• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım br bardak klorsuz suyu kaynattım sonra kenara aldım bi iki tuttam adacayı içine attım 3-4 dakıka demlendi kenarda atessiz yani sonra onu cıkardım soguyunca gargara yaptım her gün taze olarak

Annişler merhabalar biz dün bebişimle buluştuk gayet iyi sağlıklı 15 cm 225 gr olmuş kızım maşallah 3 lü testi yaptırmadım yaptırmaya gerek yok dedi 2 li testin gayet iyi hiç bir sıkıntın yoktu dedi bende yaptırmadım sonuçta bu testler zamanını kaçıranlar için dedi... :nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Annişler merhabalar biz dün bebişimle buluştuk gayet iyi sağlıklı 15 cm 225 gr olmuş kızım maşallah 3 lü testi yaptırmadım yaptırmaya gerek yok dedi 2 li testin gayet iyi hiç bir sıkıntın yoktu dedi bende yaptırmadım sonuçta bu testler zamanını kaçıranlar için dedi... :nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Maşallah canım kızına. :nazar:

ay hadi ya kaçırmışım D Dekalpy cım hadi cevap yaz öğrendinmi cinsiyeti nasılmış bebeğin
ya senin de az kalmış randevuna fani hadi hayırlısı
Cnmmm doya doya gördüm bebişi ama o kdr hareketliydi ki bacak arası seçilmiyo kordon kapatıyo dedi emin olmamakla birlikte kız olabilir dedi ama bana bu bile yetti kızımmm diye deliriyorum çok istiyodum:KK70:kız ise oynak olcak :KK70::KK70:Erkek ise pipisi düşcek :KK70:

yok canım bugundu Hanı doktoru hastaneden ayrıldıgı ıcın bugun gıdecektı ya muayeneye ama cıdden nıye yazmadı kı :KK43: Kotu bısı yoktur ıns D Dekalpy denııııızzz nerdesııııınn :)
Hem çok yoğundum hem de internetim sorunluydu kızlar ondan yazamadım:(( burdayımmm canlarımm. Hem ay sonu hem dönem sonu canım çıktı ya :mad:

Cnmmm doya doya gördüm bebişi ama o kdr hareketliydi ki bacak arası seçilmiyo kordon kapatıyo dedi emin olmamakla birlikte kız olabilir dedi ama bana bu bile yetti kızımmm diye deliriyorum çok istiyodum:KK70:kız ise oynak olcak :KK70::KK70:Erkek ise pipisi düşcek :KK70:

:)))))))) nazlı yavrucak

Canım maaşı ikramiyeyi boşver. :)
Meraktayız seni bekliyoruz. :)
Ay sırayla gideyim dedim de olmadı Ztn dayanamadım :KK70:bebişime doyamadım çikolata azcık yedim ama bomba etkisi yaratmış bzmkinde Zıplaya hoplaya takılıyodu:KK24: Her şey iyi çok şükür cinsiyet de kız olabilir ama emin olamıyorum bacak arasını göremiyorum dedi:KK58:ama bu bile yetti bana:KK66: 3 kilo almışım çok kıZdı :KK70:bn de gazdır dedim :KK70::KK70:

Back
X