- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Çantana emzirme yastığı da koyabilirsin opera, bana e bebekten minik bitane hediye almışlardı çok küçük arkasında firfirli bir lastiği var koluna takıyor bebeginin basini oraya koyup emziriyorsun, ben çok küçük diye beğenmedim dolaba koydum 3 gundur kullanıyorum çok rahatmis küçük yer kaplamıyor lastiği koluna taktığın için emzirirken kaymiyor en önemlisi de bebeğin başı ile senin kolun birbirine degmedigi için bebeğin terlemiyor. Hastaneye götürmezsen bile evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum ben koca yastıklara koyuyordum kızımıpompa da lazım olursa hastanede veriyorlar zaten ben eve geldikten sonra aldım sadece çok uykusuz olursam kızımı babaannesi ne indiriyorum yanında sagdığım sütle birlikte birkaç saat bakıyorlar eğer saymazsak tam uykunun en güzel yerinde bana getiriyorlar emzirmem için ama 3 günde bir falan yapıyorum bunu çok uykum olduğunda
Bahsettigin minik yastik aldigim buyuk yastigin icinden cikti. Hatta buyuk yastigin kilifini yikadim kucuk olanin kilifi cikmiyor diye oylece makineye de atamadim kaldi oylece dolapta. Sen yikadin mi onu?
Canim buldugun her firsatta uyumana dinlenmene bak. Uyku ve su sutun miktar ve kalitesini artiran en onemli iki seymis.
Her seye sen yetismeye calisma