2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bende pisik oldumu hametan ve travazol karistirip sürüyorum hemen geciriyor cok şükür öyle cok pisik olmuyoruz islak mendil prima kokusuz olandan kullaniyorum sonrada kuru bebek pamuklariyla kuruluyorum birazda göbusten bacaklardan öpme mincirma fasli falan kuruyo iice zaten

Bizimkilerin gunduzde uyku duzeni olismaya basladi sanki kizim artik uykusu geldigini belli ediyo uyut beni diyor resmen gozlerinu ovusturuyo kulagiyla oynuyo ayagima koyuyorn pit gidiyo ama,kotu taraf ayagimdan birakinca 10 dk sonra uyaniyo bunu nasil duzeltcem ya oglanda mikirdanmaya basliyo anliyorm uykusunu geldigini emzigini veriyorn ya kucagimda ya da yerinde uyuyo cok,sukur darisi uyku sorunu cekenlere...​

tralleria tralleria Allah şifa versin .Cok zor surecler.. Sen kndine de dikkat et edebildigin kadar..
coolfire coolfire bebek nasıl oldu? İnşallah her şey yolundadır.
gulsennnn gulsennnn EMG çektirecekti . Güzel haberlerini bekliyoruz.
Geçenlerde forumda bi anne bebegi için kullandığı uyku ilacını (bitkisel şurup diyor) anlatıp tavsiye ediyordu... Pek tabii ayipladim. Olur mu öyle şey yawww cık cık cıkkk diye diye gezdirdim kolumda sipayi. Dün gece kadını ayipladigigim için kendimi ayipladim.. :mad:Asla bebeğine vermem ama kendim şurubu kafaya dikip icesim var:confused:aglama sesi duymadan on bin yüzyıl uyusam
Bu arada defne masallah kuzularina... Benimki gece 12-1 den önce uyusa gündüz uymamasına raziyim. Chucky gibi yatağa koyar koymaz gözlerini açıyor
Agggghhhh:mad:

Son düzenleme:
hangi resmi kaldıracaksın? bir de bu kadar konu içinde, bizim grubu bulup senin yüklediğin resmin oldugu sayfayı biri görürse git sayısal falan oyna derim :KK66:
:KK70::KK70::KK70:ayy cok guldum yauw cok haklsin ama sulel3mzdebirkac kisi var tup bebek yapan es kaza olabilir diye dusundum kizimn resmi var yyklemstim onu kaldrcam.esimle bendenn baska kims3 bilmiyo ilk denememzde oldu ve kimseye soyleme geregi duymadim.duysalarda onemli degil ama her agzdan bir ses ve daha fazla ustumuze dusmeler yani pskljik baski istemedigim icin:oops:

:KK70::KK70::KK70:ayy cok guldum yauw cok haklsin ama sulel3mzdebirkac kisi var tup bebek yapan es kaza olabilir diye dusundum kizimn resmi var yyklemstim onu kaldrcam.esimle bendenn baska kims3 bilmiyo ilk denememzde oldu ve kimseye soyleme geregi duymadim.duysalarda onemli degil ama her agzdan bir ses ve daha fazla ustumuze dusmeler yani pskljik baski istemedigim icin:oops:
Saklamayi nasil basardin gercekten tebrikler ilk iki de bende saklamak istemistim ama akrabalar yakin oturuyo bize ayni binada var kaynanamlar yan binada falan tabi saklamak mumkun degil zaten bu sonuncusunda hic saklamaya ugrasmamistim

quzu quzu o kadar resim içinde denk gelinmesi mümkün olmasa da durmasını istemiyorsan haklısın kaldırmakta.
Ancak burada ilettilen resim ve yazılar kanuni düzenleme zorunluluğundan dolayı kullanıcının kendisi tarafından silinemiyor. Editör veya yöneticilere rica edebilirsin. @egunal hamileliği nedeniyle devam ediyor mu bilmiyorum ama ona iletebilirsin.

Bunun dışında resim paylaşmak isteyenler şöyle ilerleyebilir; (ben böyle yapıyorum)
Resmi buraya dosya olarak yüklemek yerine albüm açıp oraya yükleyebilir. Linkini buraya koyarsınız resim burada görüntülenir. Sonrasında albümdeki resimleri istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz, resimler silebilir, değiştirebilir, tamamen kaldırılabilir vs vs...
Sevgiler :KK36:
cok haklisin canm telden giryorm ve kixmdan dolayi fazla ugrasamadgm 8cin acelyle oyle yukledim neyse artk kismet goren olrsada aaaa kiximn ikizi derim:KK48: canm cok ozr dileyerekbisey sorcam arafa yazlarini okyorm ama 5am olarak bilmyorm senin bebk varmydi yoksa suan tedavi surecindemisin kusuruma bakma hem unutkanlk hem bazen arada giremedgm icin tam olarak senin durumunu blmyormo_O

Sagolun kizlar.. popodaki irin patladi akti ama ufaldi geçmedi.. cumartesiya kadar krem tedavisi yapcam. Cumartesi gecse de gecmese de cerraha goturcem. Birda yok 50 km uzakta bulduk. Sunnet olayini da goruscem.

Saklamayi nasil basardin gercekten tebrikler ilk iki de bende saklamak istemistim ama akrabalar yakin oturuyo bize ayni binada var kaynanamlar yan binada falan tabi saklamak mumkun degil zaten bu sonuncusunda hic saklamaya ugrasmamistim
benm annem cok yakin biz beylkduzu tarafndyz kayn validemlerde fatihte cnm cocuk istedgmzde 1 yillk evlydk 3 ay faln baktk olmyo bi dr gideym dedim sonra bisi yok olr dediler 2 ay daha bkldk esimdn kaynklann nedenlerden dolayi olmycagni ogrendk hemn hic zamn kaybetmeden tupbebek icin tedeviye basladim 20 gun sonra yumrtam toplandi 3. gunde transfer oldm c9k sukur guzel sonc aldm. he tabi bu surec uzun surseydi illaki ailemle faln paylasrdim hemn olnca hic annemin canini skmiym dedim bide annem cok evhamli duysaydiyerimden kaldrmazdi.ben transfer oldum ertesi gun annemlere otrmya gittim 6 kiloluk yigenmi kucagma aldim 3.gunde mtrobse bindim kayinvalideme gittim.nasil olsa hemn tutmaz diye hic dikkat etmedim. sonucu alnca sevincten bayilcaktmm aaa ne cok yazdim icim dolmus galiba:KK48:

Bizim 7 cihan duydu. Hatta hamileyken bir hamileyle hastanede konusuyorduk cinsiyeti ne falan diye, ben orda bile bizimki tup demistim. Hatta orda esim, sen de gobegine yazi as bari tup bebek diye kizmisti bana :KK70::KK70:

Kızlar momfortbaby kangurudan memnun musunuz? Rahat ediyor mu bebisler?
Uç aylık olunca alayım diyorum emin olamadım . kullananlar vardı aranızdan .fikriniz merak ettim ona gore sipariş vereyim

Kızlar momfortbaby kangurudan memnun musunuz? Rahat ediyor mu bebisler?
Uç aylık olunca alayım diyorum emin olamadım . kullananlar vardı aranızdan .fikriniz merak ettim ona gore sipariş vereyim
Eşimin tum engellemelerine rağmen aldim simdi o da iyiki almissin diyor. 4 saat avm de gezdim ne bi yerim agridi ne de oglan sorun yapti... Çok cok memnunum..

asmakilit asmakilit canim ayy sagol cevap icin heyecanlandim inan.. Peki yenidoğan aparatı alayım mı? Kızım uç aylık olacak iki haftaya kadar.. Gerek yok sanırım ne dersiniz?

asmakilit asmakilit canim ayy sagol cevap icin heyecanlandim inan.. Peki yenidoğan aparatı alayım mı? Kızım uç aylık olacak iki haftaya kadar.. Gerek yok sanırım ne dersiniz?
Yok yok alma.. ben de almadim. 3 aylık kontrolünde doktoru artik kanguru kullanabilirsiniz dede ve siparis verdim. Bordo bendeki.

Ben de pek memnunum. Uyuma garantili :) yenidogan aparatina gerek yok bir havluyu veya kucuk bi battaniyesini rulo yapip altina koyarsin. Benim ki rocky siyah bu arada :)

asmakilit asmakilit opera opera sagolun:KK52:o zamann alacagim ben deeee. Allahım en son oyun halısında böyle heyecanlanip mutlu olmuştum. Hey gidi günler..trend yoldan markafoniden boynerden kendime alışveriş yaptığım gunlerrrr. Şimdi kangurusu çıngırağı bezi kakasi.. :) mutluyum ama çok ..

Back
X