yok canım sımdı eklemıycem 2 gun onra kendı doktorumla randevum var orda tahmını dogum tarıhı cıkarsa onu eklıycemhamilelik takv,mini eklehemen atar yaptın sildin
gecmıs olsun canım buyuk ıhtımal denk gelmıtır dıscıye gıtmenle lekelenmen benımde ust 20lık dişim kırıldı bugun agrı yapmasın dıye dua edıyorum en azından ılk 3 aylık donemde 3 ayı atlatınca direk cektırcem doktora sorupiyi akşamlar hanımlar...benimde lekenlenmem azaldı çok şükür progestan sayesinde sanırım...bişey danışmak istiyorum...geçen haftalarda dişim kırıldı ve ağrımaya başladı....tam dedim hamile kalmadan tedavisini yaptırayım ama doktora gitmeden 1 gün öncesi hamile oldugumu ögrendim evde yaptığım testte...sonraki gün hastaneye gittim kadın doğuma.... kan tahliliyle kesinleştirmek için ....hemde diş doktorum jetokadin kullanıcam kadın doğum doktoruna bir sor için rahat etsin demişti....KD doktoruna sordum bi zararı olmaz dedi....diş doktorum lokal anestezi yaparak diş sinirlerini temizledi falan....ama o gün diş tedavisinden birgün sonra kahverengi akıntım oldu...1 gün sonrada kanamam oldu...öyle mi denk geldi bilmiyorum ama şimdi düşünüyorum acaba jetokain yüzünden mi oldu diye....salı günü tekrar gitmem lazım dişçiye...kırılan yere dolgu yapılması lazım ...ne yapıcam bilemiyorum
hg canım bebegın saglıklı hayırlı olsun ıns bel kasık agrısı normal lekelenme felan olmadıgı sureceMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım gerçi çok uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bende sat 15 mart beta 14 nisan 191 16 nisan 530 18 nisan 2149 ama bir haftadır devam eden kasık ve bel ağrısı var normalmi kan sulandırıcı igne kullananlar kaçıncı hafta başladınız
Teşekkür ederim canım senin başından geçenler de çok acı rabbim tekrar yaşatmasın sağ saglim kavuşalım meleklerimizehg canım bebegın saglıklı hayırlı olsun ıns bel kasık agrısı normal lekelenme felan olmadıgı surece
amin canım ınsallah rabbım hepımızın bebeklerını sag saglım bagıslarTeşekkür ederim canım senin başından geçenler de çok acı rabbim tekrar yaşatmasın sağ saglim kavuşalım meleklerimize
ayyyy canimm cok sevindim bak bebisin seni birakmamişş sende daha dikkatli ol sende onu birakmaa ayy aglayasimm geldiiiÇok sevindim hayırlı olsun fitilin adı ne
ben keseyo görünce 5. haftada basladim. oncekinde adete 2 gun kala kanda cikti o zaman basladim igneye? sen neden kullaniyorsun? hos geldi n bu aradaMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım gerçi çok uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı bende sat 15 mart beta 14 nisan 191 16 nisan 530 18 nisan 2149 ama bir haftadır devam eden kasık ve bel ağrısı var normalmi kan sulandırıcı igne kullananlar kaçıncı hafta başladınız
Uyuyorum uyanıyorum aynı sabah ondan beri sancı içindeyimlavaboya gidince kanıyorum yatınca duruyo
ağlama kız dıycemde sen bıde benım doktorun yanından cıkarkenkı halımı gorseydın gulermısın aglarmısınayyyy canimm cok sevindim bak bebisin seni birakmamişş sende daha dikkatli ol sende onu birakmaa ayy aglayasimm geldiii
Hayirli olsn bebegin ;-)Merhaba kizlar dun kan testi yaptirdim. 1038 cikti betahcg bu hafta icinde dr a gideceğim. Tavsiyelerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. Su an bebis ne durumda oluyor. Nasil besleniyorsunuz. Nelere dikkat ediyorsunuz. Surekli arastiriyorum ama . Cok heyecanliyim :)
cok tesekkur ederim :)Hayirli olsn bebegin ;-)
Bende kan pıhtılaşma sı var bir bebegimi öyle kaybettimben keseyo görünce 5. haftada basladim. oncekinde adete 2 gun kala kanda cikti o zaman basladim igneye? sen neden kullaniyorsun? hos geldi n bu arada
Canim bende hamile oldugumu ogrendigim hafta gun asiri 3 defa morfinnyedim son gun disim hatta uyusuk halde kan tahlili yaptirayim bakim bu ay ne alemdeyiz dedim cunku 4-5 aydir denemedeydik 4-5 aydir da disim bekliyodu bu ayda bosverdim olmaa heralde dedim disimde iyice agirinca kanal yapildi disime ogreninde hemen acildeki doktora discime sordum daha cokmkucuk bi sey olmaz dediler sende sorduysan sikinti ondan degildir icini ferah tut inss akintinda kesiliriyi akşamlar hanımlar...benimde lekenlenmem azaldı çok şükür progestan sayesinde sanırım...bişey danışmak istiyorum...geçen haftalarda dişim kırıldı ve ağrımaya başladı....tam dedim hamile kalmadan tedavisini yaptırayım ama doktora gitmeden 1 gün öncesi hamile oldugumu ögrendim evde yaptığım testte...sonraki gün hastaneye gittim kadın doğuma.... kan tahliliyle kesinleştirmek için ....hemde diş doktorum jetokadin kullanıcam kadın doğum doktoruna bir sor için rahat etsin demişti....KD doktoruna sordum bi zararı olmaz dedi....diş doktorum lokal anestezi yaparak diş sinirlerini temizledi falan....ama o gün diş tedavisinden birgün sonra kahverengi akıntım oldu...1 gün sonrada kanamam oldu...öyle mi denk geldi bilmiyorum ama şimdi düşünüyorum acaba jetokain yüzünden mi oldu diye....salı günü tekrar gitmem lazım dişçiye...kırılan yere dolgu yapılması lazım ...ne yapıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?