- Konu Sahibi hedef 2016
-
Belli bir sayi yok yani oylemi,kac tane okuyabilirsek,peki 41 oldugunu nereden bilicez
Simdiden allah kabul etsin okuduktan sonra yazarim buraya@tiraalya4215alya nicki nick esmerkuzum hedef 2016 lulus_k @aslla gulsrht M mrymbeyaz34 cakil45 @arge34 kizlar bugunden basliyoruz 1 hafta icinde kim nekadar yasin okuyabiliyosa 2015 aralik anneleri adina okuyoruz doguma kadar bu sekilde dewam edicez hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim insaAllah
Amin canim insaAllah. Asil ismini soylermisin canim bagis yaparken asil isimlere bagis yapalim diyeSimdiden allah kabul etsin okuduktan sonra yazarim buraya
Rabia cnm peki cevremizede soyliyeblrmyz yoksa sadece bizmi okuyalmalya4215alya esmerkuzum gulsrht M mrymbeyaz34 E Esmer54 gercek isimlerinizi soylermisiniz bagis yaparken gercek isimlerle bagis yapalim
Nihan ben canimAmin canim insaAllah. Asil ismini soylermisin canim bagis yaparken asil isimlere bagis yapalim diye
Gül@tiraalya4215alya nicki nick esmerkuzum hedef 2016 lulus_k @aslla gulsrht M mrymbeyaz34 cakil45 @arge34 N nefesim-35 kizlar asil isimlerinizi yazarmisiniz okuyunca isimlere bagislayalim ins
Ben Aralık annelerine dua şeklinde yapalım derim öyle isme bagış olmasın burda maksat toplu dua edelimalya4215alya esmerkuzum gulsrht M mrymbeyaz34 E Esmer54 gercek isimlerinizi soylermisiniz bagis yaparken gercek isimlerle bagis yapalim
Amin canimAmin canim insaAllah. Tamam canim 1 hafta icinde kac tane okuyabilirsen 1,2,3 nekadar okursan Rabbim kabul etsin ins
Halime@tiraalya4215alya nicki nick esmerkuzum hedef 2016 lulus_k @aslla gulsrht M mrymbeyaz34 cakil45 @arge34 N nefesim-35 kizlar asil isimlerinizi yazarmisiniz okuyunca isimlere bagislayalim ins
Bencede bu sekil.daha iyi.olur.gibi geldi banadaBen Aralık annelerine dua şeklinde yapalım derim öyle isme bagış olmasın burda maksat toplu dua edelim
Bende arapca bilmiyorum canim sure gibi cevrilmis halini okuyabiliyorumya ben direk arapca okumasını bilmiyorum. üniversitede iken biraz öğrenmiştim ama işte okumayınca unuttum
olursa öle okurum. kaç tane okuyayımBende arapca bilmiyorum canim sure gibi cevrilmis halini okuyabiliyorum
Bende tam olarak bilmiyorum ama organize eden arkadas kim ne kadar okuyabilirse demisti,belli bir sayi yok her hafta duasini yapicazolursa öle okurum. kaç tane okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?