• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Lulinda Lulinda ilk günler emzirme gerçekten sıkıntılı. Ama sonra öğreniyorlar merak etme. Bizimki 3. Gün öğrenebildi. Bu arada sütüm 4. Gün beyazlaşmaya başladı. Sarı sütün kalorisi çok yüksek ve bebek de yeni doğduğunda midesi çok minik olduğundan 3-5 damla bile yetiyomuş. Biz de hastanede elle sağıp kadehle vermiştik. Bi hemşire tavsiyesi üzerine sütüüm sarı gelirken bir miktar sağıp deepfreze attım. Kolostrum dedikleri sarı süt her derde devaymış. Hastalıklarda falan içirirsiniz ya da vücuda da sürebilirsiniz demişti hemşire.

Anne sutude ayni ml dir galiba ama mama anne sutune gore daha uzun tok tuttugu icin daha gec acikir sen 30 ml le basla bebegin yeme durumuna gore ayarlarsn

Artik icebildigi kadar zorla agzina vericez, benimki zaten beni hic uyandirmiyor devamli saat kurupbkalkiyorum Ben uyandiriyorum hallyirlisiyla buyurler insallah

01inci 01inci cok tebrik ederim.. planli bir sezarhen miydi? Bizkm liste kacinci sayfadaydi kimin ne gun doguracagini da takip edemiyoruz ;)
Anali babali saglikla buyutun :nazar::KK37:

Uyumayan var mı :) Çok acıktım kalktım hurma zeytin ekmek falan atıştırdım oğlum çok tekme atıyodu benim karnım doyunca o da rahatladı sustu heralde anası gibi obur bişey olucak. Planlı sezeryanda bir gün ac kalıyormuşsun ben dayanamam herhalde mümkün degil
:D

Aranızda süt pompası kullanan var mı. Ben Lansinoh tekli elektrikli olanından almayı düşünüyorum yorumlarını okudum millet memnun gibi. Birde kraft easy var ebebekte kullanıcı yorumları iyiydi kararsız kaldım azıcık.

Aranızda süt pompası kullanan var mı. Ben Lansinoh tekli elektrikli olanından almayı düşünüyorum yorumlarını okudum millet memnun gibi. Birde kraft easy var ebebekte kullanıcı yorumları iyiydi kararsız kaldım azıcık.
Ben internette baya bi araştırıp aventin otomatiğini almıştım cnm. Am hastaneden çıkmadan süt henüz az olduğu için ancak hastanenin profesyonel makinası ile çekebildik. Sonra da nolur nolmaz diye 1 aylığına kiralık. Ameda yanılmıyosam markası. Çok memnunum. Bi aydan sonra aventle devam

Gunaydin kizlar..
Ben de pompa almadim, hastaneden kiralarim veya gerekirse alirim diye. Calisan anneler nasilsa alacak ama benim ablam bir kere bile kullanmamisti, o da cocuk iki yasina gelene kadar calismamisti.

Kizlar ben doğurdum oglumla iyiyiz çok şükür. Doğumu yaklaşanlara hayırlı doğumlar taze annelere kolaylıklar :)

Cnm hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun sana hayirli evlat olsun insallah. Annelik bambaskaymis bizler zor elde edince dahada baska gozlerini ayiramiyosun rabbim bizlere bagislasin Allah acilarini gostermesin

Artik icebildigi kadar zorla agzina vericez, benimki zaten beni hic uyandirmiyor devamli saat kurupbkalkiyorum Ben uyandiriyorum hallyirlisiyla buyurler insallah
Insalah cnim biraz buyusun oyle bi kaldircak ki hic merak etme 2 gundur bizi mahvediyi bizimkile gerci oglumn gunahini almiyim yavrum o cok sakin annesini uzmuyo hic ama meyra hanim dun aksam 60 ml mama yed 1 saat sonra kiyameti kopardi sasirdik bizde megerse hanfendi doymamis bidaha yedirdik bu sabah yine oyle artik saate falan bakmiyorz zaten aciktimi basiyolar ingayiii :)

Dogurmadim daha uleeennnn :KK70:
Bu oglanin keyfi yerinde valla anca bel ve adet agrisi var nisan falan geldigi yok :KK34:

Insalah cnim biraz buyusun oyle bi kaldircak ki hic merak etme 2 gundur bizi mahvediyi bizimkile gerci oglumn gunahini almiyim yavrum o cok sakin annesini uzmuyo hic ama meyra hanim dun aksam 60 ml mama yed 1 saat sonra kiyameti kopardi sasirdik bizde megerse hanfendi bidaha yedirdik bu sabah yine oyle artik saate falan bakmiyorz zaten aciktimi basiyolar ingayiii :)

Masallah cnm azcik guclensinde, bugun hastaneye geldik sarilik icin kuveze alindik uzuldum cok o damar yolu bulucaz diye cok aglatmislar Ben bakamadim bile, bizimki az kilo almis 2200 pazar gunu dogdu, carsamba 1950, cuma 1970 bugunde 1999 gr cikti doktor cok az buluyor gun asiri kilo alimini sarilik degeride 9.7 bugun oyle olunca serum ve isik alicak kuzum rabbim baska dert vermesin AMA uzuluyo insan
Senin isin daha zor tabi 2 tane bidik rabbim sana bagislasin, Ben bir taneyle ilk 5 gun uyumadim birsey olucak korkusuyla tabi sonra vucut dayanamiyor Anne olmak bambaskaymis rabbim herkese nasip etsin insallah

Dogurmadim daha uleeennnn :KK70:
Bu oglanin keyfi yerinde valla anca bel ve adet agrisi var nisan falan geldigi yok :KK34:
Çantana emzirme yastığı da koyabilirsin opera, bana e bebekten minik bitane hediye almışlardı çok küçük arkasında firfirli bir lastiği var koluna takıyor bebeginin basini oraya koyup emziriyorsun, ben çok küçük diye beğenmedim dolaba koydum 3 gundur kullanıyorum çok rahatmis küçük yer kaplamıyor lastiği koluna taktığın için emzirirken kaymiyor en önemlisi de bebeğin başı ile senin kolun birbirine degmedigi için bebeğin terlemiyor. Hastaneye götürmezsen bile evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum ben koca yastıklara koyuyordum kızımı :( pompa da lazım olursa hastanede veriyorlar zaten ben eve geldikten sonra aldım sadece çok uykusuz olursam kızımı babaannesi ne indiriyorum yanında sagdığım sütle birlikte birkaç saat bakıyorlar eğer saymazsak tam uykunun en güzel yerinde bana getiriyorlar emzirmem için ama 3 günde bir falan yapıyorum bunu çok uykum olduğunda

Masallah cnm azcik guclensinde, bugun hastaneye geldik sarilik icin kuveze alindik uzuldum cok o damar yolu bulucaz diye cok aglatmislar Ben bakamadim bile, bizimki az kilo almis 2200 pazar gunu dogdu, carsamba 1950, cuma 1970 bugunde 1999 gr cikti doktor cok az buluyor gun asiri kilo alimini sarilik degeride 9.7 bugun oyle olunca serum ve isik alicak kuzum rabbim baska dert vermesin AMA uzuluyo insan
Senin isin daha zor tabi 2 tane bidik rabbim sana bagislasin, Ben bir taneyle ilk 5 gun uyumadim birsey olucak korkusuyla tabi sonra vucut dayanamiyor Anne olmak bambaskaymis rabbim herkese nasip etsin insallah
Kilo verimi bizde de oldu ama sonra toparliyolr merak etme yalniz sarilik degeri cok dusuk hastaneye yatmak icin biz 13 le yatmadk niye yatirdilarki

Back
X