2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ama şu an hamileliğe dair hiçbir belirtim yok neden acaba soruları beni tedirgin ediyor
şu 9 ay bir biteydii kafayı yemeden
Herkesde olacak diye birşey yok canım ya...Bendede okadar belli başlı birşey yok...

Kızlar günaydın Halen hastayımm burnum ve gözlerim sürekli akıyor...Ihlamur falanda fayda etmedi...Umarım çabuk atlatırımm Cok sıkıldım...
Bu arada akıntım var 1 haftaya yakındır normal mi sizce?

Kızlar bu yumurta akı gibi olan akıntılar ne zman gidicek

Bi de göğüs ucu acımalarım başladı siDe de oluyo mu :) benimkiler minncık bi de alışık değil büyümeye :))

Kızlar bu yumurta akı gibi olan akıntılar ne zman gidicek

Bi de göğüs ucu acımalarım başladı siDe de oluyo mu :) benimkiler minncık bi de alışık değil büyümeye :))
Evet ya o akıntı bendede var ama yumurta akı gibi değil hafif sarımsı gibi..Gögüslerde aynen...Onlar doguraa kadar devam:

Kızlar çatlak vs için bişi kullanmaya başladınız mı ben yağ karışımı kullanmak istiyorm ama neler konulur içine bilmiyorm bilen var mı

Benimde oyle canim ya normal heralde
Kızlar beniö geçen hafta çok ok vardı sağ kasık ağırıs sonrasında kahve minik leke gördğm ve ağrım bitti sarmm yerleşme ile ilgili bir durum Yada rahmin büyümesi ile ilgili normalmiş söylenenlere gmre ağrı da leke de

Kızlar çatlak vs için bişi kullanmaya başladınız mı ben yağ karışımı kullanmak istiyorm ama neler konulur içine bilmiyorm bilen var mı
Ben şimdi kullanıyorum,Duş sonrası sadece şunu kullanıyorum
Normalde bacaklarımda falan çatlagım var zaten..Ama göbeğime yayılmaz ins.Umarım faydası olur

gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bel kasık agrısı hemen hemen hepımızde var üşüme başta bendede vardı sımd yerını yanmaya verdı ates basıyo sureklı
Teşekkür ederim
Üşüme ve ateş bendede var
Benım 3.5 yasında bı oğlum var ama onda nasıldı bu durumlar hüç hatırlamıyorum çok enteresan
Çok rahat gecmişti dıyebılırım

Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.

Yaa gercekten mi dun benim azicik bi leke gibi bulasik geldi asiri korktum birsey oluyor diye. Normal mi yani doktoru arasam mi ? Aslinda boyle pimpirikli degilim de korkuyor insan suandada ayaga kalktigim anda mide bulantim basliyor

Teşekkür ederim
Üşüme ve ateş bendede var
Benım 3.5 yasında bı oğlum var ama onda nasıldı bu durumlar hüç hatırlamıyorum çok enteresan
Çok rahat gecmişti dıyebılırım
oyle oluyo canım benımde 2 oglum var ama unutuyo ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…