2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oh pek güzel. 3.de kiz olur inşallah. ay kiizz sevindimya bacim seni gordume

oh pek güzel. 3.de kiz olur inşallah. ay kiizz sevindimya bacim seni gordume
Ay bende sevindim canım. İnşallah valla 3. yü bu niyetle yaptık hayır olsun inşallah. Senin neyin vardı hangi ildendin sen seastre, ymd, bademle arada görüşüyoruz:)) Var mı görüştüğün? He bir de cezai ile eski ekipten.

benim kizim var Allah a emanet. ikincim sağlıklı olsunda inanki farketmez ne olacağı. seastirem ymd aday iyiydik onlarla.ozledim bile diyebilirim hatta. gorusebilsem keske.izlerini kaybettim bacim.selamimi ilet unutmadilarsa beni

benim kizim var Allah a emanet. ikincim sağlıklı olsunda inanki farketmez ne olacağı. seastirem ymd aday iyiydik onlarla.ozledim bile diyebilirim hatta. gorusebilsem keske.izlerini kaybettim bacim.selamimi ilet unutmadilarsa beni
onlarla faceden görüşüyoruz. sen kaçıncı hftada doğum yapmıştın kaç haftalıktı? kızın nasıl ? Suyun azalmıştı galiba yazışmıştık yakında.

Merhaba kizlar uzun zaman oldu gelmeyeli sayfalar baya ilerlemis yeni arkadaslar gelmisler hosgelmisler :)))) benim cok suku halsizligim azaldi baya :))) sizinde azalma oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…