2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Merhaba canım bende günde bir kutu küçük süsleyen içiyorum doktorum bana canının istemediği hiçbirşeyi yiyip içme ilk dört ay çok önemli değil dedi bende midenin bulanmayacağı kadar yiyip içiyorum

Ayy masalah neguzel yaa ben yemek yemeye hasretim suan ama allahtan süt icebiliyorm bulantim hafifledi ama istahsizlok yemek yiyememe aynen devam zor yaa yarin kalp atislarimizi duycaz insalah sabrediyoruz napalim..

Gamze sende ikizdin nasil bulanti durumlari? Benim bi haftadir hafifledi ama ara ara oluyo yinede hicbisey yiyemiyorm bulanti olmayincada korkuyorum valla olsa bi dert olmasa bi dert..

Gamze sende ikizdin nasil bulanti durumlari? Benim bi haftadir hafifledi ama ara ara oluyo yinede hicbisey yiyemiyorm bulanti olmayincada korkuyorum valla olsa bi dert olmasa bi dert..
Merhaba canım evet ikiziz bizde ben şuan 5 hafta 4 günlüğüz mide bulantılarım hafif var öğürme var ama kusma yok inşallah böyle devam eder diyorum valla siz ne kadarlık oldunuz mide bulantılarının azalması ne güzel

Kızlar merhaba birşey soracaktım Size doktorunuz gebeliğinizi Son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi hesapladı benimki transfer tarihe göre 5 hafta 5 gün Son adet tarihine göre 6 hafta 3 gün kafam karıştı yardım lütfen

canım bu konuda benim de kafam karışık doktorun söylediğine göre ben 5 hafta 3 günlük gebeyim şu an ama hesaplayıcılarda farklı oluyor...burdan yaptım Blastokist transfer tarihine göre 5 hafta 6 günlük....Son adetin başladığı tarihe göre 6 hafta 3 günlük karışık birşey...sadece doktorun söylediğini doğru kabul ediyorum ben de...
http://ww w.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html

Iki bebegiminde kalp atisini duyduk cok sukur.. Ama doktorm cok kucuk kanama alanlari var dedi ultrasonda oyle gorundu pruluton igne verdi iki sefer iki ampul vurulcm ama korkma ciddi bisey degil ama ama tedirgin oldm genede boyle bisey yasayan varmi bisey olmaz dimii bide doktorm yine alttan muayne etti 12.haftaya kadar boyleymis sasirdim

canım inşallah herşey yolunda gider kötü düşünme ben daha kalp atışı duymadım, duyacağım inşallah...kese görmeye gittiğimzde ben de aynı şekilde muayene oldum.

canim benim dr transfere göre hesapladi..zaten boyutlaryla uyumlu gidii dedi..transferin 2 hafta önce si adet tarihi gibbi hesaplaniio..Çünkü normal gebeliklerde adetten 14.gün yumurtlama oldugu icin transfere 2 hafta eklenio..öyle düşün yani

hadi gÖzün aydin..dr un ciddi bisey degil dediyse sıkıntı yok kafana takma..bide nie alttan bakioki..benim keseye bile normal bakti bariz gorunuyo..neyse vardir bildigi.

Gelelim bizim bebise...cokkkk şükürrrr duyduk kalbini pit pit..dr cok gergindin sesi duyunca nasil yüzün güldü ama dedi.. benimde bir tane yumosum kalmış içerde. .ama dr pek onemsemedi..demekki önemli değil die üstünde durmadim...tam 7 haftalik dedi..ve tek olduğu daa kanitlandi..mide bulantima ilac yazdı. hemen attim bitane ise yaradi sayılır. .

ya bide bana şu progestani nasil ve ne kadar kullaniosunuz bi yazsaniz..dr igneye devam dedi..ben istemiom artik dedim..kapsüle döndük. .günde 3 defa 200mg kapsül alttan...sizinkiler nedir..acaba igneye devam mi etseydim.

Seninde gozunaydin canim progestani bende aynen gunde 3tanr alttan aliyorm artik midem bulaniyo ama mecbur napalm bide bulanti icin ne ilac verdi sana benimkiyle aynimi acaba?

Arkadaşlar merhaba ben 2014 tüp bebek ağustos annesiydim. 1 ay erken kavuştum bebeğime Temmuz da doğum yaptım. Şimdi sizlerin heyecanını okuyunca o günlerim geldi aklıma. Hepinizin sağlıkla rahat geçen bir hamileliğiniz olsun inş. Hiç bir zaman kendinizi yormayın. Doktorunuz ne derse onu yapın. Bolbol su için çok önemli. Olurda aklınıza soru takılırsa bana sorabilirsiniz. Bazıları progestan iğnesini ne kadar kullandınız diye sormuş ben progestan iğne ve clexane iğneyi 4 ay kullanmıştım. Çoğunuzun bulantılarıda üzgünüm ama daha başlangıç 4. Aya girerken benim bıçak gibi kesilmişti. Umarım sizlerin daha erken biter

Ya kizlar ben de progestan 200mg basladim ama alttan degil üstten. Yutuyom yani bildigin.. kapsül.. crinone jelden daha iyi oldu. Mis gibi uyutuyo

Ya kizlar ben de progestan 200mg basladim ama alttan degil üstten. Yutuyom yani bildigin.. kapsül.. crinone jelden daha iyi oldu. Mis gibi uyutuyo
yan etkileri fazla diye alttan almak daha iyi diyolar..dedigin gibi uyku yapar, baş dönmesi, sersemlik..ama alttan daha etkili oldugunu okumustum bi yerde..ama zaten sadece önlem bu kanama falan yoksa yeterlidir dedi dr..

Selam herkese bisey sorucam size arkadasla siz nekadar su iciyosunuz gunde ya ben cok icemiyorum bulantimdan dollayi yani simdiye kadar cok icemedim bulanti ilacimi aldigim zaman biraz icmeye basliyorum 2 3 bardak ama yeterlimi bilmiyorm bu az su icmemin bebeklere bi zarari olurmuki ya onlarin sivisi icin zorlicam artik kendimi daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…