- Konu Sahibi talkative_844
-
Oncelikle hayirli olsun hamileligin bende ayni durumdayim ikiz bebek bekliyorm bende 2 hafta onceki muayenemde kanama alani goruldu ultrasonda 2 defa proluton igne vuruldm progestana devam ediyorum alttan kullanmaya en son cuma gunku kontrolmde biraz kanama alani var ama problem olmaz dedi doktorm ama is yapmicaksin ve dinlenceksn dedi bende hep yatma durumundaym bebekler icin katlaniyorz insalah duzelir bu durum..Merhaba,
Ben de kasim ayinda yaptigimiz tup bebek denemesi sonucu bir bebek bekliyorum. Siteye yeni uye oldum, bi da ilk mesajim:) biz 8+6 da doktor kontrolue gittigimizde, bebegin gayet saglikli oldugunu ancak rahimde kanama alani olmasi nedeniyle dusuk riskim oldugunu ve 10 gun yatak istirahati yapmami istedi doktorumuz. Proluton depot igneyi 3 gunde 1 oluyordum, ona devam etmemi istedi, bir de crinone jel kullaniyordum gunde 2 kere ona da devam etmemi istedi. Yarin tekrar kontrole gidicez ama bu surekli yatma isi insanin moralini bozuyor, insani hasta moduna sokuyor. Benle ayni seyi yasayan oldu mu, yardimci olabilir misiniz?
Merhaba neden olumsuz olsun ki sen başta olumlu olacaksın ki tedavin iyi geçsin bak benimki çok şükür ilk denememde tuttu hem de ikiz sende olumlu ol rabbim ol derse herşey olurben de tüp bebek yaptrcam ama herkes olumsuz konusuo tutmama sansı da var mışş
gözün aydın. .hareket lerini görmek kadar guzel bisey yok..hele sen 3 4 aylikken falan sanki dans ediyo içerde. .darısı bize..ya benim bulantilarim azaldi..bi sorun yoktur inş. .seninki ne alemdeKontrol harikaydi ya bebeklerdn bitanesini hareket ederken yakaladik ekranda resmen oynuyodu ya harika bi duygu cok tuhaf oldum., doktorm biraz kanama alani var ama problem olmaz dedi dinlenmeye devam dedi yatiyorm bende hep bebisler icin artik napim sag salim bi kucagimiza aldak insalah..
hayirli olsun. .Sağlıkla kucaginada alırsın inşallahMerhaba,
Ben de kasim ayinda yaptigimiz tup bebek denemesi sonucu bir bebek bekliyorum. Siteye yeni uye oldum, bi da ilk mesajim:) biz 8+6 da doktor kontrolue gittigimizde, bebegin gayet saglikli oldugunu ancak rahimde kanama alani olmasi nedeniyle dusuk riskim oldugunu ve 10 gun yatak istirahati yapmami istedi doktorumuz. Proluton depot igneyi 3 gunde 1 oluyordum, ona devam etmemi istedi, bir de crinone jel kullaniyordum gunde 2 kere ona da devam etmemi istedi. Yarin tekrar kontrole gidicez ama bu surekli yatma isi insanin moralini bozuyor, insani hasta moduna sokuyor. Benle ayni seyi yasayan oldu mu, yardimci olabilir misiniz?
gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar bugün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk hemde ikisininde çok şükür ikiside iyiler :)
Insalah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz hayirlisiyla bulantilar hafifte olsa devam ama bulanti ilacimi almadan bisey yiyemiyorm yine yani ilaci nezaman birakicam merak ediyorum bakalimgözün aydın. .hareket lerini görmek kadar guzel bisey yok..hele sen 3 4 aylikken falan sanki dans ediyo içerde. .darısı bize..ya benim bulantilarim azaldi..bi sorun yoktur inş. .seninki ne alemde
hayırlı olsun..Sağlıkla kucağınada alırsın inşallahselam bende kasım ayında tüp bebek yaptırdım ve şükür ilk denememizde tuttu.zaten iki oğlum var buda nasipse 3. bebeğim olacak. 9. haftamıza girdik.sizlerle birlikte bu güzel süreçte beraber olmak güzel:)
aynen öle. .azalan bulantilarim geri döndü. .bende ankaya anneme geldim..yatiorum devamlı.Buralara kimse ugramiyor sanirim herkes bulantilarla falan meşgul :)
Ayni sorun bendede vardi bende hep yatiyorm insalah gecmistirbenimdMerhabalar,
En son kanama alanı oluşması şikayetimiz yazmıştım, çok şükür yatınca kaybolmuş:) Şimdi bitip tekrar başlayan bulantılarımla boğuşmaya başladım. Ne güzel geçti diye sevinmiştim halbuki:) Haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.
Hadi gozunaydin ayni sorun bendede vardi bende hep yatiyorm insalah gecmistir cmrts kontrolm var bakalm ama bu sabah ruyamda ikizlerimi gordum kucagimdaMerhabalar,
En son kanama alanı oluşması şikayetimiz yazmıştım, çok şükür yatınca kaybolmuş:) Şimdi bitip tekrar başlayan bulantılarımla boğuşmaya başladım. Ne güzel geçti diye sevinmiştim halbuki:) Haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.
Merhaba canım ben şuan 9 hastayım ve crinone jel kullanıyorum hala doktorum üç aya kadar devam edeceğiz demişti bana :)Arkadaslar progestan kullanmaya devam ediyomusunuz ve doktorunuz nekadar daha kullanicanizi soyledimi?
Tesekkurlr canim bende yarin kontrolm var ama doktorumu degistiriyorm da acaba dedim devam ettirir mi bu doktor bakalm artik midem bulaniyo kullanmak istemiyorum..Merhaba canım ben şuan 9 hastayım ve crinone jel kullanıyorum hala doktorum üç aya kadar devam edeceğiz demişti bana :)
hamilelikte 3 ay progestan salgilamazmis anneler..3.aydan sonra vücut kendisi salgilarmis..o yüzden 3 ay dışardan takviye aliyoruz..diye okumustum sanki...3. aydan sonra kesicektir..içilen mideni bulandiriyorsa fitil olarak kullan..yada jelini iste..ben 200mg fitil olarak alıyorumArkadaslar progestan kullanmaya devam ediyomusunuz ve doktorunuz nekadar daha kullanicanizi soyledimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?