirtilardan kurtulduk.
Oy kullanmaya gideceğiz şimdi vatana millete hayırlı olsun inşallah.
Ay dün çok yorulmusum ayaklarimin tabanları ağrıyor bugün Spor takilicam artık. Hava yine iç karartici. Dün bir lohusa tacı aldım kendime kırmızı ve kurdaleli çok tatlı. birde gittigidiyordan bebek bakım seti aldım tirnak makası, ateş ölçer, v.s. birde çok gaza geldim gardrop aldim. :KK48:
Öpüyorum hepinizi iyi istirahatler:KK19:

Günaydın anneler herkese mutlu pazarlar. Nihayet seçim vakti geldi ohh be tingirtilardan kurtulduk.
Oy kullanmaya gideceğiz şimdi vatana millete hayırlı olsun inşallah.
Ay dün çok yorulmusum ayaklarimin tabanları ağrıyor bugün Spor takilicam artık. Hava yine iç karartici. Dün bir lohusa tacı aldım kendime kırmızı ve kurdaleli çok tatlı. birde gittigidiyordan bebek bakım seti aldım tirnak makası, ateş ölçer, v.s. birde çok gaza geldim gardrop aldim. :KK48:
Öpüyorum hepinizi iyi istirahatler:KK19:

Gardropu nasil aldin? Oda takimi gibi almayacaksin sanirim. Biz de yola gardrop diye cikip komple odayi alip gelmistik :)
Biz de oy kullanmay gidiyoruz simdi, memleket icin hayirlisi olsun.. evlatlarimiz guzel gunler gorsun insallah..

Vaaay gun de belli ha.. super valla.. bana soruyorlar, temmuz basi ağustos sonu diyorum. Tabii nasil doğuracağım kesin olmadigindan. Ya ben sezeryandan cok korkuyorum.. :KK43:

benim zorunlu sezeryan olacağı için gün belli canim artik bende ilk sezeryanim gibi rahat olur insallah bh sefer yine ayni yerden kesilcegimi bilmek benide korkutuyor valla ama hayirlisi kızımla saglikla kavusalimda

Selam kızlar,
Biz de oyumuzu verdik geldik. Çocuklarımızın geleceği için umarım hayırlı olur.
Bugün valiz hazırlamakla uğraşacağım bende. Çamaşır ütü vs. Çok da yorgun hissediyorum ama bakalım.

Vaaay gun de belli ha.. super valla.. bana soruyorlar, temmuz basi ağustos sonu diyorum. Tabii nasil doğuracağım kesin olmadigindan. Ya ben sezeryandan cok korkuyorum.. :KK43:
sezaryandan hiç korkma...tabiki normali en güzeli en sağlıklı si..ama ben 10 kere dogursam onunuda sezeryan isterim. .günüm belli..fönümü cektirdim..agdami yaptirdim..herkes hazir bulundu..sabah kahvaltidan itibaren kamera cekimlerimiz başladı. .herkes heyecan..konvoy olarak hastane ye gittik ..odam suslendi..hazirliklar tamam..uyanik olarak butun asamalari izeldim..ben iceri girdikten yarim saat sonra babasiyla bulustu bile..sonra arkasina ben ciktim..kapida bi annem var..sinir oldum..herkes bebisin pesine gitmis:KK12:ablam odada beni allikla beklitordu:21: foto cekcez yani..hemen tacim makyajim..gelisn oglusla ilk pozlar..çok güzel bi gündü. .zaten agri kesici veriolar..baya bi bişey hisset medim..sadece biraz usudum
.hatta o gün bumuymus dedim..

amacim sezeryan a ozendirmek degil tabiki. .zorluklari var sonucta ameliyat yaran oluo..ama olurda boyle ni durumunuz olursa korkmayin yani..Allah gönlünuze gore versin

Iyi pazarlar herkese biz de oy kullandik ve ordan alisverise.. Son bi kez cikiyim dedim bidaha zor cikarm lcw ve civilden ciciler aldim bizimkilere civilde fiyatlar uygun ve cok cesit var guzeldi.. Giyim olark pek biseymz kalmadi sadece biberondu emzikdi islak mendildi falan artik onlarida esim alir bide odamiz kaldi okadar.. Cok yorldm yaa ayaklarm zonkluyoo :(

kızlar slmmm :) oylarımız hayrlı ugurlu ollsun ınsallah vatanımıza mılletımıze.
dun emınonune gıttık esımle hurrıyte carsısına ıc camasır gecelık pıjama ws. almaya cnku nasıpse okullar kapanınca dgru su ıstanbuldan kurtulup yazlıga gıtmek nıyetım dr umda ok deerse. baya yuruduk dolastık sonra hawuzlu hana gırdık bı bakalım fıyatlara fln dıye 4 saat kalmısız toplamda hep ayakta tabı bı yemek yerken oturduk 15 dk fln okdr. bugun hala belım kasıklarım zonk zonk gecmedı agrım gercekten cok yorulmusum smdıde kndımı kotu hıssedıyrm keske okdr yorulmasaydım bıse mı oldu dıye sımdıo_Oo_O

kızlar günaydın..iyi pazarlar herkese..

servikal uzunluğumm 2.5 düşmüş..:( aramızda servikal uzunlukla ilgili bilgiye sahip olan var m ? çok korkuyorum :( çok canım sıkıldı :(

yefens yefens opera opera ben sizi deniyordum, bakiim yazdiklarimi dikkatli okuyor musunuz?? :D uyumadim ki hic uyanmak mümkün olsun..
talkative_844 talkative_844 ne guzel olmus dogumun.. Hayirlisi bakalım biz neler yasicaz.. icime su serptin valla..
86umut86 86umut86 ben 15haftalik falanken doktorum hunilesme var diye bi korkutmustu beni. O zaman servikal uzunluk olcumu yapilmisti.. 2,5 altinda olursa o donem icin tehlikeli demislerdi ama sen 29 haftalik oldun.. en kotu ihtimalle rahim agzini dikerler olur biter.. sıkma canını.. riskimiz cok azaldi artik.. Allah korusun erken dogum olsa da sıkıntı olmaz..

Gardropu nasil aldin? Oda takimi gibi almayacaksin sanirim. Biz de yola gardrop diye cikip komple odayi alip gelmistik :)
Biz de oy kullanmay gidiyoruz simdi, memleket icin hayirlisi olsun.. evlatlarimiz guzel gunler gorsun insallah..

Operacim beşik beyaz ona uygun gardrobuda beyaz aldım çok beğendim. Zaten 1-1,5 yaşına kadar benimle olacağı için suan başka bir şey düşünmüyorum. Bu onun cicilerini idare eder. Fiyatta çok uygun olunca aldim. Resimi ekledim

Eklentiler

• Gardrop.webp
    Gardrop.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 90
asmakilit asmakilit G gelartikannecim inşallah canım 4 hafta daha dayansalar bari gelmeseler :KK43:( 29. haftada dikiliyor mu ? kısalma başlar mı normelde ama benim ki biraz hızlı oldu :KK43:
Dikilir sanırım.. kasilmalar baslamaz ama.. belki yatak istirahati verir.. sıkma canini guzelim.. cozumu olan seyler bunlar.. anne karninda yasama yolculuk belgeselinde hatunun 7. Ayinda nişanı düşmüştü.. bi seycik olmadi.. her sey güzel olacak ;)

Canim sütün hemen geldi ki cok merak ettim.. benim en büyük korkum o.. ya sütüm gelmezse.. maşallah 2 gunde ayaklanmissin, bas agrisi bel agrisi falan oldu mu??
hemen gelmedi canım sutum bu yüzden hastanede mama verdirdiler bebegin kan şekeri düşmesin diye. Her her mamadan önce meme vermeyi denedik etmeyi de öğrensin diye. Mamayi da kaşıkla verdik önce. Sonra hemşire biberonla verin emmesi gelissin memeyi daha güzel alır dedi. 2 gun de biberonla verdik. 3.gun ancak süt inmeye başladı ama az olduğu için memeyi hemen bırakıyordu. Sika sika zorla süt cikariyordum .. 4 . Günden itibaren sadece meme verdim ve şimdi çok şükür emiyor. Emdikce süt artıyor. Tavsiyem emmiyor diye vavgecmemen ısrarla denemen. Ve sütünün geleceğine inan ümitsizliğe kapılma. Çok şükür iyiyim arada hafif sancı oluyor dikis yerinde ama sorun değil. Ne başım ağrıdı ne de belim. Korkacak bişey yok. Hele o mucizeni kucağına alınca :KK36:herşey bitiyor aşk başlıyor.

Operacim beşik beyaz ona uygun gardrobuda beyaz aldım çok beğendim. Zaten 1-1,5 yaşına kadar benimle olacağı için suan başka bir şey düşünmüyorum. Bu onun cicilerini idare eder. Fiyatta çok uygun olunca aldim. Resimi ekledim

cok güzel bir dolap güle güle kullanın inşallah.. beyaz zaten ileride alacagın yatakla da uyumlu olur. uygun fiyata da bulduysan iyi etmişsin almakla, ne kadar cok kıyafet oldu daha doğmadan değil mi insan koyacak yer bulamıyor :KK68:

asmakilit asmakilit G gelartikannecim inşallah canım 4 hafta daha dayansalar bari gelmeseler :KK43:( 29. haftada dikiliyor mu ? kısalma başlar mı normelde ama benim ki biraz hızlı oldu :KK43:

doktorun ölçümü yaptıgında ne yorum yaptı? ben bu servikal uzunluk konusunda cok bilgisizim, belki sınırda bir degerdir ama risk yüksek değldir.. her halükarda üzülmek, kafaya takmak yok.. her bebek 40 haftada, 50 cm ve 3,5 kg doğacak diye kaide yok. yeter ki sağlıkla doğsunlar.. senin minikler kendilerini kurtarır annesi :KK11:

kızlar günaydın..iyi pazarlar herkese..

servikal uzunluğumm 2.5 düşmüş..:KK43: aramızda servikal uzunlukla ilgili bilgiye sahip olan var m ? çok korkuyorum :KK43: çok canım sıkıldı :KK43:
Hiç merak etme canım çok riskli dönemi atlattın allahın izniyle benim servikal de kısalık vardı 12 haftada 2.8 dikiş atılacaktı onunda riskleri vardı ben istemedim sürekli istirhatle allaha çok şükür bu günlere geldik sende sürekli yat bol su iç yemene içmene dikkat et allahın izniyle hiçbirşey olmaz 34 haftayı atlattıktan sonrada hiç korkma allaha emanet olun canım

86umut86 86umut86 canim inşallah biseycik olmaz..sen icini ferah tut..dr un zaten gerekli önlemi alacaktir..

kızlar bebislere kiyafet alma işleri hızlandı galiba..alirken baskılı olmamasina dikkat edin..ve belli markalardan alin..made in durumunuda inceleyin derim..desenleri dikişli olursa daha iyi..

ayrica sezeryanda kafayi hic egmemek gerikiyor..yatagi hafif egimli olmali..bas ağrısı yasamama adina..bide benim sütüm hemen gelmişti...Sık sık emzirdim..bos bos olsa bile..masallah zaten vakum gibi oluyorlar..bi sekilde getiriyolar..hic stres yapmayın...

Back
X