2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Geçmiş olsun
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
çok gecmiş olsun
Rabbim sabır versin inş

Kızlar günaydın Halen hastayımm burnum ve gözlerim sürekli akıyor...Ihlamur falanda fayda etmedi...Umarım çabuk atlatırımm Cok sıkıldım...
Bu arada akıntım var 1 haftaya yakındır normal mi sizce?
canım ılık yarım cay bardagı suyun ıcıne bı yemek kasıgı pekmez koy yarım cay kasıgı kadar karabıber ekle karıstır bı dikişte iç yarına bişeyin kalmaz

kızlar doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ama şu an hamileliğe dair hiçbir belirtim yok neden acaba soruları beni tedirgin ediyor
şu 9 ay bir biteydii kafayı yemeden
Benimde öyle canm ya keseyi gördüm ama kasiklarim batmalar vardı suan yok midemde bulanmio bnde düşünüyorum acaba kalp atışı oluşmadımi diye

burada o kadar samimi şeyler paylaşıyoruz ki acımıza sevincimize mutluluğa ortak oluyoruz.. canım belki senin kadar olamaz ama inan çok üzüldüm

Hepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…