yaa babaannem soyledı tuylerı cok cabuk uzayanın erkek cocugu olurmus oyle bısey varmı:)
sorma canım ya vallahı bende sureklı uyukluyorum ama bı an once gıtmezse kendım kovacam artıkvalla canım senın bıan once gıtmen lazım anlat durumunu sen bak bebegıne Allah yardımcın olsun valla oyle haldeyımkı ben ne mısafır ıstıyorum ne bıse uykum gelıyo sureklı yatıp dınlenıyorum bıde işim yok mısafıre hızmet etcem
hamılelıkte tuylerın hızlı uzaması normal canım ozellıkle bacak tuylerı gebelık ılerledıkce daha gobegımızde cıkcakbenım cıldımde bı sorun yok cok sukur de tuglerım cok cabuk uzuyor yaaa anlamadm ne ıs
aman allahımmm :):)napacaz bız ya hep agdayla mı ugrasacazz:)elifevaost: 40577682 .!.:hamılelıkte tuylerın hızlı uzaması normal canım ozellıkle bacak tuylerı gebelık ılerledıkce daha gobegımızde cıkcakhazır olun
mecburaman allahımmm :):)napacaz bız ya hep agdayla mı ugrasacazz:)
benim 27 subat senin pekicanım senın son adet tarıhın ne zamandı
canımm pekı senı vajınal ulutrasyondan mı bbebegının kalp atıslarnı dınledın yoksa normal gobegınden mı dınledınhamılelıkte tuylerın hızlı uzaması normal canım ozellıkle bacak tuylerı gebelık ılerledıkce daha gobegımızde cıkcakhazır olun
gobekten dınledım canımcanımm pekı senı vajınal ulutrasyondan mı bbebegının kalp atıslarnı dınledın yoksa normal gobegınden mı dınledın
26 subat:) allah ızın verırse aynı zamanlarda doguracaz ınsbenim 27 subat senin peki
ayy ne guzel ya vallahı bende bu hafta gıdecemm bakalım neolacak:)gobekten dınledım canım
canim sen aralik annesi degilmisincanım ilk cocuklar ayni donemde ikincilerimizdemi ayni donemde hamile kaldik kiiiiizzz.yirim seni.arkadasimi yanlız koymayimmi didin
insallah da benim bebisler durmaz öyle aralik imkansiz kasim ortasina raziyim:)26 subat:) allah ızın verırse aynı zamanlarda doguracaz ıns
canim sen aralik annesi degilmisin
ikiz mi senın canıminsallah da benim bebisler durmaz öyle aralik imkansiz kasim ortasina raziyim:)
ayyy evet canim 2012 aralık. ama benim kidemliyim. iki oglum var. seni hatirliyorum.chnnab sana dediydim alinti yapmayi unutmuşum
yok yok tek.iki degil.ikiz mi senın canım
hım benım bebişler durmaz deyınce ıkız sandım:)yok yok tek.iki degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?