- 28 Kasım 2014
- 553
- 557
- 78
- 43
Ben de öyle yapacaktım ama şiddetle tavsiye etti . orkid de alırım bulunsun , sıkıntı olursa o kullanılır . Çok pratik ve korunaklı oldu dedi .Bnde orkid aliyoruz diye dusunmustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle yapacaktım ama şiddetle tavsiye etti . orkid de alırım bulunsun , sıkıntı olursa o kullanılır . Çok pratik ve korunaklı oldu dedi .Bnde orkid aliyoruz diye dusunmustum
Bir Sürü öneri ve yeni fikir geliyor tabi kafalar karışıyor . Sadece çok rahat ettim dediği için tavsiyesine uydum . Biraz detaycı ve özenli bi tiptir , tavsiyelerine güvenirim ama tabii ki sen bilirsin :)Ben de 2 paket kullan at kilot aldim.. pakette 3 tane var.. hasta pedi fazla gelir dediler bana da.. hoppala.. bi paket de ondan mi alsam..
Chicco littleway var bende de o destek var ama kuzenin 40 günlük bebeği geldi bana yatamadı içinde.. Senin ki modeli neydi cnm ? Farklı bişe mi var acaba benim kimin dışında..Benim aldigim travel sette yenidogan icin aparat var bel cukurunu dolduran. Sen de hangi marka ana kucagin varsa bir arastir istersen.
Güle güle kullanın canım güzel gezmeleriniz tatlı uykularınız olsun inşallahHanımlar ölüyorum yorgunluktan Ankarada babymall mağazasına gittik. Tam 5 saat bi mağazada vakit geçirilirmi. 2 saat boş boş dolaştık sonra eşim bebek arabalarını yakından inceleye kalktı annemle ben perişan olduk peşinde güya basit ucuz bişey alacaktık hatta geçen burdada konusu geçti McRae nin travel arabasını almayı düşünüyodum. Bana çemkirip durmuştu çok lazım bisey degil almaya ne gerek var diye mağazada kendini kaybetti tam 3 saat sadece araba baktık ve bunu aldık http://www.annelutfen.com/urun/kanz-kz4009-fernanda-travel-puset-gri-232826
Bebek yatağında kararsız kaldık ahşap mı olsun park yatakmı diye en son bunu beğendik aldık http://www.babymall.com.tr/PRC-811-KSL/pierre-cardin-karoline-oyun-parki-kuslu-60-120-cm.html
Eksik bi kaç şey kaldı onuda sonra tamamlarım artık .
Chicco littleway var bende de o destek var ama kuzenin 40 günlük bebeği geldi bana yatamadı içinde.. Senin ki modeli neydi cnm ? Farklı bişe mi var acaba benim kimin dışında..
Aman dikkat ah bu kocalar zaten bi rahat vermiyolarGünaydın kızlaarr...
Sabah kalkarken kocamın yüzünden yataktan düştüm.. Neyse ki düşmeler esnasında bebeğin rahim içinde en korunaklı yerde oldugunu okumuştum da hiç panik yapmadım. Tabiii kocaya çemkirdim miiiii ???? ehehehe![]()
Genelde test gününden on gün sonra kese,bir on gün sonrada kalp atışı için bilgi veriyor doktorlar.yani yaklaşık test gününden yirmi gün sonra diyebiliriz.arkadaşlar merhaba kalp atışı kaç gün sonra duyulur bilginiz var mı hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar...
teşekür ederim.Genelde test gününden on gün sonra kese,bir on gün sonrada kalp atışı için bilgi veriyor doktorlar.yani yaklaşık test gününden yirmi gün sonra diyebiliriz.
opera canım çok geçmiş olsun geçiştirme ama olur mu ilk randevuda doktoruna söyle.
Buarada herkese hayırlı haftalar 32+0 dan Merhaba
Ewt hemen bugun kullanmaya basliyim yag suruyorm ama yetmiyo demekki sagol canim, ah su kediler ozaman