- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
Detayli ultroson var cunku 21 ile 24 haftada o yapilmismi oldu merak etti,Unv hastanesinde bi hocanin ozel muayenesine gidiyoruz canim 4 lu test icin bakti sanirim simdiye kadar hic bakmamisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detayli ultroson var cunku 21 ile 24 haftada o yapilmismi oldu merak etti,Unv hastanesinde bi hocanin ozel muayenesine gidiyoruz canim 4 lu test icin bakti sanirim simdiye kadar hic bakmamisti
Bende bu haftasonunu atlatırsam az kalıyor. :)
Evet hatta şaşırdım güldüm orda kendimi tutamadım görünce
yok canım detaylı için 3 hafta sonrasına baska bi hocadan randevu aldık o degil yaniDetayli ultroson var cunku 21 ile 24 haftada o yapilmismi oldu merak etti,
hayırlısı olsun inşşvalla ben koymak ıstemıyorum ama esım diretıyo bakalım
canım br bardak klorsuz suyu kaynattım sonra kenara aldım bi iki tuttam adacayı içine attım 3-4 dakıka demlendi kenarda atessiz yani sonra onu cıkardım soguyunca gargara yaptım her gün taze olarak
ay evet ya haklısın ne yapalım eşimle heyecandan ne yapacağımzı şaşırdık sözümde duramadım vallahi kusura bakmaevet sen de kayboldun cmt Unutmadım bak :) Cumadan sozlestık hemen yazıcaz dıe sen dırek gezmelere vurdun kendını :)
oh ne güzel maşallah umarım gerek kalmazDoktorum ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek yok dedi ama 11 temmuzda tekrar sormayı düşünüyorum.
Maaş tam alıyorum ikramîyemden rapor günü kadar kesilîyo :/Kızlar rapor aldıgınızda maasınızı alabılıyor musunuz?
oh ne güzel maşallah umarım gerek kalmaz
Annişler merhabalar biz dün bebişimle buluştuk gayet iyi sağlıklı 15 cm 225 gr olmuş kızım maşallah 3 lü testi yaptırmadım yaptırmaya gerek yok dedi 2 li testin gayet iyi hiç bir sıkıntın yoktu dedi bende yaptırmadım sonuçta bu testler zamanını kaçıranlar için dedi...![]()
Maaş tam alıyorum ikramîyemden rapor günü kadar kesilîyo :/
Cnm konuştuk bugün bana Devlet hastaneleri çok zor oluyo sevk alcam yok parayı vercem sonra beklicem fln bi de dr da söyledi doğum rahat olmaz ama ben sürekli takip ederim haberleşelim dedi :/Sen de devlete gıt tatlım kontrollere, doktorundan ayrılmamıs olursun.
Cnmmm doya doya gördüm bebişi ama o kdr hareketliydi ki bacak arası seçilmiyo kordon kapatıyo dedi emin olmamakla birlikte kız olabilir dedi ama bana bu bile yetti kızımmm diye deliriyorum çok istiyodum
Hem çok yoğundum hem de internetim sorunluydu kızlar ondan yazamadım
Cnmmm doya doya gördüm bebişi ama o kdr hareketliydi ki bacak arası seçilmiyo kordon kapatıyo dedi emin olmamakla birlikte kız olabilir dedi ama bana bu bile yetti kızımmm diye deliriyorum çok istiyodumkız ise oynak olcak
Erkek ise pipisi düşcek
![]()
Ay sırayla gideyim dedim de olmadı Ztn dayanamadımCanım maaşı ikramiyeyi boşver. :)
Meraktayız seni bekliyoruz. :)
Üçlü dörtlü gerek yok dedi en ayrıntılısı 2li dedi. Sorun yoksa 3lü 4lü gerek görmüyormuş. Ayrıntılı ultrason için isimler verdi kesinlikle iyi bir perinatolog yapsın dediCanım maaşı ikramiyeyi boşver. :)
Meraktayız seni bekliyoruz. :)