• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yaa bu benim goguslerim buyucene kuculuyo sanki :KK43: zaten kucucuktuler sütüm olmicak diye cok korkuyorum ikizlere zaten yetmez diyo herkes azcik da olsa anne sutu alsinlar yaaa:KK43: anneminde hic sütü olmamis bende 15 gun anca emmisim bakalim napcaz..

Canim...
ne diyecegimi bilemiyorum, inan hep aklimdasin. Toparlanabildin mi?
tekrar tedaviye ne zaman baslayacaksin??

Operacim arkadaş bizim topikten mi benim aklıma senin mesajindan antalya2011 di sanırım o geldi ama nick tanıdık degil acaba ben mi karistiriyorum yada nickini mi değiştirdi

Yaa bu benim goguslerim buyucene kuculuyo sanki :KK43: zaten kucucuktuler sütüm olmicak diye cok korkuyorum ikizlere zaten yetmez diyo herkes azcik da olsa anne sutu alsinlar yaaa:KK43: anneminde hic sütü olmamis bende 15 gun anca emmisim bakalim napcaz..

Canim merak etme bende sen gibiyim. Ayrıca bu kişiye göre değişir. Doğumdan sonra süt dolmaya basliyormus kimilerinde once azaz sut geliyormus birkacgun sonra patliycakmis gibi şişiyormus ve süt doluyormus hiç kafaya takma. İnşallah bebeklerimizi beslemek için sütümuz çok olacak.

Canim merak etme bende sen gibiyim. Ayrıca bu kişiye göre değişir. Doğumdan sonra süt dolmaya basliyormus kimilerinde once azaz sut geliyormus birkacgun sonra patliycakmis gibi şişiyormus ve süt doluyormus hiç kafaya takma. İnşallah bebeklerimizi beslemek için sütümuz çok olacak.
Insalah oyle olur canim yaa

Masallah bebisinize.. Tozlu coma bende baktim pijama icin fiyatlar uygun acaba kaliteleri nasil versek pisman olmayiz insallah. Gittigidiyordada var lohusa pijamalari gayet guzeller ordanda dusunuyorum sizde bakin , Ben alisverisi 28. Haftadan sonradan diye sartladim hep biraz daha zaman insallah basliycam almaya
canım nasılsın ? Günlerin nasıl geçiyo senin cinsiyet neydi?

karnın büyüdüğü için gözüne küçük geliyordur, eski sütyenlerini takarak anlayabilirsin farkı
ayrıca meme büyüklüğü ile sütün hiç alakası yok, sakın kendini sütüm gelmeyecek diye şartlama
gelmezse zaten cok güzel mamalar var, gelirse de emzirirsin.. ben hep böyle düşünüyorum hiç stres yapmıyorum bu konuda ;)

Süt arttırmak için başta ısırgan otu çayı olmak üzere bir sürü bitki çayı ve içecek var. Benim göğüslerde hiç büyümedi 80 kullanıyorum sadece biraz daha dolgun ve ağır gibi duruyo sütyen arkası uzatma kopçası aldım eski sütyenlerimi kullanıyorum. Büyük ihtimal aldığım 10 kilonun etkisi bu. Ama süt konusunu hiç dert etmiyorum bebeğin midesi ilk günler bi tatlı kaşığı sıvı alacak kadar büyük iki damla süt bile doyurmaya yeter emdikçe de süt artar. Emzirme hemşiresi bi göğsü tam boşaltmadan diğerini vermeyin ki sütünüz artsın birde göğüs ucunu makas gibi tutup sıkıp süt yolunu tıkamayın demişti.

Canim...
ne diyecegimi bilemiyorum, inan hep aklimdasin. Toparlanabildin mi?
tekrar tedaviye ne zaman baslayacaksin??
Teşekkür ederim.
Canım sizleride üzmek istemedigim için yazmıyordum ama ara ara hep okudum sizleri.cok çok zor günler geçirdim. Toparlanmak zorundayım ama dışardan öyle gorunuyorum.tekrar hamile kalsam bu açım hiç geçmeyecek. Allah kimseye yaşatmasin

Canım Allah yardımcın olsun seni hiç unutmadık senden de haber alamayınca çok merak ettik. Yaşadığın acıyı bilemeyiz ancak tahmin edebiliriz bizde çok üzüldük. Allahım sana bir daha böyle bir acı yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çok öpüyorum. Allaha emanet ol kardeşim.

Kizlar dun bi arkdsimla konustukta atesolcerden acildi konu medisana marka temassiz ates olcer kullaniyrm we ck memnunum dedi. Suyu hawayi bebegin atesini herseyi bununla olcebiliyomusuz we kesin sonuc dedi. Bn netten baktim ebebekte 120 tl bide wewell i gordum tesadufen medisana ya bakarkn wewell de 100 tl ye dusmus. Ama wewell in aciklamasinda medisana kdr ck kullanik alani cesitliligi yoktu karsilastrdigimda. Kizda gozunu kirpmadan al dedi. Bna daha erknde aliswers icin nasipse aliswerse baslayinca onu alcam. Sizede o cocuklu arkdsmin tawsiyesini ileteyim dedim canlar :) gunaydin buarada. Bn gidiyim drslerde yok iki ogretmnler odasi muabbeti yapipgeri geliyim :KK55:

@greenpaper kizlarin da dedigi gibi seni anlayamayiz tabi ama inan kalbimiz hep seninleydi. En kisa surede evladini kucagina alip gecmisteki tum uzucu olaylari unutursun insallah.

Kizlar dun bi arkdsimla konustukta atesolcerden acildi konu medisana marka temassiz ates olcer kullaniyrm we ck memnunum dedi. Suyu hawayi bebegin atesini herseyi bununla olcebiliyomusuz we kesin sonuc dedi. Bn netten baktim ebebekte 120 tl bide wewell i gordum tesadufen medisana ya bakarkn wewell de 100 tl ye dusmus. Ama wewell in aciklamasinda medisana kdr ck kullanik alani cesitliligi yoktu karsilastrdigimda. Kizda gozunu kirpmadan al dedi. Bna daha erknde aliswers icin nasipse aliswerse baslayinca onu alcam. Sizede o cocuklu arkdsmin tawsiyesini ileteyim dedim canlar :) gunaydin buarada. Bn gidiyim drslerde yok iki ogretmnler odasi muabbeti yapipgeri geliyim :KK55:

Gunaydin kizlaarr..
Ben de geçen sene Arzum marka almıştım, kulaktan ve alından ölçüm yapan, banyo suyu ve mama sıcaklığını da ölçen bir sey.. gerci sadece kendi ateşimi ölçmek için kullandım ama sanki civalıdan daha az cıkıyor gbime geldi. hepsiburada da o kadar olumlu yorum vardı ki, insan ne alacagını sasırıyor..

Back
X