• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çok coolfire coolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)

Teşekkür ediyorum canım inşallah herşey iyi olacak..si
Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çok coolfire coolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)

Teşekkür ediyorum canım inşallah herşey iyi olacak.. Gerçekten mucize Rabbim bizim mucizemizide sağlıkla verecek ..

asmakilit asmakilit masallah 40 dak mi biz 2 saatte bir 10 bilemedin 15 dak doyuyoruz bazen bende diyorum doyuyirmu acaba annem doymasa durmaz diyo ama ana yuregi iste bizimde gazimiz fena dr ilacda vermiyo gunduzleri sakiniz ama geceleri mesai babasına nazi bugun yari kirk ucurduk ananeye geldik banyomuzu yapip cicislerimizi giydik bakalim 1. ayda dr kontrolunde kilo alimimz nasil bakicaz insallah buyumustur

Kızlar son durumu bildiriyorum:
Lulinda Lulinda nın açılması olmadı, kanaması devam ettiği, tansiyonu yüksek seyrettiği ve idrarda protein cıktıgı için preeklampsi şüphesiyle sezaryene aldılar..
:( üzüldüm normal doğumu çok istiyordu çünkü. ama hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.

Ben silikon uç olmadan emziriyorum gazı çok var sürekli bacaklarını kendine çekip ağlıyor karnına ve topuklarina elma yağı sürüp masaj yap dediler yaptım 5 dk arayla tuvaletini yaptı artık deneme geldi yoksa elma yağının etkisimi bilemiyorum
Biz her akşam acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapıyoruz çok faydası oluyor

sevcanf sevcanf her emmeye 40 dakika olmuo genelde sabah uyandiginda bi de gece uzun emiyo sonra 2 saat uyuyo ama 10 15 dakika emdiginde gun icinde 20 30 dakika.uyuyo yaygarayla uyaniyo. Seninkinin uyku duzeni nasil??

sevcanf sevcanf her emmeye 40 dakika olmuo genelde sabah uyandiginda bi de gece uzun emiyo sonra 2 saat uyuyo ama 10 15 dakika emdiginde gun icinde 20 30 dakika.uyuyo yaygarayla uyaniyo. Seninkinin uyku duzeni nasil??

cnm valla banyidan sonra 3 saat uyudu masallah bugün sabahları yine iyide geceleri iste bu saatlerde bi başlıyor aglamaya gazla susturana kadar anam agliyo geceleride 2.5 3 saat uyuyo bazen bazende yarim saatte kalkiyo daha ni duzenimiz yok yani anliycan canim sizin

cnm valla banyidan sonra 3 saat uyudu masallah bugün sabahları yine iyide geceleri iste bu saatlerde bi başlıyor aglamaya gazla susturana kadar anam agliyo geceleride 2.5 3 saat uyuyo bazen bazende yarim saatte kalkiyo daha ni duzenimiz yok yani anliycan canim sizin
Bizimki de gece guzel uyuyordu. 10.30 da uyuyordu. 12.30, 03.30, 06.30 duzenli uyanip emiyordu taki dune kadar. 10 da bir agit baslatti gece 2 ye kadar. Meme verdim sakinlesti, cekince bagirdi. O kadar cok emdi ki.. en son annem mama verelim dedi.. 30 ml mama verdik biraz sakinlesti uyudu. Sabah 7 ye kadar. Bugun de sabah 7 den 12 ye kadar bil fiil emdi agladi.. 12 de sagdigim 70 ml sütü verdim uyudu 3 e kadar. Bu saate kadar uyanikti. 20 dk emiyo 20 dk uyuyo hop tekrar bi yaygara bagris cağrış yine meme yine 10 dk uyku yine meme. 7 saattir bu haldeyiz. Simdi yine yatirdim inşallah uyur 1 e kadar.

Günaydın kızlar.. Valla kariyer işi bebekten daha kolaymış:) çok şükür uslu bi bebek gibi görünmesine rağmen altını al, emzir, gazını çıkar, diğer memeden emzir, gazını çıkar, uyuturken altını kirletsin, için rahat etsin altını al falan derken, döngü yeniden başlıyor ve geceler böyle yarım saatlik uykularla geçiyor. Bi de sarılık problemimiz var değerleri yüksek, doktoru bol bol emzir dedi ama uyudu mu veleti 2 saatte bir uyandırmam deveye hendek atlatmaktan zor.

Lulinda Lulinda allah yardımcın olsun cnm elimizdeki son normal doğum kalelerinden biri daha yıkıldı. Ağrısız sancısız doğumlar diliyorum. Gözler opera opera da

Ya bu arada doktorunuza ne hediye aldınız? Bgn kontrol var ve telaştan şimdiye kadar bişi düşünemedim:(

Gunaydin kizlar..
Lulinda Lulinda Ali'sini kucagina aldi cok sukur. Anali babali saglikli bir omur diliyorum kuzuya
:nazar::KK200::nazar:
Ben de sabaha karsi uyandim uykum kacti sonra, bugun o kadar gergin ve stresliyim ki.. son gunlerde normaldir herhalde..
gypsy84 gypsy84 ben hediye isini salladim iyice, wwf'den kaplumbaga veya panda evlat edinme isini kime soylesem dudak buktu, kibarca dalga gecti benimle. Bilmiyorum ne alirim dogumdaki performansina gore karar vereyim bari ;)

Kizlar cok komik bir sey anlaticam size:
Biz gecen hafta damacana su markasini degistirdik, erikli sinir ediyordu beni suyu kapinin disina birakiyordu ben uzanip iceri koyamiyorum, halimi de goruyor ama uyuzluguna koymuyor cocuk falan.. neyse yeni sucumuzla da adreste hata olmus, yakin bir sitedeki benzer bir adrese goturuyorlar. Dun aksamdan beri cagri merkezi, sucunun cebi, bayi falan epey ugrastik ama gelmedi bir turlu.
Az once de cocuk nihayet getirdi suyu, ben de hemen esimi aradim, nihayet suyumuz geldi dedim. Adam sok oldu, konusamiyor.. benim suyum geldi zannetmis :KK70::KK70::KK70: koptum gulmekten..

opera opera bu zamanlarda esine oyle dersen şoka girer tabi valla :)
Ya bi aksilik olmazsa benim doguma bir hafta kaldi artik dogumdan baska hic bisey dusunemiyorum valla,dun yakin arkadasim dogum yapti butun gun hastanede onun yanindaydim gozlemledim onu iyice heyecan oldum.bu arada kızımızın adına eliz karar verdik.
Lulinda Lulinda tebrik ediyorum Ali'ni kucagina aldin bundan sonrada hersey guzel olsun insallah

Bizimki de gece guzel uyuyordu. 10.30 da uyuyordu. 12.30, 03.30, 06.30 duzenli uyanip emiyordu taki dune kadar. 10 da bir agit baslatti gece 2 ye kadar. Meme verdim sakinlesti, cekince bagirdi. O kadar cok emdi ki.. en son annem mama verelim dedi.. 30 ml mama verdik biraz sakinlesti uyudu. Sabah 7 ye kadar. Bugun de sabah 7 den 12 ye kadar bil fiil emdi agladi.. 12 de sagdigim 70 ml sütü verdim uyudu 3 e kadar. Bu saate kadar uyanikti. 20 dk emiyo 20 dk uyuyo hop tekrar bi yaygara bagris cağrış yine meme yine 10 dk uyku yine meme. 7 saattir bu haldeyiz. Simdi yine yatirdim inşallah uyur 1 e kadar.

Aynı durumdayım asmakilit asmakilit gece mama veriyorum, 12:00 ye doğru hem uzun uyuyor o dinlemiyor hemde ben, bende istemiyorum mama vermek ama o kadar çok emiyor o kadar çok uyanıyor ki mama vermeyince bende bebeğimde bitap düşüyoruz.

Mama olarak Golden goat 1 numara veriyorum, keçi sütü içeren bir mama. Gaz yapmayan anne sütüne en yakın mama.

1.ay dolunca kalça ultrasonu çektireceğiz. Ayrıca bebek reflüsünü önlemek için doktorumuz bir şase verdi gece mamasına koymak için aldım ama kullanma konusunda kararsızım. Birde hergün 2 kez kulak temizleme çubuğunu bebe yağına batırın burun deliklerini nemlendiriyoruz, böylece burnu kolayca temizleniyor.

2açmada bir mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Hergün yıkamaya çalışıyorum ama bazen 2 günde bir oluyor. Banyodan sonra kulaklarını gazlı bez ile kuruluyoruz, kulak çubuğu yasak. Tüm vücudunu bebe yağı ile yağlıyoruz.

Genel olarak karnı dolunca uzun uyuyor 2-3 saat , ama artık azalıyor uykuları bugün bayağı uyanık kaldı, önceden uyanır uyanmaz memeye saldırıyor ve yine meme de uyuyordu, çok sabırsız bir kız yine uyarınca çılgın gibi memeye saldırıyor, biraz sakinleşince babasıyla aşk yaşıyorlar:)) yalancı meme almıyor, öğürüyor , bende acele etmiyorum:)

Benden haberler bu kadar, diğer doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, gün sayanlara Allah kolaylık versin, az kaldı meleklerinizi kavuşmaya:)

Sevgiler

Back
X