• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben de 2 paket kullan at kilot aldim.. pakette 3 tane var.. hasta pedi fazla gelir dediler bana da.. hoppala.. bi paket de ondan mi alsam..
Bir Sürü öneri ve yeni fikir geliyor tabi kafalar karışıyor . Sadece çok rahat ettim dediği için tavsiyesine uydum . Biraz detaycı ve özenli bi tiptir , tavsiyelerine güvenirim ama tabii ki sen bilirsin :)

Benim aldigim travel sette yenidogan icin aparat var bel cukurunu dolduran. Sen de hangi marka ana kucagin varsa bir arastir istersen.
Chicco littleway var bende de o destek var ama kuzenin 40 günlük bebeği geldi bana yatamadı içinde.. Senin ki modeli neydi cnm ? Farklı bişe mi var acaba benim kimin dışında..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 120
Hanımlar ölüyorum yorgunluktan Ankarada babymall mağazasına gittik. Tam 5 saat bi mağazada vakit geçirilirmi. 2 saat boş boş dolaştık sonra eşim bebek arabalarını yakından inceleye kalktı annemle ben perişan olduk peşinde güya basit ucuz bişey alacaktık hatta geçen burdada konusu geçti McRae nin travel arabasını almayı düşünüyodum. Bana çemkirip durmuştu çok lazım bisey degil almaya ne gerek var diye mağazada kendini kaybetti tam 3 saat sadece araba baktık ve bunu aldık http://www.annelutfen.com/urun/kanz-kz4009-fernanda-travel-puset-gri-232826
Bebek yatağında kararsız kaldık ahşap mı olsun park yatakmı diye en son bunu beğendik aldık http://www.babymall.com.tr/PRC-811-KSL/pierre-cardin-karoline-oyun-parki-kuslu-60-120-cm.html
Eksik bi kaç şey kaldı onuda sonra tamamlarım artık .
Güle güle kullanın canım güzel gezmeleriniz tatlı uykularınız olsun inşallah

Kızlar iyi geceler size birşey soracağım perşembe günü Dr bizi ayrıntılı ultrasona yönlendirdi cumartesiye randevu aldık bizim plesantada bir sorun var galiba Dr arkadaşa sorduk büyük ihtimalle plesanta yaşlanıyordur dedi benim içime bir kurt düştü tekrar Dr aradım bizi niye gönderiyorsunuz diye bir sorun mu var dedim sorun olsa seni hemen sezaryene alırdım ben bu haftalarda hastalarımı gönderiyorum iyilik kontrolü bu dedi sizede ayrıntılı ultrasondan bahseden oldumu hiç

Günaydın kızlaarr...
Sabah kalkarken kocamın yüzünden yataktan düştüm.. Neyse ki düşmeler esnasında bebeğin rahim içinde en korunaklı yerde oldugunu okumuştum da hiç panik yapmadım. Tabiii kocaya çemkirdim miiiii ???? ehehehe :KK70:

Chicco littleway var bende de o destek var ama kuzenin 40 günlük bebeği geldi bana yatamadı içinde.. Senin ki modeli neydi cnm ? Farklı bişe mi var acaba benim kimin dışında..

Benimki inglesina marka ama internette şimdi bulamadım o aparatı, seninkine benziyordu. Evde de kolinin içinde, dağınıklık olmasın diye çıkarmadık henüz çekemedim foto.

Ya fikrinize ihtiyacm var gogus cevrem karnimin yan taraflari ve kasik bolgem cildim acayip kurumus soyuluyo ve dökülüyo catlak degil kuruluk ve soyulma var persmb doktorma sorucam ama acaba nemlendirici kullansammi nivea baby losyon mesela sonucta bebek losyonu zarari olmaz heralde dimi??

Günaydın kızlaarr...
Sabah kalkarken kocamın yüzünden yataktan düştüm.. Neyse ki düşmeler esnasında bebeğin rahim içinde en korunaklı yerde oldugunu okumuştum da hiç panik yapmadım. Tabiii kocaya çemkirdim miiiii ???? ehehehe :KK70:
Aman dikkat ah bu kocalar zaten bi rahat vermiyolar ;)

D _defne_ mutlaka kullan canim, cilt kurudugu icin catliyor. Bebe yagi, krem, zeytin yagi ne bulursan sur lutfen.
Ayrica sabah kocam rahat durmadigi icin degil, iki kedi kavga ederken onlari ayirmak yerine bana dikkat et diyip yattigi ve ben aceleyle kalkmaya calistigim icin dustum ;)

D _defne_ mutlaka kullan canim, cilt kurudugu icin catliyor. Bebe yagi, krem, zeytin yagi ne bulursan sur lutfen.
Ayrica sabah kocam rahat durmadigi icin degil, iki kedi kavga ederken onlari ayirmak yerine bana dikkat et diyip yattigi ve ben aceleyle kalkmaya calistigim icin dustum ;)

arkadaşlar merhaba kalp atışı kaç gün sonra duyulur bilginiz var mı hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar...

arkadaşlar merhaba kalp atışı kaç gün sonra duyulur bilginiz var mı hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar...
Genelde test gününden on gün sonra kese,bir on gün sonrada kalp atışı için bilgi veriyor doktorlar.yani yaklaşık test gününden yirmi gün sonra diyebiliriz.

opera opera canım çok geçmiş olsun geçiştirme ama olur mu ilk randevuda doktoruna söyle.
Buarada herkese hayırlı haftalar 32+0 dan Merhaba

Ayrica sabah kocam rahat durmadigi icin degil, iki kedi kavga ederken onlari ayirmak yerine bana dikkat et diyip yattigi ve ben aceleyle kalkmaya calistigim icin dustum :KK66:
Ewt hemen bugun kullanmaya basliyim yag suruyorm ama yetmiyo demekki sagol canim, ah su kediler ozaman ;)

Back
X