- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Herkesde olacak diye birşey yok canım ya...Bendede okadar belli başlı birşey yok...kızlar doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ama şu an hamileliğe dair hiçbir belirtim yok neden acaba soruları beni tedirgin ediyor
şu 9 ay bir biteydii kafayı yemeden
Iyiym çok şükür cnm, akşamları olan oluyo gündüz çok şükür sıkıntım yok. Akşam miğdem bulanır gibi oluyo çok uykum geliyo bel ağrısı zaten var şimdlik böyle yarın ve perşmbe hcg baktırcamGünaydın canım sen sen nasılsın
canım kıymetini bil benim 3 4 gündür çok midem bulanıyor bu daha kötü inan
Evet ya o akıntı bendede var ama yumurta akı gibi değil hafif sarımsı gibi..Gögüslerde aynen...Onlar doguraa kadar devam:Kızlar bu yumurta akı gibi olan akıntılar ne zman gidicek
Bi de göğüs ucu acımalarım başladı siDe de oluyo mu :) benimkiler minncık bi de alışık değil büyümeye :))
:)Evet ya o akıntı bendede var ama yumurta akı gibi değil hafif sarımsı gibi..Gögüslerde aynen...Onlar doguraa kadar devam:
Bu haftalarda hepimizde ayni sikayetler var canm arada sanci yokluyor gibi oluyor.Bel ve kasik agrisi ara ara cogaliyor kesenin icinde bebek olusali beridir vucut dengemiz degisti.Kizlar bugun acaip kasik sancim var sizdede oylemi bicak saplaniyor sanki
Kizlar bugun acaip kasik sancim var sizdede oylemi bicak saplaniyor sanki
Kızlar beniö geçen hafta çok ok vardı sağ kasık ağırıs sonrasında kahve minik leke gördğm ve ağrım bitti sarmm yerleşme ile ilgili bir durum Yada rahmin büyümesi ile ilgili normalmiş söylenenlere gmre ağrı da leke deBenimde oyle canim ya normal heralde
Teşekkür ederimgozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bel kasık agrısı hemen hemen hepımızde var üşüme başta bendede vardı sımd yerını yanmaya verdı ates basıyo sureklı
Kızlar beniö geçen hafta çok ok vardı sağ kasık ağırıs sonrasında kahve minik leke gördğm ve ağrım bitti sarmm yerleşme ile ilgili bir durum Yada rahmin büyümesi ile ilgili normalmiş söylenenlere gmre ağrı da leke de
Çok geçmiş olsunDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
oyle oluyo canım benımde 2 oglum var ama unutuyo ınsanTeşekkür ederim
Üşüme ve ateş bendede var
Benım 3.5 yasında bı oğlum var ama onda nasıldı bu durumlar hüç hatırlamıyorum çok enteresan
Çok rahat gecmişti dıyebılırım
başın saolsun canım Allah sabır versın rabbım en kısa zamanda saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın cok uzuldumDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin inşallahDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?