2015 Aralık Anneleri Yasin Okuma

Bende tam olarak bilmiyorum ama organize eden arkadas kim ne kadar okuyabilirse demisti,belli bir sayi yok her hafta duasini yapicaz
şimdi cahil cahil soruyorum ama duası hangi gün yapılcak. ona göre bir sayı belirleyip o güne yetiştireyim diyorum

şimdi cahil cahil soruyorum ama duası hangi gün yapılcak. ona göre bir sayı belirleyip o güne yetiştireyim diyorum
Bende bilmiyorum basta 2 hafta denilmisti kalabalik olunca haftada bir oldu.yarin daha da belli olur,onemli olan niyet zaten Allah kabul etsin insallah

Kızlar ben Tuğba herkes okuyacağı sayıyı belirtirse kaç tane okunduğu belli olur sanırım
Kaç tane okuyayim şimdi ben
Birde meryem suresini de son aylarda okumak çok önemli
Tamam canim isim listesine ekliyorum seni de sayiya takilmadan herkes kac tane okuyabiliyosa yazdigim isimlere bagisliyo canim 1 hafta süresi var

remya canim ben bugunden baslattim ama baslangic günü pazatesi kabul edelim pazar gunu son gun olsun her pazartesi yeni yasin haftasina baslamis olalim duayi da herkes o hafta icinde hangi gun okursa yasinini kapatip yazdigim isimlere bagislayip onlar icin ve bebekleri icin dua edip icinden ne geliyosa soylesin bukadar. isimleri toplim aciklama yapicam busekilde Rabbim kabul etsin bebeklerimizi ve bizi korusun insaAllah( buarada asil ismini soylermisin canim

Bikac arkadas kaldi gercek ismini ogrenemedigim onlarin da ismini bulim yarin buraya yazarim okunmaya baslar insaAllah gec baslatmis olduk bu hafta ama haftaya daha duzene girer ins. Yasin baslangic gunu pazartesi bitis gunu pazar olsun once cuma gunu cuma saatinde okur toplu bagis yapariz demistim ama boyle internetten zor olur bide herkes o an musait olmayabilir oyuzden 1 hafta icinde herkes hangi gun okuyosa yazacagim isimlere bagis yaparak bebeklerimiz ve biz aralik anneleri icin gonlunden ne kopuyosa kendi basina dua etsin Rabbim de bizlere be bebeklerimize ulastirsin ins.

Ayşe canım. Allah kabul etsin inşaallah

İnsirak süresi kısa bir süre zaten kolay dogum icin birde Meryem süresi diye biliyorum bende elt im ve görümce me okumuştum

sen de buraya yazacagim isimlere dua edersin canim öyle kücumseme dua almak az bisey mi hepinizden Allah razi olsun canim

Ozaman anladigim kadarıyla kim ne kadar kaç tane okuyabilirse ben kizim icin basladigim hatimime her oturdugumda da benim ve hepimiz için once dua edicem ayrıca yasin de okurum hafta içinde okuyabildigim kadar

Ozaman anladigim kadarıyla kim ne kadar kaç tane okuyabilirse ben kizim icin basladigim hatimime her oturdugumda da benim ve hepimiz için once dua edicem ayrıca yasin de okurum hafta içinde okuyabildigim kadar
Ewet canim herkes kac tane okuyabilirse cunku sayi cok masaAllah bide biri varken oburu yok zor olur sayi yapmak internetten herkes kac tane okuyabilirse p.tesi baslagic pazar bitis haftada bir tekrarlanicak doguma kadar ins. Allah kabul etsin hatmini de yasini de ins. Sagol canim

KiLar du den beri isim toplamaya calisiyorum.bugun artik bana donenleri yazicam buraya hadi baslayalim yasinlere Rabbim bizlere ve bebeklerimize ulastirsin bizleri korusun ins. Allah kabul etsin insBu isimlere bagis yapicaksiniz:
Zeynep Tutkun
Alya
Tuba Bahçivan
Pınar
Tuğba
Zeynep
Ayşegül
Aslı
Gül
Meryem
Nihan
Aslı
Zuhal
Rabia
Gülay
Meltem
Halime
Hande
Aynil
Seher
Derinsu
Kübra
Elif
Deniz
Leyla
Ayşe
Derya
Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…