• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar dun cok zorladim kendimi oglani kucakla indir derken aksam yikamasinda dikislerim cok acidi.
Emzirirken bile tutamiyorum canim cok yaniyor, 4 hafta oldu dikisler acilmaz di mi :KK17:
Valla 2 ay oldu bizim ama yer yatagina oturup kallmadan benimki de acimaya basladi

Nemlendirme makinesi ile ilgili aklıma geldi;
Şu anda hava zaten çok nemli, bugün %74 mesela nem. Kışın klima ve kalorifer çalışırken odadaki nem bitip hava cok kuru oluyor, bu da burun ve genizde kuruluk ve enfeksiyona sebep olabiliyor. o yüzden havayı nemlendirmek gerekiyor.
şu andaki tıkanıklıkla bir ilgisi olacagını sanmıyorum yani ;)

kızlar herkes 1. ay sonunda kalça ultrasonu çektirdi mi?
bizim doktor mutlaka istedi, eşim de para tuzagı bunlar diyip yaptırmayalım diye tutturdu.

oglum 8 aylikken burnu tikanip hirliyodu..alerji doktoru bi ise yaramiyo onlar demisti..ben almıştım genede..ama temizligine dikkat etmezsen bakteri üretiyormus zamanla...benimki soğuk ufluyodu cok uzun kullanamadim faydasi hakkinda cok bilgim yok..
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Bende dün esimin halası vermiş bize haberim yokmuş :) onu denedim bu güne kadar mışıl mışıl uyuyan kızım dün gece 3 te uyudu bende kapattım kapattıktan sonra uyudu gerçi gazida çok vardı sabahtan beri 3 kez kaka yapti. o yüzden anlayamadım ise yarayıp yaramadigini bu gece tekrar deneyeceğim. Birde sizin bebekleriniz tükürüyor mu?

Canım ben bu gece emzirirken sanki burnu tikaliymis gibi tısliyordu oğlum baktım bişe yoktu burnunda acaba icte olabilirmi aksami pislik vardı temizlemistim burun aspiratöru ile
Valla bende bilmiyorum ki ben 2 saatte bir serum fizyolojik sikiyorum artık burnuna en iyisi oymus dr dedi

bizim doktor mutlaka istedi, eşim de para tuzagı bunlar diyip yaptırmayalım diye tutturdu.
Canım bana 1 erken 2. Ay dediler. Birde valla artık herkes çektiriyor ben ortopedi de çalıştım bir ara valla baya kalabalık oluyor

ayy coj şükür bugün fındık 2 aylik oldu Allahima şükürler olsun saka gibi gecen sene eylulde karar vermistik tup bebek yapmaya 29unda ilk ilaca baslamisiz bugün koynunda bir melek var şaka gibi valla neler atlattik babamiz erken gelirse kizimi mezarliga ablasini ziyarete götürmek istiyorum ama bakalim kismet

Can'ım bize yaptırmadı doktor. 2. Ayımız bitmek üzere şu an. 3 .ayın sonunda kontrole geldiğinizde yaptırırız dedi.

cnm dr bizden istedi 1. ay sonunda cektirdik bence gerekli kuzenimin bebeginde cikmisti 8 ay ayaginda bandajla kaldi ama cok sukru simdi iyi koşuyor gec kalinsa ameliyat gerekmis

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Bende dün esimin halası vermiş bize haberim yokmuş :) onu denedim bu güne kadar mışıl mışıl uyuyan kızım dün gece 3 te uyudu bende kapattım kapattıktan sonra uyudu gerçi gazida çok vardı sabahtan beri 3 kez kaka yapti. o yüzden anlayamadım ise yarayıp yaramadigini bu gece tekrar deneyeceğim. Birde sizin bebekleriniz tükürüyor mu?
tükürme yokta dil cikario devamli..

Biz sabah 8den beri ayaktayiz.karnini doyuruyor kakasini yapiyor hala mi gazi var anlamadim bi turlu uyuyamadi o saatten beri agliyo ama neyi var cozemedik

Kızlar siz her beslemede kaç dk emziriyorsun uz bebeklerinizi? Baslarda tek gogsumu 10-15 dk arasi emziriyordum sonra sizlerde 20 ser dk 2 gogus emzirenleri gorunce azmi emiyor acaba dedim bende oyle yapmaya calistim toplamda bir emme de 30 dk emzirmeye basladim kızım çok kusuyor artık o yüzden ben yine eski usule deneyeceğim 3 saatte bir ekte ki yazıyı okuyunca biraz daha rahat etti içim benim gibi olanlar varsa diye paylaşmak istiyorum

Eki unuttum :KK66: 20150923_155621.webp
20150923_155621.webp

Back
X