2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Canım ben gunde 8 bardagi buluyorum. Sadece gece 2-3 bardak içiyorum. Bence azcik daha zorla kendini. 1.5 litrelik bi şişe dolsur sabah. Gun boyunca gel git 1-2 yudum dahi olsa içip bitirmeye çalış.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum topiğe bu mide bulantılarından dolayı ilaç kullanıyor musunuz kullanıyorsanız adını yazabilir misiniz çok kötüyüm ben ya

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum topiğe bu mide bulantılarından dolayı ilaç kullanıyor musunuz kullanıyorsanız adını yazabilir misiniz çok kötüyüm ben ya
Doktorun ilac vermedimi canm sana ben kullaniyorm onzyd 4mg gunde 1 tane aliyorm cok zor biliyorm hala cekiyorm bende ilacta almasam hicbisey yiyemicem

Doktorun ilac vermedimi canm sana ben kullaniyorm onzyd 4mg gunde 1 tane aliyorm cok zor biliyorm hala cekiyorm bende ilacta almasam hicbisey yiyemicem
Canım Doktorum bana metpamid içebilirsin dedi ama onu içince daha kötü oluyorum hayatla bağlantım kesiliyor sanki onzyd bana bir arkadaşım önerdi ama onu kullanmak için belirli bir haftaya gelmek gerekiyor mu onu merak ediyorum sonuçta doktorum vermedi ya endişeliyim sen kaç haftalıkken kullanmaya başladın

Yani doktoruna sormadan kullanma bencede bana ilk kese muayenesine gittigimde vermisti 6.haftada yani hatta sabah aksam al dedi ama bana gunde 1 tane yeterli oluyo

Yani doktoruna sormadan kullanma bencede bana ilk kese muayenesine gittigimde vermisti 6.haftada yani hatta sabah aksam al dedi ama bana gunde 1 tane yeterli oluyo
Teşekkür ederim canım cuma günü kontrolüm var zaten kalp atışlarını duymaya gideceğiz o zaman sorarım inşallah

benim dr dramamine adli bi ilaç yazdi mide bulantisina..gunde 3 dedi..ben akşamları daha fena olduğum icin akşam üstü aliorum..
suyu bende hiç icemiyorum...içim almiyo..belki haplar icin 2 bardak.

defne kontrol nasıldı. .

benimde hafif batmalar vardı. bugun dayanamadim gittim.tahlil falan istedi.sonucu yarına artık. bebege durumu iyi dedi ama pruluton yazdı. .hemde 5 tane..onu niye yazdi anlamadım. .gün aşırı vur dedi..ilkini vurdum..ama böyle bi acı yok..Allah devamli kullananların yardimcisi olsun

Kontrol harikaydi ya bebeklerdn bitanesini hareket ederken yakaladik ekranda resmen oynuyodu ya harika bi duygu cok tuhaf oldum., doktorm biraz kanama alani var ama problem olmaz dedi dinlenmeye devam dedi yatiyorm bende hep bebisler icin artik napim sag salim bi kucagimiza aldak insalah..

Merhaba,
Ben de kasim ayinda yaptigimiz tup bebek denemesi sonucu bir bebek bekliyorum. Siteye yeni uye oldum, bi da ilk mesajim:) biz 8+6 da doktor kontrolue gittigimizde, bebegin gayet saglikli oldugunu ancak rahimde kanama alani olmasi nedeniyle dusuk riskim oldugunu ve 10 gun yatak istirahati yapmami istedi doktorumuz. Proluton depot igneyi 3 gunde 1 oluyordum, ona devam etmemi istedi, bir de crinone jel kullaniyordum gunde 2 kere ona da devam etmemi istedi. Yarin tekrar kontrole gidicez ama bu surekli yatma isi insanin moralini bozuyor, insani hasta moduna sokuyor. Benle ayni seyi yasayan oldu mu, yardimci olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…