- 24 Haziran 2013
- 455
- 431
- 108
Seninki artik emeklemeye baslamistir icerde :)Gunaydin kizlar..
Hala dogurmadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki artik emeklemeye baslamistir icerde :)Gunaydin kizlar..
Hala dogurmadim![]()
Seninki artik emeklemeye baslamistir icerde :)
Diyorum zaten senden kucukler okula baslicak sen hala fetus haldesin diye ama..
Uzerimde normal dogum yapan ilk topik uyesi olacak olmanin agirligi var. Beklenti buyuk benden, guveninize layik olmaya calisiyorum![]()
Çocuğa ne dediyseniz artik dışarı çıkmak istemiyorYarin aksam kontrol var, doktora cati muayenesi yap allasen benim kocadan hayir yok dicem![]()
Çocuğa ne dediyseniz artik dışarı çıkmak istemiyor
Yarin aksam kontrol var, doktora cati muayenesi yap allasen benim kocadan hayir yok dicem![]()
Aslında böyle durumlarda tam tersi çocuğa daral geldiği için kendini atmak istiyor dışarı. Biz kaç seferdir zar zor tuttuk içerde![]()
kızlar bu aradaLulinda dan haber yok kaç gündür..
whatsappdan yazdım, aradım ulaşamıyorum, eşine yazdım iletilmedi bile. mail attım, skype'tan aradım..
tansiyondan falan bahsetmişti ya çok merak ediyorum. sizi de endişelendirmeyim diye bir sey demiyordum ama..
nerde bu kız????????????
Bence sen dogurdun da bizden sakliyosun sankiYarin aksam kontrol var, doktora cati muayenesi yap allasen benim kocadan hayir yok dicem![]()
Bak opera benimki de erkek ve inşallah başak burcu olur. Aslan ukalalığını hiç çekemem!ben de 30 haftalıktan beri tutmaya calıştım hep ilaçlar, fitiller..
sonra 1 agustosta saglık sigortası poliçem yenileniyor diye ayın 1'inden önce doğmasın diye yalvardım..
şimdi de doğsun artık diye yırtınıyorum..
ayın 23'ünü gecip başak burcu olmasın, eşimin ve ablamın izinlerine uygun olsun derken derken.. küstü çocuğum banaaa![]()
Canım dusukten sonra öyle oluyor ben göbek bakımını dusukten sonra hep yaptım alkol sıkıp içindeki mendil le kuruladim hergün yikamayada devam ettim yikarken gobegindeki kuru kanları da yıkadim dikkatlice şimdi iyi göbeği dr ların bazıları göbek düşmeden yikamayin bazıları yıkayın diyor ben hep yıkadim valla zaten hastanede de isilik olunca hemşire de yıkadi ondan aldigim cesaret ve annem ve kayinvalideminde yikayalim rahatlariyla dedim kaç çocuk buyutmusler onlar ne derse o hergün yiladikBi de kızlar bizim göbek 7. Hün akşamo düştü, bgn 11. Gün ama hala az az kanama oluyo. Kuruyo kan orda gazlı bez koyuyorum. Ha geçer ha geçer ama geçmwdi. Yrn doktora götürcez. Böyle bitley başınıza geldi mi? Mikrop kaptırmayalım diye yıkamadık da henüz, doktora görünmeyi bekledik. Bi de ağzı beyaz beyaz oluyo bazen sanırım pamukçul. Karbonatlı suyla silmek gerwkiyomuş. Siz yapıyo musunuz?
Bence sen dogurdun da bizden sakliyosun sanki![]()
Bak opera benimki de erkek ve inşallah başak burcu olur. Aslan ukalalığını hiç çekemem!
Daha senin var ama üç-dört gün. Bir de yanılma payı olabilir. geç de doğabilir yani.
Bgn sordum doktora. İlk temizlenirken gümüş nitrat çubuğuyla temizlemişler. Meğerse onun siyahlığıymış gördüğümüz. Yıkayabilirsiniz dediler. Nihayet bu akşam yıkıcaz çocuumu. Annemi bekliyorum. 11. Gün bugün. Göbek düştükten sora boşuna beklemişiz. Biraz da doktor panik yaptırttı tabi. Sünnet için de çarşambaya gün aldık. Başka sünnet yaptıran var mı tecrübeleri alalım?Canım dusukten sonra öyle oluyor ben göbek bakımını dusukten sonra hep yaptım alkol sıkıp içindeki mendil le kuruladim hergün yikamayada devam ettim yikarken gobegindeki kuru kanları da yıkadim dikkatlice şimdi iyi göbeği dr ların bazıları göbek düşmeden yikamayin bazıları yıkayın diyor ben hep yıkadim valla zaten hastanede de isilik olunca hemşire de yıkadi ondan aldigim cesaret ve annem ve kayinvalideminde yikayalim rahatlariyla dedim kaç çocuk buyutmusler onlar ne derse o hergün yiladik
Biz sunnet isini ileriye biraktik bi sorun olmadigi surece tabiki.. Okula baslarken diye dusunuyorz anlicagi yasta olsun dedik bakalim hayirlisiBgn sordum doktora. İlk temizlenirken gümüş nitrat çubuğuyla temizlemişler. Meğerse onun siyahlığıymış gördüğümüz. Yıkayabilirsiniz dediler. Nihayet bu akşam yıkıcaz çocuumu. Annemi bekliyorum. 11. Gün bugün. Göbek düştükten sora boşuna beklemişiz. Biraz da doktor panik yaptırttı tabi. Sünnet için de çarşambaya gün aldık. Başka sünnet yaptıran var mı tecrübeleri alalım?