• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

İyi yapmışsın bize de yaz sonucu merak ettim. Biz de geçtiğimiz cunartesi doktora gittik maslağa. Çocuğun keyfi yerinde kilo alımı normal buna rağmen birsürü tahlil istedi. Uzamış sarılık varmış. Sarılığını ölçtü 8di. Bebişten bi kere daha kan almalarına gönlüm razı olmadı ben de ulusta klinilkten cunartesiye randevu aldım barbaros beyden. Gıcık oluyorum böyle karamsar ve pimpirikli doktorlara. Bizi rahatlatacaklarına daha beter panik yaptırtıyolar
Canım benim kızda da sanırım uzamış sarılık oldu. Bugün kırkımız çıkıyor ama hala çok çok hafif gözünde var gibi. Seninki ne kadarlık oldu? Bi de uzamış sarılık için ne dedi doktorunuz? Bizim de pazartesi randevumuz inş.

Günaydınlar,
Yine 20.00-00.30 arası gaz sancısıyla uyutamadık bebemizi. 2 gecedir böyle. Ne yapacağımızı şaşırdık. Söylene söylene uyudu yorgunluktan. O yüzden uyumasına izin verdim 4.30 a kadar. Yorgunluktan tek memeyi emdi. Kalanı sağıyorum.
Ne yapacağız bu gazla bilmem. Gaz ilaçları da fayda etmiyor. Zaten kusan bebek. Çok kaldırsak ne varsa kusuyor. Offf
Sert bir zemine yuzustu yatırıp sırtını bastırarak ovup bel ve popusuna vurmayi denedin mi bana dr pazartesi günü çok gazlı olduğu için kendi cevirip böyle yap dedi omzumda yapıyorum dedim Hayır yuzustu yapacaksın ağlasa bile yap dedi denemelisiniz dene istersen benimkine iyi geldi ama çok yavaş vurma çok hızlıca olmasın ovarken de bastir

Bizim de gecemiz iyi gecmedi, surekli emmek istedi artik memeler bosaldi. Dolapta dun buzluktan dolabin normal kismina aldigim sut vardi. Bozulmus mudur o? O kadar cok sutum dolapta, kapaginda, disarda durdugu icin cope gitti ki.. baska da sut kalmadi ne evde ne bende :(

Oda sıcaklığında 3 saat, dolapta 24 saat, dondurucuda 3 ay kalmıyor
Sen dondurucuda dolaba Alır almaz bunu çözülmemistir heralde onun erime süresinin üstüne 24 saatine koy ona göre verebilirsin diye düşünüyorum, birde sagdığım sütü sagdığım saate göre vermek gerekiyor biliyorsun değil mi? Çünkü sütun içeriği sabah ve akşam farklı oluyormuş o yüzden dondurucuda koyarken sagdığım tarihi ve saati üzerine yazmak gerekiyor. Bide dereotu ve tahin helvası yiyebilirsin süt yapiyor9

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan

Canım benim kızda da sanırım uzamış sarılık oldu. Bugün kırkımız çıkıyor ama hala çok çok hafif gözünde var gibi. Seninki ne kadarlık oldu? Bi de uzamış sarılık için ne dedi doktorunuz? Bizim de pazartesi randevumuz inş.
Cnm bizim de haftaya kırkımız çıkıyor. Birinci ay kontrolünde 7 küsür çıktı sarılık. 5in altında olması gerekiyormuş. Uzamış sarılık genelde anne sütüne falan bağlı oluyormuş önemsizmiş ama 3000de bir olasılıkla safra kesesi karaciğer hastalıklarından falan kaynaklanma ihtimali varmış. Nolur nolma tahlil isticem dedi doktor. Hem kan hem idrar falan. Ben de boşuna bebişten kan aldırmamak için bir barbaros beye de danışmak istedim. Bebeğin keyfi yerindeyken bozmak istemiyorum. Daha önceden diğer doktorlar değerin düşmesi 40 günü bulur demişlerdi zaten

Sert bir zemine yuzustu yatırıp sırtını bastırarak ovup bel ve popusuna vurmayi denedin mi bana dr pazartesi günü çok gazlı olduğu için kendi cevirip böyle yap dedi omzumda yapıyorum dedim Hayır yuzustu yapacaksın ağlasa bile yap dedi denemelisiniz dene istersen benimkine iyi geldi ama çok yavaş vurma çok hızlıca olmasın ovarken de bastir
yüz üstü kıyameti koparıyor ve acaip kusuyor.

Teyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..
sen ve oğlun çok güçlüsünüz maşallah. dualarımız seninle, bunun da üstesinden geleceksiniz.

Teyzelerimiz allahın izniyle yavrum yarın anjiyo oluyor.. İnşallah hayırlı haberler alırız..korkuyorum,endişeliyim.. Rabbim yavrumu bize bağışlar inş..

Hadi hayırlısı canım birer ikişer geçecek inşallah kurtulacaksınız hepsinden. İyi haberlerini bekliyoruz. Siz ikiniz nelerin üstesinden geldiniz neleri göze aldınız, bunlar da geçecek inşallah.

Gunduz bebek uyudugunda (ki bugun bir saat uyuyup uyaniyor) benim de uyuyabilmem icin bir yonteminiz var mi?
Gece zaten pek uyumadi ben de uykusuz kaldim. Simdi de o bir saat uyuyacak diye salliyorum ediyorum gozlerim kapaniyor. Uyudugunda stres oluyorum geri sayim basladi diye uyuyamiyorum.
Siz napiyorsunuz merak ettim..

sen ve oğlun çok güçlüsünüz maşallah. dualarımız seninle, bunun da üstesinden geleceksiniz.

İnş cnm sağol..ben güclümüyüm bilmiyorum bazen ağlarken ,isyan ederken buluyorum kendimi inş oğlum güçlüdür öyle hissediyorum

Hadi hayırlısı canım birer ikişer geçecek inşallah kurtulacaksınız hepsinden. İyi haberlerini bekliyoruz. Siz ikiniz nelerin üstesinden geldiniz neleri göze aldınız, bunlar da geçecek inşallah.

Ayy inşallah canım inşallah yavrum uzun ameliyat olabilecek haberi bile mutlu edecek bizi..

yüz üstü kıyameti koparıyor ve acaip kusuyor.
Ya acaba çokmu emziriyorsun uz? Benimki çok emdiginde kusuyor mesela benimkinin max 15 dk emzirmem lazım bazen anlamayıp fazla emince çok kusuyor. Benimkide başta agliyor yuzustu bikaç dk sonra rahatlayip susuyor,

Kızlar yaa bnm de göğüs uçlarım acımaya başladı henüz bi yarık kanama falanyok ama normal zamanda bile sızlıyo. Emzirirken beynime çıkıyo acısı son bikaç seferdir. Mustela krem sürüyorum da şu soğan nasıldı? Zeytinyağında kavurup göğüsucuna mı sürüyoduk?

Back
X