Aynı durumdayım
asmakilit
gece mama veriyorum, 12:00 ye doğru hem uzun uyuyor o dinlemiyor hemde ben, bende istemiyorum mama vermek ama o kadar çok emiyor o kadar çok uyanıyor ki mama vermeyince bende bebeğimde bitap düşüyoruz.
Mama olarak Golden goat 1 numara veriyorum, keçi sütü içeren bir mama. Gaz yapmayan anne sütüne en yakın mama.
1.ay dolunca kalça ultrasonu çektireceğiz. Ayrıca bebek reflüsünü önlemek için doktorumuz bir şase verdi gece mamasına koymak için aldım ama kullanma konusunda kararsızım. Birde hergün 2 kez kulak temizleme çubuğunu bebe yağına batırın burun deliklerini nemlendiriyoruz, böylece burnu kolayca temizleniyor.
2açmada bir mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Hergün yıkamaya çalışıyorum ama bazen 2 günde bir oluyor. Banyodan sonra kulaklarını gazlı bez ile kuruluyoruz, kulak çubuğu yasak. Tüm vücudunu bebe yağı ile yağlıyoruz.
Genel olarak karnı dolunca uzun uyuyor 2-3 saat , ama artık azalıyor uykuları bugün bayağı uyanık kaldı, önceden uyanır uyanmaz memeye saldırıyor ve yine meme de uyuyordu, çok sabırsız bir kız yine uyarınca çılgın gibi memeye saldırıyor, biraz sakinleşince babasıyla aşk yaşıyorlar:)) yalancı meme almıyor, öğürüyor , bende acele etmiyorum:)
Benden haberler bu kadar, diğer doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, gün sayanlara Allah kolaylık versin, az kaldı meleklerinizi kavuşmaya:)
Sevgiler