- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
- Konu Sahibi talkative_844
-
güzel haberlerle gel inşallahYarin kese gormeye gidecegim dua edin kizlar !!
Maşallah Allah nazarlardan saklasin..Ruzgar17
Canim adet tarihim 20 kasimdi.bugun keseyi gorduk.1 tane bebis var.ayin 13 unde kalp atisina cagirdi.transfer tarihim 8 aralik idi.bebis 5 hafta 5 gunluk oldugunu soyledi doktor.heekesten hayirli gebelik takipm haberlerini bekliyorummmmm
Ayy canim yaa Cook sevindim keseyi gordugune nasil bir his acaba benim adet 22 kasim transfer 8 aralik 3. Gun embriyosu sanirim ve insallah benim bebis ya da bebislerde ♡♥♡♥♡ hemen hemen 5 + 5 yani darisi basima Allahim o gunleri gormeyi nasip eder insallahRuzgar17
Canim adet tarihim 20 kasimdi.bugun keseyi gorduk.1 tane bebis var.ayin 13 unde kalp atisina cagirdi.transfer tarihim 8 aralik idi.bebis 5 hafta 5 gunluk oldugunu soyledi doktor.heekesten hayirli gebelik takipm haberlerini bekliyorummmmm
Dogum gunu icin birsey demedi,bende sormadim cunku daha cok zaman var ben su an yanlizca saglikli gelisimi ile ilgilenmek istiyorum.13 ocakta kalp atisina gittigimde belli olur .Canim ya Dogum tarihi icin bisey dedimi doktor?
gözün aydın. .inşallah kalp atışlarını da duyarsin...Ruzgar17
senin dr neden kese görmeye cagirmadi merak ettim.genelde cagirirlar..seninki direk kalp atışına çağırmış. .ay gunler zor geçer. .biz en azindan kese gördük de biraz da olsun moral oldu.Ayy canim yaa Cook sevindim keseyi gordugune nasil bir his acaba benim adet 22 kasim transfer 8 aralik 3. Gun embriyosu sanirim ve insallah benim bebis ya da bebislerde ♡♥♡♥♡ hemen hemen 5 + 5 yani darisi basima Allahim o gunleri gormeyi nasip eder insallah
Bugun benim dogum gunum mucizem dogum gunu hefiyesi gibi oldu 30 agustos evlilik yildonumum Allah izin verirse insallah bebislerim once dogarsa diye dusunmustum 11 yil bekleyince herseyi dusunuyorum tabii once kese ve kalp atisini gormek nasip olsunDogum gunu icin birsey demedi,bende sormadim cunku daha cok zaman var ben su an yanlizca saglikli gelisimi ile ilgilenmek istiyorum.13 ocakta kalp atisina gittigimde belli olur .
Benim korkum kese olmamasi bos kese olmasi veya dis gebelik lusma ihtimallari idi ama cok sukur guzel bir rahatlama yasadim darisi basina ,
Tabiiki cok merak ediyorummm kesemi ya da keselerimi o yuzden bu kadar cok soru soruyorum ben sehir disindan gidiyorum sanurim 2sefer gidip yorulmayim diye doktorum gec cagirdi diye dusunmek istiyorumsenin dr neden kermadi merak ettim.genelde cagirirlar..seninki direk kalp atışına çağırmış. .ay gunler zor geçer. .biz en azindan kese gördük de biraz da olsun moral oldu.
Muhtemelen 1 tasla 2 kus vurmak istemis doktorun. Hem kese hem kalp atışı ikisi bir aradaTabiiki cok merak ediyorummm kesemi ya da keselerimi o yuzden bu kadar cok soru soruyorum ben sehir disindan gidiyorum sanurim 2sefer gidip yorulmayim diye doktorum gec cagirdi diye dusunmek istiyorum
günler çabucak geçsin gitsin ozaman...bizimde kalp atışına randevu muz 8ocak...Tabiiki cok merak ediyorummm kesemi ya da keselerimi o yuzden bu kadar cok soru soruyorum ben sehir disindan gidiyorum sanurim 2sefer gidip yorulmayim diye doktorum gec cagirdi diye dusunmek istiyorum
Senin randevun ne zaman?Tabiiki cok merak ediyorummm kesemi ya da keselerimi o yuzden bu kadar cok soru soruyorum ben sehir disindan gidiyorum sanurim 2sefer gidip yorulmayim diye doktorum gec cagirdi diye dusunmek istiyorum
Merhaba canım ben burdayım sen kaç haftalıktın mide bulantıların var bende daha hiçbirşey yok sürekli kendimi dinliyorum dahepinize iyi yıllar anneler...2016ya bebislerinizle gireriz inşallah. ..kimse gelmez olmuş. .hayırdır kızlar bi sıkıntı yok umarım. ..nasil gecio gunleriniz..ben bol bol uyuyorum..Çünkü midem fena..disarda kar..her yer buz oldu cikamiyorumda..en iyisi uyumak..hadi bi ses verin bakimm anneler
Kusmalarının olmaması ne güzel ben senden geriden geliyorum yarın kese görmeye gideceğim bedeli vitamin olarak sadece folik asit kullanıyorum yarın birşey verirmi bilmiyorumMutlu yillar annelerr.. ben gebeligimin basindan beri cok hafifi mide bulantisi yasiyorum.. sanki üşütmüşüm gibi.. kusma hic olmadi, bir iki kez öğürme oldu o kadar.. anca yemek düşünüyorum, yiyorum ve uyuyorum. Işe başladim bu arada.. bel ağrım başladi.. o da benin suçum sanirim.. duruşum bozuk.. karnimi disari cikararak duruyorumo da belime agirlik veriyo.. cok hevesliyim ya gerine gerine yurumeye.. biraz belli olmaya başladı hamile oldugum. Geceleri bacak agrilari cekiyordum, sanki romatizma gibi, huzursuz bacak sendromu gibi. Onun icin magnezyuma basladim takviye.. baska vitamin kullanan var mi aranizda?? Kalsiyum falan?? Ben simdi bi folik asit bi de megnezyum kullaniyorum.. bu arada asabiyim, hassasim, havadan nem kapiyorum cok uzattim tekrar mutlu yillar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?