• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bebek sekerine karar veremedkm hala.
kapi susunu hastane veriyor mu bilmiyorum, lohusa serbeti veriylrlar ama susu sormamistim. Evin de kapisina asarim sonrasinda diye istiyorum.
Cikolata yazin bozulur bence, lokum olabilir. Onu simdi siz soyleyince dusundum.
seker ve susler icin bebek ismi yazin diyorlar ya, isim belli olmadigi icin kalakaldim.
isim bulamayan var mi bizim gibi???

Gobişleri gorunce benimde gonderesim geldi.is yerinde tuvalette cektim :KK76: 20150619_190211.webp

Gobişleri gorunce benimde gonderesim geldi.is yerinde tuvalette cektim :KK76:Eki Görüntüle 1560871
Bebegi nerde taşıyorsun?? Ayol bu ne.. ahh ahhh nerde anlı şanlı göbüşler?? (Tamamen kiskancliktan boyle konuşurum, orta yerimden catladim haberiniz yok.. oyy maşallah.. küçücük göbüşcük içi dolu bebişcik) ikincide 5 kilo bile almicam yeminlen..

Bebegi nerde taşıyorsun?? Ayol bu ne.. ahh ahhh nerde anlı şanlı göbüşler?? (Tamamen kiskancliktan boyle konuşurum, orta yerimden catladim haberiniz yok.. oyy maşallah.. küçücük göbüşcük içi dolu bebişcik) ikincide 5 kilo bile almicam yeminlen..
Benim gobek yayvan one dogru degil yana dogru genisledi.9 kilo aldim.bebisin kilosuda en son dunku kontrolde 1545di

Ya benim gobegimim yan taraflari ve goguslerim acayip soyuluyo hele goguslerm cok degisik olmus kuruluktan heralde buruş resmen yagi bi tek dusta suruyorm galiba hergun surmem lazim

Eger hastanede cikolata verirsem mevlid de okutucam insalah onda da lokum dagitirim bu haci serifin lokumlarini begendim yada tam tersi olabilir.. Hastane icin magnet de dusunuyodum ama onu mevlid de resimli olarak yapmaya karar verdim.. Esim bunlari henuz bilmiyo duyunca ne gerek varlara baslicak kesin :KK76:

Ben bebek partisinde bunlardan yaptim dagittim.. el emegi göz nuru.. doguma da zaten bu insanlar gelecek. Ikinci bi hediyeye gerek yok diye düşünüyorum.. cikolatada bu yuzden karar kıldım.. aile eşrafina daha baska hediyeler vercem.. sabun falan..

Eklentiler

• 20150619_204028.webp
    20150619_204028.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu da kapi süsümüz.. bi arkadasim verdi.. dogumdan sonra ben de bi arkadasa vericem.. kalici kapi süsünü de keçeden yapmayi düşünüyorum.. ornekleri ekledim.. 5,6 aylik olunca odasi olacak inşallah..

Eklentiler

• 20150619_204450.webp
    20150619_204450.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
  • unnamed (16).webp
    unnamed (16).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 72
  • unnamed (19).webp
    unnamed (19).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 62
  • unnamed (7).webp
    unnamed (7).webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 71
Ya benim gobegimim yan taraflari ve goguslerim acayip soyuluyo hele goguslerm cok degisik olmus kuruluktan heralde buruş resmen yagi bi tek dusta suruyorm galiba hergun surmem lazim

Gogus cok catliyormus canim, her gun her yerine hatta benim ornegimdeki gibi makata kadar krem, yag ne bulursan sur..

asmakilit asmakilit cok guzelmis susler, ilki komsunun verdigi sanirim, cok begendim ben.
sen nerede doguracaksin bu arada? Acibademle yollari aylar once ayirdin ne de olsa..
kizlar hangi hastanelerde dogum yapacagimizi da yazalim mi?
Ben istanbul florence nightingale..

asmakilit asmakilit cok guzelmis susler, ilki komsunun verdigi sanirim, cok begendim ben.
sen nerede doguracaksin bu arada? Acibademle yollari aylar once ayirdin ne de olsa..
kizlar hangi hastanelerde dogum yapacagimizi da yazalim mi?
Ben istanbul florence nightingale..
Ozel bodrum hastanesi var.. baska da yok zaten.. 2500 civari hastane hastaneye vericez, doktor belli degil.. normalndogum olursa daha ucuz tabii.

Back
X