• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Çantana emzirme yastığı da koyabilirsin opera, bana e bebekten minik bitane hediye almışlardı çok küçük arkasında firfirli bir lastiği var koluna takıyor bebeginin basini oraya koyup emziriyorsun, ben çok küçük diye beğenmedim dolaba koydum 3 gundur kullanıyorum çok rahatmis küçük yer kaplamıyor lastiği koluna taktığın için emzirirken kaymiyor en önemlisi de bebeğin başı ile senin kolun birbirine degmedigi için bebeğin terlemiyor. Hastaneye götürmezsen bile evde mutlaka olmalı diye düşünüyorum ben koca yastıklara koyuyordum kızımı :KK43: pompa da lazım olursa hastanede veriyorlar zaten ben eve geldikten sonra aldım sadece çok uykusuz olursam kızımı babaannesi ne indiriyorum yanında sagdığım sütle birlikte birkaç saat bakıyorlar eğer saymazsak tam uykunun en güzel yerinde bana getiriyorlar emzirmem için ama 3 günde bir falan yapıyorum bunu çok uykum olduğunda

Bahsettigin minik yastik aldigim buyuk yastigin icinden cikti. Hatta buyuk yastigin kilifini yikadim kucuk olanin kilifi cikmiyor diye oylece makineye de atamadim kaldi oylece dolapta. Sen yikadin mi onu?
Canim buldugun her firsatta uyumana dinlenmene bak. Uyku ve su sutun miktar ve kalitesini artiran en onemli iki seymis.
Her seye sen yetismeye calisma ;)

Kilo verimi bizde de oldu ama sonra toparliyolr merak etme yalniz sarilik degeri cok dusuk hastaneye yatmak icin biz 13 le yatmadk niye yatirdilarki

Kilo alimi az oldugunubgun asiri 20 gr almis ve kilosuna gore degerin yuksek oldugunu soylediler bendevsuan saskinim arkadaslarin 17 -20 lerde yatirmislar 2 gun sonra cikaririz dedi. Senin ilk anda kilo verimi ve alimi nekadar oldu??

Bahsettigin minik yastik aldigim buyuk yastigin icinden cikti. Hatta buyuk yastigin kilifini yikadim kucuk olanin kilifi cikmiyor diye oylece makineye de atamadim kaldi oylece dolapta. Sen yikadin mi onu?
Canim buldugun her firsatta uyumana dinlenmene bak. Uyku ve su sutun miktar ve kalitesini artiran en onemli iki seymis.
Her seye sen yetismeye calisma :KK66:
Ben makinenin narin diye bir ayarı var onda yıkadim. Çok rahat minik olduğu için valiz de yer kaplamaz al bence yanına, birde humana nin still tea diye bir çayı var eczanelerde bana bizim doktorlar doğumdan 10 gun önce al içmeye başla dedi ben salak gibi sutum olacağına çok inanıyordum almadım daha hala Ped koyacak kadar sutum yok bebeğe yetiyor ama icmedigime pişmanım belki doktoruna sorup baslayabilirsin

Aranızda süt pompası kullanan var mı. Ben Lansinoh tekli elektrikli olanından almayı düşünüyorum yorumlarını okudum millet memnun gibi. Birde kraft easy var ebebekte kullanıcı yorumları iyiydi kararsız kaldım azıcık.
cnm bende once almadim ama eve gelince gogslerim sisti kizmda sarlik oldu hep uyuyodu emmiyodu sonra komsm pompa al rahat edersin dedi esimi e bebege gonderdim ordaki calisana zormus aventin elektrikli var ama wee diye bi marka var el pompasi bunu denemenizi tavsiye ederim demis hemde uygn 50 tl mi ne sanrm.ben kac gun kullndm cok memnun kaldm hem goguslrm yumusadi hemde bebegim gece fazla emmiyodu 30ml sagp verdim csbuk emip uyuyodu cok sukur sarlgi atlattik simdi sadece sutum fazla gelince kullanyorm ve memnunum.

Masallah cnm azcik guclensinde, bugun hastaneye geldik sarilik icin kuveze alindik uzuldum cok o damar yolu bulucaz diye cok aglatmislar Ben bakamadim bile, bizimki az kilo almis 2200 pazar gunu dogdu, carsamba 1950, cuma 1970 bugunde 1999 gr cikti doktor cok az buluyor gun asiri kilo alimini sarilik degeride 9.7 bugun oyle olunca serum ve isik alicak kuzum rabbim baska dert vermesin AMA uzuluyo insan
Senin isin daha zor tabi 2 tane bidik rabbim sana bagislasin, Ben bir taneyle ilk 5 gun uyumadim birsey olucak korkusuyla tabi sonra vucut dayanamiyor Anne olmak bambaskaymis rabbim herkese nasip etsin insallah
cnm neden isik veriyolar kabul etme 9 cok degilki biz carsamba test yaptik 13 ckti dr bol emzr yine gel dedi sutumu sagip bol bol icirdim ertesi gun gittik dudmeye baslams bugun cok sukur nerdeyse kalmams neden bukasar acele ışık tedavisi veryolar anlamadim Allah sifa versin bence baska dr goster

Yarın transferin 10 günü evde test yapsam çıkarmı?
10.gün benim aşırı silik bir çizgi çıkmıştı.Bekleyebiliyorsan 12.günü kan testini bekle yada çok bekleyemezsen 11.gün test yap ama çıkmazsa direk olumsuzluğa kapılma.hayırlısı olur hakkında inşallah

cnm neden isik veriyolar kabul etme 9 cok degilki biz carsamba test yaptik 13 ckti dr bol emzr yine gel dedi sutumu sagip bol bol icirdim ertesi gun gittik dudmeye baslams bugun cok sukur nerdeyse kalmams neden bukasar acele ışık tedavisi veryolar anlamadim Allah sifa versin bence baska dr goster

Cnn bebegim kucuk dogdu kiloda alamiyomus, gunasiri 20 gr doktor az buldu, 9.7 normal kiloya gore onemli degilmis AMA benimki cok kucuk olunca doktor yatirdi insallah yarin cikariz. Cokbfena agliyor dayanamiyorum icim parcalaniyo.

Bnce idrar yapip kndini hiic uzme tutsa bile cikmayabiliyor testte. Bnm mesala ikinci transferimde tutmus bn idrar tsti yaptim ck silik cikti war yk gbi dedikbu yanlis gidip bida test aldik yaptik tek cizgi . Aglaagla icim disima cikmisti hic unutmam ogunu hatta esimle birlikte aglamistik . Iki gun aglamistim. Sonra kan testinde bi baktik 11. Gunde 197 :)

Cnn bebegim kucuk dogdu kiloda alamiyomus, gunasiri 20 gr doktor az buldu, 9.7 normal kiloya gore onemli degilmis AMA benimki cok kucuk olunca doktor yatirdi insallah yarin cikariz. Cokbfena agliyor dayanamiyorum icim parcalaniyo.
yaaa kiyamm canm Allah yardim etsin rabbim sifa versin tahmin edebliyorm ne kadar zordur. semuzme kendini sutun kacmadin hep guzel dusun ins yarn beraber evinize dondugunzde hersey guzel olur cnm

Canim allah yardimcin olsun ama uzulme gecer bu gunler doktorn bi bildigi vardir ozaman iyi olsunda varsin yatsin hastanede benim kizim 2040 dogmstu 1960 cikti hastanedn sonra 1940 oldu sonra almaya basladi 1990 oldu oyle oyle artti seni,kide alir merak etme
Kilo alimi az oldugunubgun asiri 20 gr almis ve kilosuna gore degerin yuksek oldugunu soylediler bendevsuan saskinim arkadaslarin 17 -20 lerde yatirmislar 2 gun sonra cikaririz dedi. Senin ilk anda kilo verimi ve alimi nekadar oldu??

D _defne_ senin aldigin dolap bnm aklima yatmisti sen link paylasmistin bn onu biyere copy yapmistim paylajstiginda sen ama bulamiyrm cnm sana zahmet link fln varsa atarmisin
Resim attim canim link bulamadm bunlari aldik ama cok da tavsiye etmiyorm istediginz gibi gelmedi gorerek almak en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-04-14-52-15.webp
    Screenshot_2015-07-04-14-52-15.webp
    14 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2015-07-04-14-51-42.webp
    Screenshot_2015-07-04-14-51-42.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 54
Masallah cnm azcik guclensinde, bugun hastaneye geldik sarilik icin kuveze alindik uzuldum cok o damar yolu bulucaz diye cok aglatmislar Ben bakamadim bile, bizimki az kilo almis 2200 pazar gunu dogdu, carsamba 1950, cuma 1970 bugunde 1999 gr cikti doktor cok az buluyor gun asiri kilo alimini sarilik degeride 9.7 bugun oyle olunca serum ve isik alicak kuzum rabbim baska dert vermesin AMA uzuluyo insan
Senin isin daha zor tabi 2 tane bidik rabbim sana bagislasin, Ben bir taneyle ilk 5 gun uyumadim birsey olucak korkusuyla tabi sonra vucut dayanamiyor Anne olmak bambaskaymis rabbim herkese nasip etsin insallah
Cnm geçmiş olsun ama neden o değerle hemen küvöze aldılar hemen acaba? Bizim 5. Gün değerimiz 14.6 ve 7. Gün değerimiz 15.2 idi kilo almaya başladığı ve düzenli emdiği için bekleyelim dedi doktor. Zaten 18-19a kdr ışık vermiyoruz dedi. Nitekim 9. Gün 13,6ys düşmüştü. Kişomuz şu anda 3400 nerdeyse doğım kilosuna ulaştık

Bi de kızlar bizim göbek 7. Hün akşamo düştü, bgn 11. Gün ama hala az az kanama oluyo. Kuruyo kan orda gazlı bez koyuyorum. Ha geçer ha geçer ama geçmwdi. Yrn doktora götürcez. Böyle bitley başınıza geldi mi? Mikrop kaptırmayalım diye yıkamadık da henüz, doktora görünmeyi bekledik. Bi de ağzı beyaz beyaz oluyo bazen sanırım pamukçul. Karbonatlı suyla silmek gerwkiyomuş. Siz yapıyo musunuz?

Cnm geçmiş olsun ama neden o değerle hemen küvöze aldılar hemen acaba? Bizim 5. Gün değerimiz 14.6 ve 7. Gün değerimiz 15.2 idi kilo almaya başladığı ve düzenli emdiği için bekleyelim dedi doktor. Zaten 18-19a kdr ışık vermiyoruz dedi. Nitekim 9. Gün 13,6ys düşmüştü. Kişomuz şu anda 3400 nerdeyse doğım kilosuna ulaştık

Canim kilomuz dusuk ve kilo alimi az dun 1 haftalikken bebegimin kilosu dogum kilosundan 200 gr eksikti, aslinda kuveze vermeden odada yanimizda isik aliyor bu yonden rahatim, AMA o kan almalar damar yoli bulma insan dayanamiyo

Back
X