• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
Sen her agladiginda 2 memeyide emzir 20 ser dk sonra da mama 30 cc yap doymadigi ni hissedersen bir 30 daha yaparsın ben öyle yapmıştım dağa doğrusu hemşire yapmisti

Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
Bu arada 3 max 4 saat mama verdiğinde meme 2 saatte bir

2 ay oluyor biz bugun olduk 2 bacağından 1 omzundan çok agladi kızım :KK43: 30 ekimde de rota virüsü aşısı için gideceğiz ve boy kilo takibi için, rota virüsü ben kendim alıp yaptiracagim yaptırmamayi dusunen varmı acaba?

cnm nasil kızın bizimki asidan geldik emdi uyudu 3 saat oldu uyuyor arada kalkti ama tekrar daldi daha ates yok şükür

Muhtemelen tamamen ek gidaya gecemeyiz . mamayiazaltiriz ve dedigin gibi ya meyveden ya muhallebiden az az baslariz gibime geliyo bakalim bi dr dan da fikir alicam
Bende sadece anne sütü verdiğim halde 4. Ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum bu arada ben meyve ile başlamayı pek düşünmüyorum çünkü tatlı ile başlanır sa normal yemekleri yemiyormuş o yüzden mama ile yoğurt mayalayip başlamayı düşünüyorum sutum olursa anne sütünden de mayalayabilirim amerikada yapılan bir araştırmaya göre de damak tadı 4. Ayda oluşmaya başlıyormus 4. Ayda ek gıda ya başlayan bebekler çok yemek secmiyormus güya ;) o yüzden yavaştan yavaştan 4 yada 4 buçuk aylık başlarım bemde

cnm nasil kızın bizimki asidan geldik emdi uyudu 3 saat oldu uyuyor arada kalkti ama tekrar daldi daha ates yok şükür
Benimkide ben ateş düşürücü ağrı kesici sürüp verdim benimkide uyudu arada uyaniyor elimi popişini koyuyorum uyuyor şimdilik iyiyiz yani :)

Burda da yazmıştım oğlan göğüs ucunu kemirdiği için yara olmuştu emzirmek iskence gibiydi sağıp veriyodum. 40 ı çıkınca kemirmez oldu göğüslerim iyi şimdi 2 gündür sağmıyorum artık acı ağrı yok çok şükür. Tam buna sevinirken grip olduk ikimizde ben neysede Efe'nin burnu fena tıkalı serum fizyolojik kâr etmiyo nefes alıp ememiyo. İltihabı alamıyoruz genzinden. Uyurken huysuzluk yapıyo. Yarın buhara tutmayı düşünüyorum. Napıcamı şaşırdım şimdi ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Ağrı kesici olmasa bende ayakta duramıyorum. :KK1:
Canım benim serum fizyolojik Siktiktan sonra burnunu sıkıp 5 dk sonra tekrar serum fizyolojik sık yine burnu yla oyna varsa bişey geliyor, onun dışında yüksek yatirmadi denedin mi ? Birde eczanede cold mix diye bir damla var emzirirken sen kendi kıyafetine 1 damla damlat mentollu biraz burnu açılır emerken daha rahat emer hiç olmazsa

Benimkide ben ateş düşürücü ağrı kesici sürüp verdim benimkide uyudu arada uyaniyor elimi popişini koyuyorum uyuyor şimdilik iyiyiz yani :)
bana dr 38 gormeden ateş verme dedi ama cok huysuzlandi uyandigindan beri agliyor 3 kişi yapmadığımiz sebeklik kalmadi ama durmuyor

Ne olur ne olmaz diye hepimiz evde calpol alip koyalim bence evlerimize. Bir gece aniden ateslenirse nob. Eczane aramayalim.

bana dr 38 gormeden ateş verme dedi ama cok huysuzlandi uyandigindan beri agliyor 3 kişi yapmadığımiz sebeklik kalmadi ama durmuyor
Aynen benimkide öyle :( ağla ağla bir hal oldu kuzum, altını bile değiştiremiyorum sanırım ağrısı var :( ben 6 saatte bir vereceğim valla emmiyor bile :( banada ağrı yada ateş olursa 6 saatte bir verebilirsin dediler

Aynen benimkide öyle :KK43: ağla ağla bir hal oldu kuzum, altını bile değiştiremiyorum sanırım ağrısı var :KK43: ben 6 saatte bir vereceğim valla emmiyor bile :KK43: banada ağrı yada ateş olursa 6 saatte bir verebilirsin dediler

aynen bu gece uzun olacak besbelli:KK17:
ates cikmazsa vermeyi düşünmüyorum ama cikarsa yarim fitili tepecez artik mecbur:KK43: insallh olmaz

2 ay oluyor biz bugun olduk 2 bacağından 1 omzundan çok agladi kızım :( 30 ekimde de rota virüsü aşısı için gideceğiz ve boy kilo takibi için, rota virüsü ben kendim alıp yaptiracagim yaptırmamayi dusunen varmı acaba?
Kilo alımları nasıl bebişlerin kızlar?

aynen bu gece uzun olacak besbelli:KK17:
ates cikmazsa vermeyi düşünmüyorum ama cikarsa yarim fitili tepecez artik mecbur:KK43: insallh olmaz
vuruldugu aşı agri yapar ama..bos yere eziyet cekmesin çocuk..1 cay kaşığı sadece..cok aglarsa ver bence..Çünkü ağrı esikleri cok yuksek devamli agliyorsa ne kadar aciyodur kimbilir..

Bende sadece anne sütü verdiğim halde 4. Ayda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum bu arada ben meyve ile başlamayı pek düşünmüyorum çünkü tatlı ile başlanır sa normal yemekleri yemiyormuş o yüzden mama ile yoğurt mayalayip başlamayı düşünüyorum sutum olursa anne sütünden de mayalayabilirim amerikada yapılan bir araştırmaya göre de damak tadı 4. Ayda oluşmaya başlıyormus 4. Ayda ek gıda ya başlayan bebekler çok yemek secmiyormus güya :KK66: o yüzden yavaştan yavaştan 4 yada 4 buçuk aylık başlarım bemde
Bende kendi kendine yemesi ve yemek secmemesi icin su blw denen zimbirtidan denemek istiyorum:) onun icin de 4.ay erken mi diye dusundum. Belki 5 ayi bekleyebilirim bakalim. Zaten ek gidaya tamamen gecmesemde 4.ay herseyin tadina bakmalarini istiyorum kasigin ucuyla biraz biraz.

Asi olunca bende atesinin 38 olmasini beklemedim agrisi olur diye birer kasik verdik zaten yarisi disari cikti :)

Bende kendi kendine yemesi ve yemek secmemesi icin su blw denen zimbirtidan denemek istiyorum:) onun icin de 4.ay erken mi diye dusundum. Belki 5 ayi bekleyebilirim bakalim. Zaten ek gidaya tamamen gecmesemde 4.ay herseyin tadina bakmalarini istiyorum kasigin ucuyla biraz biraz.
Blw ne ben bilmiyorum

Kızlar aşı yaptırmışsınız çok geçmiş olsun yavrucaklar inşallah çabuk atlatırlar.

Back
X