2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Oncelikle hayirli olsun hamileligin bende ayni durumdayim ikiz bebek bekliyorm bende 2 hafta onceki muayenemde kanama alani goruldu ultrasonda 2 defa proluton igne vuruldm progestana devam ediyorum alttan kullanmaya en son cuma gunku kontrolmde biraz kanama alani var ama problem olmaz dedi doktorm ama is yapmicaksin ve dinlenceksn dedi bende hep yatma durumundaym bebekler icin katlaniyorz insalah duzelir bu durum..

gözün aydın. .hareket lerini görmek kadar guzel bisey yok..hele sen 3 4 aylikken falan sanki dans ediyo içerde. .darısı bize..ya benim bulantilarim azaldi..bi sorun yoktur inş. .seninki ne alemde

hayirli olsun. .Sağlıkla kucaginada alırsın inşallah

gözün aydın. .hareket lerini görmek kadar guzel bisey yok..hele sen 3 4 aylikken falan sanki dans ediyo içerde. .darısı bize..ya benim bulantilarim azaldi..bi sorun yoktur inş. .seninki ne alemde
Insalah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz hayirlisiyla bulantilar hafifte olsa devam ama bulanti ilacimi almadan bisey yiyemiyorm yine yani ilaci nezaman birakicam merak ediyorum bakalim

selam bende kasım ayında tüp bebek yaptırdım ve şükür ilk denememizde tuttu.zaten iki oğlum var buda nasipse 3. bebeğim olacak. 9. haftamıza girdik.sizlerle birlikte bu güzel süreçte beraber olmak güzel:)

Merhabalar,
En son kanama alanı oluşması şikayetimiz yazmıştım, çok şükür yatınca kaybolmuş:) Şimdi bitip tekrar başlayan bulantılarımla boğuşmaya başladım. Ne güzel geçti diye sevinmiştim halbuki:) Haftaya ikili tarama testi yaptıracağım.

Ayni sorun bendede vardi bende hep yatiyorm insalah gecmistirbenimd
Hadi gozunaydin ayni sorun bendede vardi bende hep yatiyorm insalah gecmistir cmrts kontrolm var bakalm ama bu sabah ruyamda ikizlerimi gordum kucagimda allahim nasip etsin insalah sag salim kucagimiza almayi..

Arkadaslar progestan kullanmaya devam ediyomusunuz ve doktorunuz nekadar daha kullanicanizi soyledimi?

Merhaba canım ben şuan 9 hastayım ve crinone jel kullanıyorum hala doktorum üç aya kadar devam edeceğiz demişti bana :)
Tesekkurlr canim bende yarin kontrolm var ama doktorumu degistiriyorm da acaba dedim devam ettirir mi bu doktor bakalm artik midem bulaniyo kullanmak istemiyorum..

Arkadaslar progestan kullanmaya devam ediyomusunuz ve doktorunuz nekadar daha kullanicanizi soyledimi?
hamilelikte 3 ay progestan salgilamazmis anneler..3.aydan sonra vücut kendisi salgilarmis..o yüzden 3 ay dışardan takviye aliyoruz..diye okumustum sanki...3. aydan sonra kesicektir..içilen mideni bulandiriyorsa fitil olarak kullan..yada jelini iste..ben 200mg fitil olarak alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…