• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Verem, karma bir tane daha vardı unuttum :) sevcanf sevcanf ben ağrı yüzünden verdim tetanoz da benimki çok agirmisti yazık kızıma çünkü doğduğunda beri ilk kez böyle agliyor benim kızım aglayarak uyanmadan hiç şimdi hep aglayarak uyaniyor :KK43:

valla hala vermedim cnm inatla bakalim kwyfi yerinde bi aravatesi 37.3 oldu ama soydum düştü tekrar bakalim bu geceyide bi atlatalim gecer herhalde ne kadar surerki bu asinin etkisi acaba

Slm kızçeler:KK66: Bayramdan sonraki haftayı bağlayıp tatile çıktık. Tabi ki anane babanne yanına. O yüzden çok yazamadım ama okuyorum herşeyi. Bizim sıpaya açık hava oksijen çok iyi geldi. Deniz sesiyle hemen uyuyakalıyo. Artık evde nası uyuyucaz bilmiyorum. Birkaç sefer ga sancısından siteyi ayağa kaldırdı tabi ama artık o da nazarlık olsun diyorum.
Pazar günü istanbula dönüyoruz, çarşamba 2. Ay aşılarımız var gözümü korkuttunuz. İnşallah sorunsuz atlatırız offf şu aşı olayını hiç sevmiyorum yaa:KK43:
Merserayy Merserayy G gelartikannecim hayırlı olsun kızlar. İlk günler zor oluyo sonrasında gaz maz dertleri başlıyo ama yine de hareketlerinden anlatmak istediklerini çözmeye başlayınca herşey daha kolay ve keyifli oluyo. GaZsız ve bol sütlü günler;)

Günaydın oh be şükür sabah oldu geceyide atlattik cok şükür ateslenmedik cok huysuzda degildi masallah ama atesi cikmasin diye fazla ortmedik gece sabahtan beri halsiriyo bu seferde usutmesek bari

Asilari siz yaptirdiniz huysuzlugu biz cektik :)
Sabaha kadar mikir mikir, kendi az uyudu bizi ise uyutmadi :(

Günaydın oh be şükür sabah oldu geceyide atlattik cok şükür ateslenmedik cok huysuzda degildi masallah ama atesi cikmasin diye fazla ortmedik gece sabahtan beri halsiriyo bu seferde usutmesek bari

Anlaşılan uykusuz geçen gecede yalnız değildim :KK70: bizim sıpa o kadar huysuzlandı ki yazmaya bile fırsat bulamadım. Grip olduk ikimizde ben atlattım ama kuzumun burnu genzi fena tıkalı. Yüksek yatırıyorum serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile açmaya uğraşıyorum ama boğazında da var hırlayıp duruyo. Sabah babası duşa girdi banyoyu buhar doldurdu sonra onun kucağına verdim hem yıkandı hem buhar banyosu yaptı. Balgamı söktürmerye çalışıyorum hala hırlıyo yavrum napıcamı şaşırdım.

Biz bodruma döndük cok sukur ama valizler istanbulda kaldı. Aktarmamişlar diger uçağa. Olaylar olaylar.. bebek arabası da kalmis. 2 gibi eve getiririz dediler ama ses seda yok henuz..

Verem, karma bir tane daha vardı unuttum :) sevcanf sevcanf ben ağrı yüzünden verdim tetanoz da benimki çok agirmisti yazık kızıma çünkü doğduğunda beri ilk kez böyle agliyor benim kızım aglayarak uyanmadan hiç şimdi hep aglayarak uyaniyor :KK43:

ay bu ay var o aşılarımız yandık desene :)

Bende dusun
2 ay oluyor biz bugun olduk 2 bacağından 1 omzundan çok agladi kızım :KK43: 30 ekimde de rota virüsü aşısı için gideceğiz ve boy kilo takibi için, rota virüsü ben kendim alıp yaptiracagim yaptırmamayi dusunen varmı acaba?
Bende düşünüyorum p.tesi dr.soracam

bizim fındık uykuya dalarken elleriyle cok fazla hareket ediyor kendi kendini uyandiriyor hic durmuyor elleri emzigini tutuyor gözünü elliyo bazen kendini yoluyor sizinkiler nasil

bizim fındık uykuya dalarken elleriyle cok fazla hareket ediyor kendi kendini uyandiriyor hic durmuyor elleri emzigini tutuyor gözünü elliyo bazen kendini yoluyor sizinkiler nasil
Senin ki ile benimki basabas gidiyor aynı durumdayım çok iyi dalında hemen yuzustu ceviriyorum dolmadan yaparsam eğer uyaniyor hersey silbastan :(

Ayni ayni.. ben de yüzüstü yatiriyorum.. artik sırtüstü yatmaz oldu.. biraz buyuyunce normale gecer herhalde.
Aşi gunumuz belli oldu. Çarşamba gidiyoruz.. simdiden sıkıntı basti beni.. Calpol mu.alayim ne yapayim??

Ayni ayni.. ben de yüzüstü yatiriyorum.. artik sırtüstü yatmaz oldu.. biraz buyuyunce normale gecer herhalde.
Aşi gunumuz belli oldu. Çarşamba gidiyoruz.. simdiden sıkıntı basti beni.. Calpol mu.alayim ne yapayim??

canim paronax fitil ver dedi dr um bana yarim atesi 38i görürse ama cok şükür ilacsiz atlattik atesi 37.4 olunca soydum sadece kisa kol zibin ve corapla gecede ince pijama ve ince orttum saat basi kalkip kontrol ettim accik huysuzluk oldu ama arada zaten oluyor bizimkinin arada krizleri geliyor böyle atlattik bugunde uykudan ciglik cigliga uyansada aksama doğru gülücüklerimiz basladi şimdi uyutamiyorum yine ama kipir kipir kurtlu

Senin ki ile benimki basabas gidiyor aynı durumdayım çok iyi dalında hemen yuzustu ceviriyorum dolmadan yaparsam eğer uyaniyor hersey silbastan :KK43:

yüzüstü yatmayi hic sevemedik oyun halisjnda önüne envai cesit oyunck koydugum halde 10 dk maksimum yatiyor tembel birazcik küçük hanim

canim paronax fitil ver dedi dr um bana yarim atesi 38i görürse ama cok şükür ilacsiz atlattik atesi 37.4 olunca soydum sadece kisa kol zibin ve corapla gecede ince pijama ve ince orttum saat basi kalkip kontrol ettim accik huysuzluk oldu ama arada zaten oluyor bizimkinin arada krizleri geliyor böyle atlattik bugunde uykudan ciglik cigliga uyansada aksama doğru gülücüklerimiz basladi şimdi uyutamiyorum yine ama kipir kipir kurtlu
Bana da doktor yeni dogdugunda hastaneden cikarken bi recete vermisti. Evde bulunsun diye fitil de var.. o zaman onu kullanirim. Hensire de söyler sanirim. Fitil daha hizli etki eder diye biliyorum. Suruba gerek kalmaz o zaman

Elleriyle yuzunu gozunu tutma bizde de var. Bizimki kundaksiz uyumuyor hic. Eger kundaksiz uyursa da max 15 dk.da uyandiriyor kendini.
asmakilit asmakilit bagajlar geldi mi?

İyi geceler hanımlar. Dün oğlusumu uyutmamıştım gece uyumuyo diye işe yaradı 5 saat aralıksız uyudu kalkınca mızıldanmadan emdi şimdide gaz çıkarmak için uğraşıyodu kucağımda yazdıklarınizı okurken bi baktım içi geçmiş uyumak üzere. Bizim aşılar ayın 20 sindeydi rota da yapacak hastane kalça usg çekilecekti dün aradılar aşılar 27 sinde gecekmiş bir haftadan bişey olmaz herhalde. Geçen çarşamba kontrolümüz vardı doktor hersey yolunda dedi günde ortalama 35- 40 gr alıyormuş. Bende smear testi yaptırmıştım normal çıkmış doktorum 1 yıl görüşmeyiz artık hamile kalırsan gelirsin dedi ne desem bilemedim kendiliğinden hamile kalmak güzel ama 1 yıl da çoook erken. Bakalım süt koruma olayı ne zaman bitecek de ben adet görücem.

Back
X