ayyy evet canim 2012 aralık. ama benim kidemliyim. iki oglum var. seni hatirliyorum.
sevindim seni gördüğüm e.2012aralik annesiyim.nasip olursa 2015 Kasım annesi olcez inşallah tabi
ayyy evet canim 2012 aralık. ama benim kidemliyim. iki oglum var. seni hatirliyorum.
Ben )ir aydir kullanıyorum iğneyi tüp olduğu icinaynen ıgnesı daha ıyı ama felaket agrı yapıyo :S bende kullanmıstım
Bende daha duyamadim çok merak ediyorumBN iğne yüzünden ne yatabiliom ne oturabiliom mahvoldum bir aydr bebegm iyi olan raxiym bide yaninda crinone vajinal JEL kullaniom son adet tarihin 2mart ama daha kalbini duyamadm bebeğinin
Ay bende sevindim canım. İnşallah valla 3. yü bu niyetle yaptık hayır olsun inşallah. Senin neyin vardı hangi ildendin sen seastre, ymd, bademle arada görüşüyoruz:)) Var mı görüştüğün? He bir de cezai ile eski ekipten.oh pek güzel. 3.de kiz olur inşallah. ay kiizz sevindimya bacim seni gordume
Allah yardımcın olsun valla cok agır o ıgneBen )ir aydir kullanıyorum iğneyi tüp olduğu icin
Yok canım zaten sezaryen öncekiler son oğlum 36 ARTI 4 e zor durdu. ondan dedim.hım benım bebişler durmaz deyınce ıkız sandım:)
Ay bende sevindim canım. İnşallah valla 3. yü bu niyetle yaptık hayır olsun inşallah. Senin neyin vardı hangi ildendin sen seastre, ymd, bademle arada görüşüyoruz:)) Var mı görüştüğün? He bir de cezai ile eski ekipten.
onlarla faceden görüşüyoruz. sen kaçıncı hftada doğum yapmıştın kaç haftalıktı? kızın nasıl ? Suyun azalmıştı galiba yazışmıştık yakında.benim kizim var Allah a emanet. ikincim sağlıklı olsunda inanki farketmez ne olacağı. seastirem ymd aday iyiydik onlarla.ozledim bile diyebilirim hatta. gorusebilsem keske.izlerini kaybettim bacim.selamimi ilet unutmadilarsa beni
Kan sulandrici cnm bnm ki tüpbebek oolduğu için her ihtimale karsi pihti olmasin diyeben de gobekten cleksan 0.6 coraspin folbiol progestan apicobal kullaniyorum. sen niye hibor kullaniyorsun
Anladım hep mi kullanacaksın canım iğne. Mosmor benim göbek güya acıtmıyor derler benim vururken de acıyor.Kan sulandrici cnm bnm ki tüpbebek oolduğu için her ihtimale karsi pihti olmasin diye
Bak görüyomusun üzülmene gerek yokmuşşşşşkızlar cok sukur lekemde gecmısss
valla oyleymıs bebegım dayandı cok sukur bıde hayırlısıyla sag saglım kucagıma alsaydım cok sukur yaBak görüyomusun üzülmene gerek yokmuşşşşş
Allah yardımcın olsun çıkmayan candan ümit kesilmez inşallahÇok ağrım var kıvranıyorum
Canim gecmis olsun kac gundur yoktum lekenmen olmus ALLAHIM bi daha yasatmasinkızlar cok sukur lekemde gecmısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?