- 24 Haziran 2013
- 455
- 431
- 108
Gunaydin kizlar. Benim oglanin koLigini unutmayin :) dr bize 2.5 aydan sonra az az azalmaya baslar 4 ayda biter demisti. Gercekten biz 2.5 aylik olduk ve az az azalmaya basladi. Yani normalde gunduz hic durmuyordu uyanik oldugu saatler surekli aglama halleriydi hele aksamlari hic sormayin . simdi biraz azaldi krizlerimiz insallah 4.aya kadar bitmis olur. Agda olayina gelirsek zaten maymun gibi olmustum bende :) agdacim var benim yillardir gittigim bugun eve gelecek. Tenim nefes alacak insallah :) ince islere gelince biz henuz tesebbus edemedik. Iki tane olunca zor valla :) bu arada benim kanamam iki ay surdu az az. 40 tan sonra da biraz gelirmis oyle dedi annem ve benim geldi de. Surekli takip edemiyorumm burayi ara ara bakmaya calisiyorum bazi konulari kaciriyorum tabi. Cocuklara uyku duzeni olusturmaya calisiyorum artik yavas yavas. Ne kadar miziklasada belli saatlerde ayagimda sallayarak zorla uyutuyorumki saatleri belli olsun artik. Aksamlari 9 gibi mesela uyutuyoruz tabi bayagi ugrasiyoruz bir bilemedin bir bucuk saat falan. Sonra sabaha kadar mama saatlerinde kalkiyorlar sadece tabi 2.5 3 3en fazla 3.5 saat durabiliyolar. Gunduzleride oglen uyutuyorum ikisinide 3 4 saat uyuyolar. Diger saatlerde surekli mizmiz ara ara uyumalar vs vs. Oglen uyuyo ama sabah 10 da basliyorum mucadeleye :) ama gece daha gazla uyuma olayina nasil giricem nasil yapicam bilmiyorum arastirma asamasindayim suanda. Herkese gazsiz bol uykulu gunler diliyorum.