- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala göğüs ile göbüş arasinda boş yer var.. benim o da kalmadi.. gecen 32 haftalik bi hatun gördüm bir sürü boş yer vardi.. benim oglan kolunu bacagini yanlara sokar oldu artik.. eşim gördü yuh diyo..asmakilit işte danacik ben
Bebegi nerde taşıyorsun?? Ayol bu ne.. ahh ahhh nerde anlı şanlı göbüşler?? (Tamamen kiskancliktan boyle konuşurum, orta yerimden catladim haberiniz yok.. oyy maşallah.. küçücük göbüşcük içi dolu bebişcik) ikincide 5 kilo bile almicam yeminlen..Gobişleri gorunce benimde gonderesim geldi.is yerinde tuvalette cektimEki Görüntüle 1560871
Benim gobek yayvan one dogru degil yana dogru genisledi.9 kilo aldim.bebisin kilosuda en son dunku kontrolde 1545diBebegi nerde taşıyorsun?? Ayol bu ne.. ahh ahhh nerde anlı şanlı göbüşler?? (Tamamen kiskancliktan boyle konuşurum, orta yerimden catladim haberiniz yok.. oyy maşallah.. küçücük göbüşcük içi dolu bebişcik) ikincide 5 kilo bile almicam yeminlen..
Oy maşallah kuzuma.. ikinciyi kız yapayim bari bi de onun göbüşünün tadina varayim..Benim gobek yayvan one dogru degil yana dogru genisledi.9 kilo aldim.bebisin kilosuda en son dunku kontrolde 1545di
Evveett iste benimkinden... maşallah.. eskiden karnima yastik koyar bakardim aynada nasil duruyor, yakisiyor mu diye.. cok şükür coooookk...Oyyy maşallah herkese göbüşlere ... Bugünleri gördük şükür :) bu da benden ...
Ben de 75 im şu an .. Muhtemelen de 80le biter ya da hatta geçer benim de :) oğluşlar sağlıklı olsun da ( oburluğıma bahane )Evveett iste benimkinden... maşallah.. eskiden karnima yastik koyar bakardim aynada nasil duruyor, yakisiyor mu diye.. cok şükür coooookk...
Gobişleri gorunce benimde gonderesim geldi.is yerinde tuvalette cektimEki Görüntüle 1560871
Oyyy maşallah herkese göbüşlere ... Bugünleri gördük şükür :) bu da benden ...
Ya benim gobegimim yan taraflari ve goguslerim acayip soyuluyo hele goguslerm cok degisik olmus kuruluktan heralde buruş resmen yagi bi tek dusta suruyorm galiba hergun surmem lazim
Ozel bodrum hastanesi var.. baska da yok zaten.. 2500 civari hastane hastaneye vericez, doktor belli degil.. normalndogum olursa daha ucuz tabii.asmakilit cok guzelmis susler, ilki komsunun verdigi sanirim, cok begendim ben.
sen nerede doguracaksin bu arada? Acibademle yollari aylar once ayirdin ne de olsa..
kizlar hangi hastanelerde dogum yapacagimizi da yazalim mi?
Ben istanbul florence nightingale..