Selam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymis

eve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.