saolasın canım amin rabbım kımseye yasatmasınCanim gecmis olsun kac gundur yoktum lekenmen olmus ALLAHIM bi daha yasatmasin
yaa babaannem soyledı tuylerı cok cabuk uzayanın erkek cocugu olurmus oyle bısey varmı:)
12.haftaya kadr canm aynen bnm de göbek beze oldu hep artkchnost: 40578051 .!.:Anladım hep mi kullanacaksın canım iğne. Mosmor benim göbek güya acıtmıyor derler benim vururken de acıyor.
onlarla faceden görüşüyoruz. sen kaçıncı hftada doğum yapmıştın kaç haftalıktı? kızın nasıl ? Suyun azalmıştı galiba yazışmıştık yakında.
canim ben o urupta degilim. gezi olaylarinda paylasimlar hosuma gitmedi çıktım. bu yazdiklarimla gorusuyorum. ana biz eklesebiliriz ordan seastreye istek gonderirsin.36haftalikken doguma aldilar beni canim.kasimda dogurdum artik.faceden beni de eklesenize bu gruba.merak ediyorum onlarida
benim doguma dek12.haftaya kadr canm aynen bnm de göbek beze oldu hep artk
Uyuyorum uyanıyorum aynı sabah ondan beri sancı içindeyimUyumaya çalis canim ya bendede acayip bel agrisi var benim annemden de zamaninda parca parca pihtilar dokulmus rabbim koruyor.Hepimizde ayni durum var olumlu dusunelim Insallah atlatiriz.
bebek iyi de ben ne olucam böyle kaç gün daha sürecek tüm hayatım mahvoldu resmen yiyemiyorum içemiyorum gözüm görmüyo hiçbi şeyi ağrım var salak gibiyimAllah yardımcın olsun çıkmayan candan ümit kesilmez inşallah
Gecmis Olsun canim RABBIM sifa versin INSALLAH gecer agrin:)Uyuyorum uyanıyorum aynı sabah ondan beri sancı içindeyimlavaboya gidince kanıyorum yatınca duruyo
sende mi bizim guruptasıno bende de varya hizina yetisemiyom tuylerimin.progestan kullandığım icinmi acabaya
yok canim 2012 aralik annesindeydik beraber arkadaslasende mi bizim guruptasınyani çok ileri haftan kasım değil mi doğumun.
hamilelik takv,mini eklevalla oyleymıs bebegım dayandı cok sukur bıde hayırlısıyla sag saglım kucagıma alsaydım cok sukur ya
sende mi bizim guruptasınyani çok ileri haftan kasım değil mi doğumun.
yok canim 2012 aralik annesindeydik beraber arkadasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?