Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opera en azindan anne sutu verebiliyosun oda guzel uzulme yine alistirirsin insalah ben tv de anne sutuyle ilgili kamu spotlari gordukce cok uzuluyorum icim aciyo suclu hissediyorum kendimi ama sen yine verebiliyosun buna da sukur..
Bilinçsiz hep gülüyordu ama 38. Günden beri konuşunca bilerek gülmeye başladı.Kızlar bebişler ne zaman gülmeye başladı? Benim kız gülecek gibi duruyor ama her zaman değil de merak ediyorum.
Malesef elimle sıkınca 1 cay kasigi anca cikiyosenin hiç mi gelmiyor?
Kirkin icinde bilincsiz guluyolardi kirktan sonra basladilar 1 aydir bilincli guluyolar artik hele oglum okadar guluyoki masalah kizim onun kadar degilKızlar bebişler ne zaman gülmeye başladı? Benim kız gülecek gibi duruyor ama her zaman değil de merak ediyorum.
Benim kız 2 . Ayını doldurdu ama hala bilinçli gülmüyor sanki, geç mi kaldı Ki acaba ???? Arkadaşlar herkesin bebeği 40 ı çıkınca başladı mı gülmeye????.Kirkin icinde bilincsiz guluyolardi kirktan sonra basladilar 1 aydir bilincli guluyolar artik hele oglum okadar guluyoki masalah kizim onun kadar degil![]()
Benim kizin gulmemesi huysuzlugundanBenim kız 2 . Ayını doldurdu ama hala bilinçli gülmüyor sanki, geç mi kaldı Ki acaba ???? Arkadaşlar herkesin bebeği 40 ı çıkınca başladı mı gülmeye????.
Malesef elimle sıkınca 1 cay kasigi anca cikiyo![]()
Canim antepte cok meshur bu.. tum lohusalara veriyorlar.orda payavşanı diye geciyor. Ben aktardan aldim kullanıyorum. Muhtemelen oralarda da bulunur. Bi de orada beni hamama goturduler. Adetten lohusa hamami. Bi de bi karisim hazirladilar. 40 çeşit baharati pekmeze kaeistirip macun yaptilar. Her yerime sürdüler. Basta soylendim baya ama hamamdan sonra sütüm acayip artti. 2 saatte dolam meme 1 saatte sizlamaya basladi. Eskilerin bir bildigi var iste.. o karisim da aktarlarda satiliyor orda. Bulursaniz mihtesem bir kocakari ilacıDağhan cok fena aglio bugun..gozunden yaş geldi kuzumun..grip oldu burnu tikandi..emmiyo kivranip duruo..gaz dan mi aglio bi yerimi agrio anlamadim..yarin randevu aldim 2de..simdi yarim fitil verdim biraz sustu..dogru düzgün uyumadida..ne yapcagimi şaşırdım. .@asmakilit aktarda var mıdır acaba aliim ondan yediklerim mi dokunuyo acaba..
bende hamama gitmek istiyodum ama cesaret edemiyodum yara yeri mikrop falan kapar die..dogumdan sonra kendimi o kadar pis hissediyorum ki keselenmem lazim...marankinin yeri var yakinlarda oraya bi soriim bakim yarınCanim antepte cok meshur bu.. tum lohusalara veriyorlar.orda payavşanı diye geciyor. Ben aktardan aldim kullanıyorum. Muhtemelen oralarda da bulunur. Bi de orada beni hamama goturduler. Adetten lohusa hamami. Bi de bi karisim hazirladilar. 40 çeşit baharati pekmeze kaeistirip macun yaptilar. Her yerime sürdüler. Basta soylendim baya ama hamamdan sonra sütüm acayip artti. 2 saatte dolam meme 1 saatte sizlamaya basladi. Eskilerin bir bildigi var iste.. o karisim da aktarlarda satiliyor orda. Bulursaniz mihtesem bir kocakari ilacı
Doktor 1. Ayı dolduğunda gülmeye başladığını söyledi ama bana gülmüyo uyurken güldüğünü gördüm bi kaç kez bazen babasına gülüyo. Beni sevmediğini düşünmeye başladım. ilaclarını içiriyorum altını üstünü ben değiştiriyorum burnunu ben temizliyorum yani hep ben ağlatıyorum gülmez tabiBenim kız 2 . Ayını doldurdu ama hala bilinçli gülmüyor sanki, geç mi kaldı Ki acaba ???? Arkadaşlar herkesin bebeği 40 ı çıkınca başladı mı gülmeye????.
Doktor 1. Ayı dolduğunda gülmeye başladığını söyledi ama bana gülmüyo uyurken güldüğünü gördüm bi kaç kez bazen babasına gülüyo. Beni sevmediğini düşünmeye başladım. ilaclarını içiriyorum altını üstünü ben değiştiriyorum burnunu ben temizliyorum yani hep ben ağlatıyorum gülmez tabi![]()
yaaa kola ve cips yemeye basladim 2 3 gündür dayanamıyorum nefsime hakim olamiyorummm
Dağhan cok fena aglio bugun..gozunden yaş geldi kuzumun..grip oldu burnu tikandi..emmiyo kivranip duruo..gaz dan mi aglio bi yerimi agrio anlamadim..yarin randevu aldim 2de..simdi yarim fitil verdim biraz sustu..dogru düzgün uyumadida..ne yapcagimi şaşırdım. .@asmakilit aktarda var mıdır acaba aliim ondan yediklerim mi dokunuyo acaba..