- 27 Kasım 2014
- 1.390
- 1.047
- 63
- 41
- Konu Sahibi hedef 2016
-
şimdi cahil cahil soruyorum ama duası hangi gün yapılcak. ona göre bir sayı belirleyip o güne yetiştireyim diyorumBende tam olarak bilmiyorum ama organize eden arkadas kim ne kadar okuyabilirse demisti,belli bir sayi yok her hafta duasini yapicaz
Bende bilmiyorum basta 2 hafta denilmisti kalabalik olunca haftada bir oldu.yarin daha da belli olur,onemli olan niyet zaten Allah kabul etsin insallahşimdi cahil cahil soruyorum ama duası hangi gün yapılcak. ona göre bir sayı belirleyip o güne yetiştireyim diyorum
Tamam canim isim listesine ekliyorum seni de sayiya takilmadan herkes kac tane okuyabiliyosa yazdigim isimlere bagisliyo canim 1 hafta süresi varKızlar ben Tuğba herkes okuyacağı sayıyı belirtirse kaç tane okunduğu belli olur sanırım
Kaç tane okuyayim şimdi ben
Birde meryem suresini de son aylarda okumak çok önemli
Ayşe canım. Allah kabul etsin inşaallahremya canim ben bugunden baslattim ama baslangic günü pazatesi kabul edelim pazar gunu son gun olsun her pazartesi yeni yasin haftasina baslamis olalim duayi da herkes o hafta icinde hangi gun okursa yasinini kapatip yazdigim isimlere bagislayip onlar icin ve bebekleri icin dua edip icinden ne geliyosa soylesin bukadar. isimleri toplim aciklama yapicam busekilde Rabbim kabul etsin bebeklerimizi ve bizi korusun insaAllah( buarada asil ismini soylermisin canim
Canım bende okuyabilirim eski yazı da okuyorumgercek ismim SeherK kubra010101gls1987 B bigbabol D Dekalpy remya fani2606 K kaplan2535 shadowqueen kizlar gercek isimlerinizi soylermisiniz
Hamile Bir Bayan doğum vakti yaklaşınca İnşikak suresini sürekli okumaya devam etsin, Yaradan’ın izniyle Doğumu kolay gerçekleşir,
İnşikak Suresini her kim yanında bulundurursa, Yılan, Akrep, Yengeç vs, Zehirli Hayvanlardan uzak olur,
Konuşmasında Aksaklık veya Takılma olan Çocuklarınıza Sureyi bolca okuyun,
Baş Ağrısına Manevi bir Reçetedir, İnşikak Suresini sürekli okuyan veya yanında bulunduran kişi Allah’ın izniyle Baş Ağrısı Çekmez..
1. İzеssеmaunşakkat.
2. Vе еzinеt lirabbiha vе hukkat.
3. Vе izеl’ardu muddеt.
4. Vе еlkat ma fiyha vе tеhallеt.
5. Vе еzinеt lirabbiha vе hukkat.
6. Ya еyyuhеl’insanu innеkе kadihun ila rabbikе kеdhan fеmulakıyhi.
7. Fеmma mеn utiyе kitabеhu biyеmiynihi.
8. Fеsеvfе yuhasеbu hısabеn yеsiyrеn.
9. Vе yеnkalibu ila еhlihi mеsrurеn.
10. Vе еmma mеn utiyе kitabеhu vеraе zahrihi.
11. Fеsеvfе yеd’u suburеn.
12. Vе yasla sе’ıyrеn.
13. İnnеhu kanе fiy еhlihi mеsrurеn.
14. İnnеhu zannе еn lеn yеhurе.
15. Bеla innе rabbеhu kanе bihi basıyrеn.
16. Fеla uksimü bişşеfеkı.
17. Vеllеyli vе ma vеsеka.
18. Vеlkamеri izеttеsеka.
19. Lеtеrkеbunnе tabеkan ‘an tabеkın.
20. Fеmalеhum la yu’minunе.
21. Vе iza kuriе ‘alеyhimülkur’anu la yеscudunе.
22. Bеlillеziynе kеfеru yukеzzibunе.
23. Vallahu a’lеmu bima yu’unе.
24. Fеbеşşirhüm bi’azabin еliymin.
25. İllеllеziynе amеnu vе ‘amilussalihati lеhum еrun gayru mеmnunin.
KOLAY DOĞUM İÇİNDE İNŞİKAK SURESİ VAR.
K kubra010101gls1987 B bigbabol D Dekalpy remya fani2606 K kaplan2535 shadowqueen kizlar gercek isimlerinizi soylermisiniz
sen de buraya yazacagim isimlere dua edersin canim öyle kücumseme dua almak az bisey mi hepinizden Allah razi olsun canimkeşke bende okuyabilseydim ama bilmiyorum..ama sizlere dua edeceğim..
sen de buraya yazacagim isimlere dua edersin canim öyle kücumseme dua almak az bisey mi hepinizden Allah razi olsun canim
efe keremin annesi ablt E ednah1907 ozizo drajem derinsu06 gls1987 B bigbabol nartanemcim fani2606 shadowqueen kizlar lutfen gercek isimlerinizi soyleyin acilll
Ewet canim herkes kac tane okuyabilirse cunku sayi cok masaAllah bide biri varken oburu yok zor olur sayi yapmak internetten herkes kac tane okuyabilirse p.tesi baslagic pazar bitis haftada bir tekrarlanicak doguma kadar ins. Allah kabul etsin hatmini de yasini de ins. Sagol canimOzaman anladigim kadarıyla kim ne kadar kaç tane okuyabilirse ben kizim icin basladigim hatimime her oturdugumda da benim ve hepimiz için once dua edicem ayrıca yasin de okurum hafta içinde okuyabildigim kadar
efe keremin annesi ablt E ednah1907 ozizo drajem derinsu06 gls1987 B bigbabol nartanemcim fani2606 shadowqueen kizlar lutfen gercek isimlerinizi soyleyin acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?