Merhaba arkadaşlar, arada bir katılıyordum aranıza, ben normal doğum yapmayı çok istiyordum ve kendimi buna o kadar çok hazırlamıştım ki, ama nasipten öteye birşey yok gerçekten
19 eylülde doğum yaptım, apar topar sezeryan olmak zorunda kaldım bir sürü sıkıntı vardı, son haftalarda bebek karnımda kilo vermeye başladı ki zaten son zamanlarda kilo almıyodu, sonra tüm vücudumda kaşıntı başladı, cumartesi normal kontrole gittik dr çok karaciğerin safra salgıladığını çocuk için çok riskli olduğunu söyledi, nst'de de kalp atışları zayıf çıktı hemen akşam sezeryana aldılar, plesanta kireçlenmiş yaşlanmış kordon incelmiş bebek hiç beslenemiyomuş. Allah korudu oğlumu.
Sonra sarılık çıktı oğlumda, billirubin değeri 17'yi geçti ve bir gece hastanede kaldık fototerapi gördü.
Şimdi oğlum iyi çok şükür, ben de göğüs yaralarımla cebelleşiyorum, doğuma iki ay kala lansinoh kullanmaya başlamıştım ama hiç etkisi olmamış, şimdi dönüşümlü olarak hametan, garmestan ve tahin yağı sürüyorum, kendi sütümü de sürüyorum tabi, henüz bi düzelme yok, sütüm var çok şükür, oğlumun emmesi de iyi ama ben perişan haldeyim, yinede çok şükrediyorum tabi.
Sizin göğüs yaraları için bir öneriniz varmı arkadaşlar, biliyorum zamanla düzelecek ama o kadar acı çekiyorum ki bir mucize arıyorum