- Konu Sahibi talkative_844
-
Canım ben diyarbakır da yaşıyorum bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorumNerde yasıyorsunuz, hangi merkeze gidiyorsunuz siz?
Merhaba canım bende günde bir kutu küçük süsleyen içiyorum doktorum bana canının istemediği hiçbirşeyi yiyip içme ilk dört ay çok önemli değil dedi bende midenin bulanmayacağı kadar yiyip içiyorumgözün aydın darısı başımıza.benimde persembe randevum..kalbini duycaz inşallah...
evet hamilelik hormonlari abuk subuk ruyalara neden olur..ozellikle son aylarda rüyalarınizdan bi macera filmi çekilir...önce ki hamileliğimde sabah kalkip eşime sinirle baktigimda oda alışmışti artik.bigün sordu bugünkü Sarışınmiydi esmermiydi diyeçünkü hep beni aldattigini görüyordum. .
kizlar süt iciyormusunuz..benim dr sabah akşam dedi ama midem cok bulanio icemiom..zorla bir bardak belki..oda kutu sütü. .kendimizmi alip kaynatsak acaba bilemedim..siz ne yapiorsunu..
bide hergun ceviz yemeyi unutmayin bu dönem.
Ayy masalah neguzel yaa ben yemek yemeye hasretim suan ama allahtan süt icebiliyorm bulantim hafifledi ama istahsizlok yemek yiyememe aynen devam zor yaa yarin kalp atislarimizi duycaz insalah sabrediyoruz napalim..Ben sabahlari ve aksamlari sutumu iciyorum.sabahlari haslanmis yumurtamida yiyorum. Hala migde bulantim bas donmem ve as ermem yok kizlar annem hamilevolduguna eminmisin diyor :)
Ayaklarinmda corapla uyuyorum valla uyurken ayaklarimi yorgandan cikarirsam usutmeyeyim diye yoksa adat sancisina benzer sancim oluyor
Gamze sende ikizdin nasil bulanti durumlari? Benim bi haftadir hafifledi ama ara ara oluyo yinede hicbisey yiyemiyorm bulanti olmayincada korkuyorum valla olsa bi dert olmasa bi dert..Merhaba canım bende günde bir kutu küçük süsleyen içiyorum doktorum bana canının istemediği hiçbirşeyi yiyip içme ilk dört ay çok önemli değil dedi bende midenin bulanmayacağı kadar yiyip içiyorum
Merhaba canım evet ikiziz bizde ben şuan 5 hafta 4 günlüğüz mide bulantılarım hafif var öğürme var ama kusma yok inşallah böyle devam eder diyorum valla siz ne kadarlık oldunuz mide bulantılarının azalması ne güzelGamze sende ikizdin nasil bulanti durumlari? Benim bi haftadir hafifledi ama ara ara oluyo yinede hicbisey yiyemiyorm bulanti olmayincada korkuyorum valla olsa bi dert olmasa bi dert..
É hadi hayırlısı canım bize haber verBiz kontrole gidiyoruuuzzzzinsalah kalp atislarimizi duyucaz cok heyecanliyimmm ..
canım inşallah herşey yolunda gider kötü düşünme ben daha kalp atışı duymadım, duyacağım inşallah...kese görmeye gittiğimzde ben de aynı şekilde muayene oldum.Iki bebegiminde kalp atisini duyduk cok sukur..Ama doktorm cok kucuk kanama alanlari var dedi ultrasonda oyle gorundu pruluton igne verdi iki sefer iki ampul vurulcm ama korkma ciddi bisey degil ama ama tedirgin oldm genede boyle bisey yasayan varmi bisey olmaz dimii bide doktorm yine alttan muayne etti 12.haftaya kadar boyleymis sasirdim
canim benim dr transfere göre hesapladi..zaten boyutlaryla uyumlu gidii dedi..transferin 2 hafta önce si adet tarihi gibbi hesaplaniio..Çünkü normal gebeliklerde adetten 14.gün yumurtlama oldugu icin transfere 2 hafta eklenio..öyle düşün yaniKızlar merhaba birşey soracaktım Size doktorunuz gebeliğinizi Son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi hesapladı benimki transfer tarihe göre 5 hafta 5 gün Son adet tarihine göre 6 hafta 3 gün kafam karıştı yardım lütfen
hadi gÖzün aydin..dr un ciddi bisey degil dediyse sıkıntı yok kafana takma..bide nie alttan bakioki..benim keseye bile normal bakti bariz gorunuyo..neyse vardir bildigi.Iki bebegiminde kalp atisini duyduk cok sukur..Ama doktorm cok kucuk kanama alanlari var dedi ultrasonda oyle gorundu pruluton igne verdi iki sefer iki ampul vurulcm ama korkma ciddi bisey degil ama ama tedirgin oldm genede boyle bisey yasayan varmi bisey olmaz dimii bide doktorm yine alttan muayne etti 12.haftaya kadar boyleymis sasirdim
Seninde gozunaydin canim progestani bende aynen gunde 3tanr alttan aliyorm artik midem bulaniyo ama mecbur napalm bide bulanti icin ne ilac verdi sana benimkiyle aynimi acaba?Gelelim bizim bebise...cokkkk şükürrrr duyduk kalbini pit pit..dr cok gergindin sesi duyunca nasil yüzün güldü ama dedi..benimde bir tane yumosum kalmış içerde. .ama dr pek onemsemedi..demekki önemli değil die üstünde durmadim...tam 7 haftalik dedi..ve tek olduğu daa kanitlandi..mide bulantima ilac yazdı. hemen attim bitane ise yaradi sayılır. .
ya bide bana şu progestani nasil ve ne kadar kullaniosunuz bi yazsaniz..dr igneye devam dedi..ben istemiom artik dedim..kapsüle döndük. .günde 3 defa 200mg kapsül alttan...sizinkiler nedir..acaba igneye devam mi etseydim.
Teşekkür ederim canımcanim benim dr transfere göre hesapladi..zaten boyutlaryla uyumlu gidii dedi..transferin 2 hafta önce si adet tarihi gibbi hesaplaniio..Çünkü normal gebeliklerde adetten 14.gün yumurtlama oldugu icin transfere 2 hafta eklenio..öyle düşün yani
yan etkileri fazla diye alttan almak daha iyi diyolar..dedigin gibi uyku yapar, baş dönmesi, sersemlik..ama alttan daha etkili oldugunu okumustum bi yerde..ama zaten sadece önlem bu kanama falan yoksa yeterlidir dedi dr..Ya kizlar ben de progestan 200mg basladim ama alttan degil üstten. Yutuyom yani bildigin.. kapsül.. crinone jelden daha iyi oldu. Mis gibi uyutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?