- Konu Sahibi hedef 2016
-
Sen bana donmeyince seni derinsu diye yazdim:) herkes pazartesiden pazara kadar istedigi kadar okuyup bagislayabilir ins. Sayi yok canim yaniİsmim büşra yeni gördüm hala eksik varsa okuyabilirim canım
Tamam canımSen bana donmeyince seni derinsu diye yazdim:) herkes pazartesiden pazara kadar istedigi kadar okuyup bagislayabilir ins. Sayi yok canim yani
Tabi olur canim yazdigim isimlere de bagis yaparsan.. Allah kabul etsinGünaydın kızlar, bende katılabilir miyim okumaya?
GizemKiLar du den beri isim toplamaya calisiyorum.bugun artik bana donenleri yazicam buraya hadi baslayalim yasinlere Rabbim bizlere ve bebeklerimize ulastirsin bizleri korusun ins. Allah kabul etsin insBu isimlere bagis yapicaksiniz:
Zeynep Tutkun
Alya
Tuba Bahçivan
Pınar
Tuğba
Zeynep
Ayşegül
Aslı
Gül
Meryem
Nihan
Aslı
Zuhal
Rabia
Gülay
Meltem
Halime
Hande
Aynil
Seher
Derinsu
Kübra
Elif
Deniz
Leyla
Ayşe
Derya
Yasemin
Allah kabul etsin canim Rabbim hepimize ulastirsin insaAllahkızlar günaydın ben dün okudum allah kabul etsin
Amin canim insaAllah..Allah razi olsun1 tane okudum arkadaşlar, Allah kabul etsin sizlere ve yavrularınıza ulaştırsın.
Oy masaAllah canim cuma gununun hurmetine Rabbim bize ve yavrularimiza ulastirsin insallah.ben 5 tane okudum canım Allah kabul etsin.
Allah razi olsun hepimizden. Aminnnn canim hayirlisiyla insaAllahBen de 3 tane okudum cuma hurmetine Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin ins
GizemKiLar du den beri isim toplamaya calisiyorum.bugun artik bana donenleri yazicam buraya hadi baslayalim yasinlere Rabbim bizlere ve bebeklerimize ulastirsin bizleri korusun ins. Allah kabul etsin insBu isimlere bagis yapicaksiniz:
Zeynep Tutkun
Alya
Tuba Bahçivan
Pınar
Tuğba
Zeynep
Ayşegül
Aslı
Gül
Meryem
Nihan
Aslı
Zuhal
Rabia
Gülay
Meltem
Halime
Hande
Aynil
Seher
Derinsu
Kübra
Elif
Deniz
Leyla
Ayşe
Derya
Yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?