- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Kızlar uzun zamandır bu bebek arabasını araştırıyorum miniçoda indirime girmiş. Çok hafif sizce nasıl alınır mı? Sizin fikriniz ne.
http://www.e-minico.com/baby-2go-pinna-deluxe-cift-yonlu-bebek-arabasi-kirmizi-u-7345.html
Hafta sonu bebek alışverişine çıkıcam eşim yaptığım listeyi görünce kalp krizi geçirecekti nerdeyse![]()
canım
bir de haftasonu alışveriş konusunda naçizane bir uyarıda bulunmak istedim, haftasonu zaten her yer kalabalık oluyor, her seyi bir günde vaya bir haftasonunda almak zorunda değilsin. bak
Saat sabaha karşı 4:00 ve ben hala uyuyamadım . Ağrım hafiflemiş olsa da ara ara devam ediyor . Baskı hissi gitti kasık ağrısı geldi . Şu 34 haftayı Allah'ın izniyle tamamlasam , ondan sonra inşallah hayırlısıyla ne zaman isterse doğsun...
canım artık tüm gün dolaşıp alışveriş yapacak enerjimiz yok bizim.. bedenimizdeki değişimleri kabul edemesek de malesef artık bir iş yapıyorsak iki kez dinlenecegiz.. ben evde tüm kapı kollarına köşelere göbeğimi çarpıyorum hala kendimi eski halimle zannediyorum galiba, göbegimi hesaba katamıyorum.. senin agrılar bir iki günde anca gecer, bir daha da yorma kendini de bebişini de tamam mı