• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim , Allah Analı babalı büyütsün inşallah ...
Bizim de kavgalar gürültüler derken günler geçiyor , kayınvalidem gitmişti yarın annem gidiyor kayınvalidem gelecek ben de annem gidecek diye sürekli ağlamaklıyım . Gerçi herşeye Ağlar moddayım o ayrı ..
Biz de oğluşu fototerapiye yatırdık 8. Gün Değeri 15.2 çıktı , 1 gece kaldı Değeri 8.8 e düştü , bugün tekrar bakıldı 8.2 çıktı. Diğer tüm kan ve idrar değerleri normalmiş erken anne sütü sarılığı deniyormuş , sütüm bol sürekli emiyor ama içinde bi enzim eksikmiş sütün . Endişelenecek birşey yok dedi doktorumuz , 15 gün sonra tekrar kontrol var . 1,5 saatte bit emzirmeye devam ... Ama bazen bizim ki de uyanmıyor , ben de mamajoonum elektrikli pompasını aldım onunla sağıyorum , memnunum .
Göbek kordonumuz henüz düşmedi bugün 13. Gün . 20 güne kadar normalmiş düşmesi . Biz ilk günden beri banyo yaptırdık doktoruN tavsiyesiyle.
Annelerin kavgaları ve stresten Dikiş yerimde biraz problem oldu . Su toplar gibi oldu ve kızardı . Enfeksiyon yok şükür ama hergün temizleniyor ve pansuman Yapılıyor . Inşallah Çarşamba son. Ve düzelir .
opera opera ilk iş sana baktım doğum oldu mu diye , inşallah sağlıkla alırsın kucağına oğluşunu ..

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim , Allah Analı babalı büyütsün inşallah ...
Bizim de kavgalar gürültüler derken günler geçiyor , kayınvalidem gitmişti yarın annem gidiyor kayınvalidem gelecek ben de annem gidecek diye sürekli ağlamaklıyım . Gerçi herşeye Ağlar moddayım o ayrı ..
Biz de oğluşu fototerapiye yatırdık 8. Gün Değeri 15.2 çıktı , 1 gece kaldı Değeri 8.8 e düştü , bugün tekrar bakıldı 8.2 çıktı. Diğer tüm kan ve idrar değerleri normalmiş erken anne sütü sarılığı deniyormuş , sütüm bol sürekli emiyor ama içinde bi enzim eksikmiş sütün . Endişelenecek birşey yok dedi doktorumuz , 15 gün sonra tekrar kontrol var . 1,5 saatte bit emzirmeye devam ... Ama bazen bizim ki de uyanmıyor , ben de mamajoonum elektrikli pompasını aldım onunla sağıyorum , memnunum .
Göbek kordonumuz henüz düşmedi bugün 13. Gün . 20 güne kadar normalmiş düşmesi . Biz ilk günden beri banyo yaptırdık doktoruN tavsiyesiyle.
Annelerin kavgaları ve stresten Dikiş yerimde biraz problem oldu . Su toplar gibi oldu ve kızardı . Enfeksiyon yok şükür ama hergün temizleniyor ve pansuman Yapılıyor . Inşallah Çarşamba son. Ve düzelir .
opera opera ilk iş sana baktım doğum oldu mu diye , inşallah sağlıkla alırsın kucağına oğluşunu ..
Bizim 17. Gun düştü gobegimiz. Bana da artik sinir gelmişti. Hastaneden geldikten sonra iki gune bir yikadik biz de. Sanirim ondan uzun sürdü

Bizim 17. Gun düştü gobegimiz. Bana da artik sinir gelmişti. Hastaneden geldikten sonra iki gune bir yikadik biz de. Sanirim ondan uzun sürdü
Evet yıkamak yumuşattı sanırım . Sonrasında da bakımı oluyormuş galiba burada okuduğum kadarıyla , sen yaptın mı ?

Evet yıkamak yumuşattı sanırım . Sonrasında da bakımı oluyormuş galiba burada okuduğum kadarıyla , sen yaptın mı ?
Gec dusuncr iyice kurumus oldu zaten. Sadece fisfistan sıktım 2 gun yikamadim. 48 saat yikama dedi doktor sonra yikadim fisfisi da bıraktım.

Gobek dusmeden yikanmiyor mu?
Gunde 7-8 kez kaka yapiyor diyorsunuz poposunuda mi yikamadiniz yoksa gobegine mi su degdirmediniz?
Arkadasim hic yikamadigi halde 20 gune yakin surdu gobegin dusmesi..

Gunde 7-8 kez kaka yapiyor diyorsunuz poposunuda mi yikamadiniz yoksa gobegine mi su degdirmediniz?
Eskiden yikamazlarmis, simdi yikaniyo. Hrr kakada yikayamazsin gunde 10 defa yapiyo nerdeyse. Cok yaptiginde yada yapmis ve kurumuşsa yikiyorum ben.

Merhaba kızlar,
11.08.2015 11.01 itibariyle oğlumuzu kucakladık. 7 saat saat süren sancılı normal doğum çabamiz sonucu Ali bey sezaryenle gelmeye karar verdi. 3200gr, 50 cm doğdu. 2 gündür hastanedeyiz. Bu akşam evimize geçiyoruz. Tebrik eden herkese cok teşekkürler.
Evimize geçince daha uzun uzun yazışırız.
Asayiş berkemal anlayacağınız:)
Öpüyorum hepinizi.
Gözünüz Aydın,Hoşgelmiş Alicik...

Biz hiç yıkamadık. Göbeği 7. Günün akşamı düştü. Ne fısfıs ne ilaç verdi doktor. Altını da çok sık değiştirip ıslak pamuklarla temizliyorum kurumasına fırsat vermeden.
Yenidoğan sünnetini de yarın öbür gün bilinçlenip stres çekmesin diye yaptırıyoruz. Biz bile ameliyathaneye girerken ne kadar heyecn yapıyoruz el kadar çocuğa o yaşta o stresi yaşatmak istemedik. Hem de 4,5 kilonun altında anesteziye gerek kalmıyomuş, kremle uyuşturuyoelarmış, herhangi bir sıkıntıaı yok dedi doktoe sonrasında da. Bakalım hayırlısı.
Off bu bebek bakımı başlı başına bi dünya. Daha tırnklarını kesemedim;) kesmeden öncw makasları falan naaı deEnfwkte ettiniZ? Bi de pamukçuk için ağız temiZliği yapıyo musunız? Karbonatlı su demişlerdi

Gec dusuncr iyice kurumus oldu zaten. Sadece fisfistan sıktım 2 gun yikamadim. 48 saat yikama dedi doktor sonra yikadim fisfisi da bıraktım.
Göbeği düştü :))) annem görmüş gece 2 gibi Altını alırken... Aile hekimliğindeki ebe Göbek düştükten sonraki gün gel Demişti sabah götürücem hemen . fıs fıstan bahsetmedi hiç belki verir , markası falan ne olmazsa doktoruna sorarım ?

Biz de yıkadık doktoru yıkayın dedi , Göbek de bu gece düştü yani 14. Gün . Sadece yıkarken göbeğe dikkat ettik çok su gelmesin diye .

Biz hiç yıkamadık. Göbeği 7. Günün akşamı düştü. Ne fısfıs ne ilaç verdi doktor. Altını da çok sık değiştirip ıslak pamuklarla temizliyorum kurumasına fırsat vermeden.
Yenidoğan sünnetini de yarın öbür gün bilinçlenip stres çekmesin diye yaptırıyoruz. Biz bile ameliyathaneye girerken ne kadar heyecn yapıyoruz el kadar çocuğa o yaşta o stresi yaşatmak istemedik. Hem de 4,5 kilonun altında anesteziye gerek kalmıyomuş, kremle uyuşturuyoelarmış, herhangi bir sıkıntıaı yok dedi doktoe sonrasında da. Bakalım hayırlısı.
Off bu bebek bakımı başlı başına bi dünya. Daha tırnklarını kesemedim:KK66: kesmeden öncw makasları falan naaı deEnfwkte ettiniZ? Bi de pamukçuk için ağız temiZliği yapıyo musunız? Karbonatlı su demişlerdi
Tırnaklarını evvelki gün annem uyurken kesti , ama dezenfekte etmedik makası . Pamukçuk için kaynatılıp soğutulmuş su ile yapıyoruz , ağız bezini ıslatıp siliyoruz ağız içini 2-3 günde bir . Bir de ben günde 6-7 Çay kaşığı su veriyorum doktoru ver dedi .

Gunaydin kizlar..
Dun gece dogurucam sandim. Sirtimdan belime inen agri, adet sancisi derken sabahi sabah ettim. Simdi o siddetli agrilardan eser yok, bosa triplere girmisim yani :(
Esimin dogum gunu bugun aylardir oglum benim dogum gunumde dogacak dedi onun etkisinde kaldim sanirim.
Aksama kontrol var bakalim doktor ne dicek???

Gunaydin kizlar,
opera opera daha gün bitmedi belkide esinin dedigi cikar dogar bugun@Lulinda dan haber yok mu hala
Az sonra hastaneye gidicez bizde testler yapilcakmis ve anestesi uzmani ile gorusulcek ogleden sonra kismetse yarin sabah dogurucam

Gunaydin kizlar,
opera opera daha gün bitmedi belkide esinin dedigi cikar dogar bugun@Lulinda dan haber yok mu hala
Az sonra hastaneye gidicez bizde testler yapilcakmis ve anestesi uzmani ile gorusulcek ogleden sonra kismetse yarin sabah dogurucam

Lulinda Lulinda ya dun ulastim, iyilermis. Ay sonuna donuyorlarmis insallah..
Ayyy sen yarin doguruyor musun??? Cok heyecanli, bugun kuafor suslenme isleriyle ugrasirsin..

marpesa marpesa canım hayırlı sağlıklı bir şekilde Rabbim bebeğini kucağına almanı nasip eylesin inşallah. Guzel haberini bekliyoruz.

opera opera şekerim seni bekliyoruz valla nezaman doğurcan bu hafta kesin dogurursun diye düşünüyorum umarım rüyam cikmaz muck

Lulinda Lulinda ya dun ulastim, iyilermis. Ay sonuna donuyorlarmis insallah..
Ayyy sen yarin doguruyor musun??? Cok heyecanli, bugun kuafor suslenme isleriyle ugrasirsin..
Ay evet ya benim günüm geldi çattı valla.
Testleri yaptilar ekg cekildi sonuclari ogleden sonra gidip ogrencez anestesi uzmani ile gorusucez bi aksilik olmazsa epidural olucak.şuan dedigin gibi kuafore gidiyorum :)

Back
X