- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulsennnn günün her saati daha net hissediliyor artık valla ama genelde benimki işten eve gidip akşam uzanınca coşuyo :) yinede çok aşırı hareketli değil bu doğduktan sonra iyi bir özellik mi olucak bakıcaz bakalım :)
geçen gece ben uyuduktan sonra eşim gelmiş yatağa yirmi dakika boyunca izledim hiç durmadı ordan oraya geçti pıt pıt sürekli vurdu dedi nası uyanmadın şaşırdım dedisanırım annesini uyandıramayınca hünerlerini babasına göstermiş
![]()
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun.Bende hep göbek açık geziyorum zaten işten eve gelip akşam yağlıyorum göbeğimi öle dolanıyorum evde :)Ben hep göbeğim açık evde onun hareketlerini izliyorum. Eşim geldi kanepeye uzandı hareketlerini izliyor diyor ki "oğlum afferim sana" kulağını koyuyor karnıma kulağına tekme yiyecek ya çok hoşuna gidiyor aşkım hareket ediyor diyo. kaslari guclendikce hareketleri daha sert olacak.Darısı anne olmak isteyen herkesin başına inşallah.
Haklsınız canım :) dün değerim 397 çıktı yarında son kez vericem bakalım kaç olucak artım kolum acımaya başladı. Hemşire yarından sonra 21. Gün kalp atışını duyucaksın dedi 7. Haftada yani heyecan bitmiyorgelisimcii canım degerler nasıl gidiyor yazmazsan merak ederiz ama
Bilgi için çok teşekkürler. Çalışamaz raporu olursa ne yapmak gerekiyor?32. Hafta dolunca çalışabilir ya da çalışamaz şeklinde rapor veriyorlar ki genelde bu çalışamaz diye oluyor, çalışmak istersen ve Sağlığın da elverişliyse çalışabilir raporu oluyor. Doktorumun kendi muayenehanesi olduğu için doğumları yaptırdığı hastane raporu veriyor ama tabi SGK anlaşması da var . Ben raporu SGK ya vericem , eşimle beraber çalışıyoruz, işveren konusunda sıkıntı yok![]()
Haklsınız canım :) dün değerim 397 çıktı yarında son kez vericem bakalım kaç olucak artım kolum acımaya başladı. Hemşire yarından sonra 21. Gün kalp atışını duyucaksın dedi 7. Haftada yani heyecan bitmiyor
Super masalah gozunaydin hadi bakalim allah kucagina almayi nasip etsin insalah..Haklsınız canım :) dün değerim 397 çıktı yarında son kez vericem bakalım kaç olucak artım kolum acımaya başladı. Hemşire yarından sonra 21. Gün kalp atışını duyucaksın dedi 7. Haftada yani heyecan bitmiyor
Yaa bu benim goguslerim buyucene kuculuyo sankizaten kucucuktuler sütüm olmicak diye cok korkuyorum ikizlere zaten yetmez diyo herkes azcik da olsa anne sutu alsinlar yaaa
anneminde hic sütü olmamis bende 15 gun anca emmisim bakalim napcaz..
opera
yefens goguslerimi gordukce umudumu kaybetsemde bakalim insalah dogumdan sonra bana bi supriz yaparlar
herkese gunaydin bu arada
benimkiler hareketlenince hemen esime diyorum bak bak napiyolar diye sanki anliyo sipalar yaa babalarina hic hareket gostermiyolar oda sinirleniyo
bidaha da bakmam diyo trip atiyo
![]()
Teşekür ederim canım Allah razı olsun inş yakın zamanda güzel haberlerde vericem iyiki yazmışım buraya çok destek oldunuz çok Teşekür ederimOhh maşallah canim benim hadi gözün aydın kese ve kalp atislarina azkaldi minigini tez zamanda görürsün inşallah eşinle birlikte tekrar Tebrikler haberdar et bizi. Biz bu heyecanli anları çok geride bıraktık senle yaşayalım tekrar :)
Teşekür ederim canım amin inş :)) hepimiz sağlıkla kucağına alsın inş minikleriniSuper masalah gozunaydin hadi bakalim allah kucagina almayi nasip etsin insalah..
Benim oğlanda babasına hiç yüz vermiyo tekme atarken babası elini koysa hemen duruyo eşimde bozuluyoopera
yefens goguslerimi gordukce umudumu kaybetsemde bakalim insalah dogumdan sonra bana bi supriz yaparlar
herkese gunaydin bu arada
benimkiler hareketlenince hemen esime diyorum bak bak napiyolar diye sanki anliyo sipalar yaa babalarina hic hareket gostermiyolar oda sinirleniyo
bidaha da bakmam diyo trip atiyo
![]()
Hello my friend.. foto isteriz, foto isteriz..Selam kızlar, hello mu desem:)
Sağsalim geldik biz. Saat farkından biraz sersemledim ama 12 saat uyudum artık normale döndüm. Evimize yerleştik. Birazdan çevreyi keşfe çıkacağız.
Öpücükler herkese