Geçmiş olsunDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
çok gecmiş olsunDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
canım ılık yarım cay bardagı suyun ıcıne bı yemek kasıgı pekmez koy yarım cay kasıgı kadar karabıber ekle karıstır bı dikişte iç yarına bişeyin kalmazKızlar günaydın Halen hastayımm burnum ve gözlerim sürekli akıyor...Ihlamur falanda fayda etmedi...Umarım çabuk atlatırımm Cok sıkıldım...
Bu arada akıntım var 1 haftaya yakındır normal mi sizce?
Cokk uzuldümmmDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
kaşıntın yoksa çatlama başlamamıstır canım daha erkenKızlar çatlak vs için bişi kullanmaya başladınız mı ben yağ karışımı kullanmak istiyorm ama neler konulur içine bilmiyorm bilen var mı
Benimde öyle canm ya keseyi gördüm ama kasiklarim batmalar vardı suan yok midemde bulanmio bnde düşünüyorum acaba kalp atışı oluşmadımi diyekızlar doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ama şu an hamileliğe dair hiçbir belirtim yok neden acaba soruları beni tedirgin ediyor
şu 9 ay bir biteydii kafayı yemeden
aaaa çok üzüldüm canımDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Bence tadini cikar.. butun gun mide halsizlik yoruldumkızlar doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ama şu an hamileliğe dair hiçbir belirtim yok neden acaba soruları beni tedirgin ediyor
şu 9 ay bir biteydii kafayı yemeden
Doktor bana magnezyum ic dedi agrilari daha az hissedersin dedi gercekten oyle hergun iciyorumBenimde oyle canim ya normal heralde
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Çok üzüldüm ya allah sabır versin çok zorDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Doktor bana magnezyum ic dedi agrilari daha az hissedersin dedi gercekten oyle hergun iciyorum
çok geçmiş olsun insan ne diyeceğini bilemiyor. allah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallahDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Cok gecmis olsun Cnm .allah sabrini verir ins.Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
cnm senin bulantın vs var mı.. doktora ne zman gidiceksinBen şimdi kullanıyorum,Duş sonrası sadece şunu kullanıyorum Eki Görüntüle 1501641
Normalde bacaklarımda falan çatlagım var zaten..Ama göbeğime yayılmaz ins.Umarım faydası olur
geçmiş olsun cnm, Allah tekrar yaşatmasınHepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?