• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar ben dogurdumm....
Bugun kontrol vardi sabah biraz kanamam olunca hastaneye erken geldik. Dr suyun geliyo dedi bugun almamiz gerek dedi. Dogumhanede hazirladilar nst ye bagladilar uygun ameliyat saatini beklerken bebeklerdrn birinin kalp atimi yavaslayinca hoop acilen girdim ameliyata. 34+2 biri 2050 biri 1860 kuvozdeler duruma gore bi hafta 10 gun kalacaklar cok sukur sagliklari iyi . Ben daha goremedim kendimi iyi hissedince girecegim yanlarina.
Oyy canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin.. Ilk bebişkolarımız geldi ❤️ Vakitlice hepsinin Doğduğu günü görürüz inşallah..

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] esilaecrin esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ayşe Sena[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]Zeynep Hira - Emirhan[/TD]
[TD][/TD][TD]29.06.2015 Doğdular:)[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Berra Naz[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali Dağhan[/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-Kız[/TD]
[TD]Selim-Meyra[/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]22.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@lostlife [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gulsah84 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek-Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TR][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@marpesa [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Tanem[/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] papatyam83 papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gamze33 [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD][TD][/TD]
[TD]Asel-Eymen [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]Yiğit Mert [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Cemre[/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]Sare-Mirza[/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]Kız [/TD]
[TD]Havin [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Batu [/TD]
[TD]01.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]10.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/QUOTE][/TR][/TR][/TR][/TABLE]

Kizlar ben dogurdumm....
Bugun kontrol vardi sabah biraz kanamam olunca hastaneye erken geldik. Dr suyun geliyo dedi bugun almamiz gerek dedi. Dogumhanede hazirladilar nst ye bagladilar uygun ameliyat saatini beklerken bebeklerdrn birinin kalp atimi yavaslayinca hoop acilen girdim ameliyata. 34+2 biri 2050 biri 1860 kuvozdeler duruma gore bi hafta 10 gun kalacaklar cok sukur sagliklari iyi . Ben daha goremedim kendimi iyi hissedince girecegim yanlarina.

Ayy canimmm bende azonce mayis annelerinin doğum hikayelerini okuyup agliyordum. Ama şuanda inanılmaz mutluyum çok şükür rabbime gozlerin aydın olsun minik bebeklerimiz büyümüşlerde sabırsız bile olmuşlar. Topikte büyüktük bu veletleri çok sevindim canim cok şükür Rabbim bahtlarini açık etsin meleklerini teyzeleri için de oppp

Kizlar ben dogurdumm....
Gözünüz aydın Allah Analı babalı büyütsün .. Maşallah kuzulara , sağlıkları da iyiymiş ... Ne mutlu , darısı Başımıza ... Fırsat buldukça yaz olur mu , noldu naptın diye ... Hayırlısı olsun tekrar tekrar ... Şükür Bugünleri de yaşıyoruz :)

Lulinda Lulinda da tabloya islemis ellerine saglik..
opera opera tebrik ederim tatlim.. yuksek ne oldun simdi??
Kocam bayramdan once dogacak bu cocuk deyip duruyo.. hisleri kuvvetlidir ama ben az daha dur oglum dedim.. bayramdan sonra ki hafta gel dedim.. millet oruç, ikram yapamam, bisey yapamam.. anlastik sanki.. :D

Bu arada verecegim haberin haber degeri kalmadi gucci85 gucci85 in dogumundan sonra ama ben de bugun yuksek lisanstan mezun oldum. Tez savunmam vardi, saatlerce okulda ve ayaktaydim ama sonuc: mutlu son :p
Tebrikler opera opera cım , ağrın sıkıntın yok di mi ? Mezun da olmuşsun ne güzel, Rabbim evlatlarımızın mezuniyetlerini görüp Konuşmayı da nasip etsin inşallah ... rahat rahat dinlen artık çok yormadan kendini ... Öpüyorum:KK9:

Kocam bayramdan once dogacak bu cocuk deyip duruyo.. hisleri kuvvetlidir ama ben az daha dur oglum dedim.. bayramdan sonra ki hafta gel dedim.. millet oruç, ikram yapamam, bisey yapamam.. anlastik sanki.. :KK70:

Yuksek bankaci oldum :KK70: uluslararasi bankacilik ve finans bolumunden mezun oldum zaten ben de eski bankaciyim.
cocugun adini da tezcan koyalim diyoruz, hamile kaldigimdan beri tez yaziyorum :KK70:

Kocam bayramdan once dogacak bu cocuk deyip duruyo.. hisleri kuvvetlidir ama ben az daha dur oglum dedim.. bayramdan sonra ki hafta gel dedim.. millet oruç, ikram yapamam, bisey yapamam.. anlastik sanki.. :KK70:
Rüzgar bu topiğin abisi , söz dinler gelmez annesi merak etme .:KK66:

Tebrikler opera opera cım , ağrın sıkıntın yok di mi ? Mezun da olmuşsun ne güzel, Rabbim evlatlarımızın mezuniyetlerini görüp Konuşmayı da nasip etsin inşallah ... rahat rahat dinlen artık çok yormadan kendini ... Öpüyorum:KK9:

Kasilmalarim epey azaldi, gercekten de yatmak iyi geliyormus. Fakat kalkip yuruyunce kaailiyorum yine. Evde otururken veya ne bileyim kendime cay koyarken falan sorun simdilik. Bir ara ona bile kalkamiyordum. Ev isleri icin biriyle anlastik, yarin basliyor, yemek ve ev isi sorununu da cozduk gibi gorunuyor.
kizlar cidden bu saatten sonrane kadar dinlensek bize ve bebjslere fayda.

Kizlar ben dogurdumm....
Canm benm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin ayhhh okuyunca bir heycan yaptım anlatamam çok sevindim topigimizin ilk güzel annesi ve melekleri masllah size ;)

Kasilmalarim epey azaldi, gercekten de yatmak iyi geliyormus. Fakat kalkip yuruyunce kaailiyorum yine. Evde otururken veya ne bileyim kendime cay koyarken falan sorun simdilik. Bir ara ona bile kalkamiyordum. Ev isleri icin biriyle anlastik, yarin basliyor, yemek ve ev isi sorununu da cozduk gibi gorunuyor.
kizlar cidden bu saatten sonrane kadar dinlensek bize ve bebjslere fayda.
Iyi bari birini bulmuşsunuz. Ben de genelde istirahat halindeyim , yemek çok basit Şeyler yapıyorum . Temizlik hiç Yapmıyorum haftada bir kadın geliyor . Bi tek çamaşır atıyorum makineye ve Bulaşık tabii ki makineye . Dünden beri ayakta kalınca bel ağrısı olmaya başladı , dikkat etmeye çalışıyorum . Anneme gideyim diyorum kalayım 1-2 hafta kocam yalnız Bırakma beni diyor ... Yapacak bi şey yok , gündüz evde tek başına yatış istirahat :cool:

Kizlar ben dogurdumm....

yaaa çok şükür canim Allah saglikla kucağına aldığın günün haberinide vermeyi en kisa zamanda nasip etsin insallahh. oyy güzel minnak kuzular ya Rabbim bahtlarini sanslarini açık etsin

gucci85 gucci85 heyecanlandirdi beni daha ne odamiz geldi ne haatane cantam hazir anammm ne diycem kizlar hastane çantanız ne küçük.bir cekcekli bavulmu alsam yoksa alacağım sirt cantasinami siz ne yaptiniz

Kizlar ben dogurdumm....
Çok duygulandım ağlayıp duruyorum:) çok tebrik ederim Allah ömür boyu mutluluklarını gösersin, sağlıkla büyüsünler inşallah:)

sevcanf sevcanf ben sirt çantası hazirlicam ama 10 temmuzda annem gelcek ondan sonra..
opera opera dinlenmek ne mumkun.. dun gece hastane gezen sanki biz degildik, bu gun iftardan sonra caya misafir gelecekmis.. ev pislik icindeydi,isten gel evi süpür sil, lavabolari cifle.. iftardan sonra da misafire hizmet et.. hayir anlamiyorum yani benim adam cagirmis da karsi taraf da demez mi 9 aylik hamile kadina misafir mi gidilir, siz gekin diye.. pes yani.. kudurdum sinirden, yattım simdi, son rutuşlari da benimki halletsin artik..

opera opera tebrik ederim canim,kadinda hayirki olsun insallah iyi cikar.bu arada odanin boyasini begenmiyodun hallettiniz mi istedigin gibi oldu mu
asmakilit asmakilit Allah kolaylik versin valla millet iftari yapinca saat dokuz bucuk on oluyo.cidden gelicek insanin dusunmesi lazim.temizlik az az yapiyim bisy olmaz diyosun ama bikac saat snra cikiyo acisi.oyuzden bnde temizlik yapmiyorum ama camasir yika as falan bunlari mecbur yapiyorum.isten eve arabayla geliyim diyede kocami bekliyorum saat yedi bucuk oluyo yemek icin basit seyler yapiyorum valla bi pazar gunu biraz daha fazla ugrasiyorum

Kizlar ben dogurdumm....

Canımmm yaa Allah yardımcın olsun, Biran önce sağlıkla kavuşun:)) allahım çok tatlısın, ben doğurdum demişsiniz ya bayıldım:)

Back
X