Hepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
Mesa seninler aynı günlerizz bende senin gibiyim kasım agrı ve mide bulantım yok şuan ne zaman gidceksin doktora?Benimde öyle canm ya keseyi gördüm ama kasiklarim batmalar vardı suan yok midemde bulanmio bnde düşünüyorum acaba kalp atışı oluşmadımi diye
Hayır canım şuan bulantım vs. yok..Doktora haftya gitmeyi düşünüyorum Kalp atışı için.inş.cnm senin bulantın vs var mı.. doktora ne zman gidiceksin
kurtaja gerek kalmamasına sevındım canım kurtaj hem daha yıpratıcı oluyo hemde gebe kalma surenı uzatıyo ınssallah rabbım yuzunu guldurcek bı evlat nasıp etsın en yakın zamandaHepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
hiç bişiy hissetmeynce acaba hamile deilmiyim ki diyorum cnm. senle aynıyız ondan sordum :) çarş vakit bulabilirsem gidicem inş. hiç kalp atışı duycakmışım gelmio. bnde hiç bulantı ağrı vs yok. ama kanama kahve akıntı da yok. ters gden bişi olsa öyle olurdu hralde diyorumHayır canım şuan bulantım vs. yok..Doktora haftya gitmeyi düşünüyorum Kalp atışı için.inş.
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Yok canım ya herkes hissedecek diye birşey yok...Bende aynı durumdayımm...Doktora bir gitde için rahat etsin :)hiç bişiy hissetmeynce acaba hamile deilmiyim ki diyorum cnm. senle aynıyız ondan sordum :) çarş vakit bulabilirsem gidicem inş. hiç kalp atışı duycakmışım gelmio. bnde hiç bulantı ağrı vs yok. ama kanama kahve akıntı da yok. ters gden bişi olsa öyle olurdu hralde diyorum
hiç bişiy hissetmeynce acaba hamile deilmiyim ki diyorum cnm. senle aynıyız ondan sordum :) çarş vakit bulabilirsem gidicem inş. hiç kalp atışı duycakmışım gelmio. bnde hiç bulantı ağrı vs yok. ama kanama kahve akıntı da yok. ters gden bişi olsa öyle olurdu hralde diyorum
Ya ben gitmek için kocamla kavga ediyorum sürekli 8.haftada gidicez dio başka birşey demiyo bnm iki tane bide ben biranonce gitmek istiom kalp atışını duydunmu senMesa seninler aynı günlerizz bende senin gibiyim kasım agrı ve mide bulantım yok şuan ne zaman gidceksin doktora?
Çok üzüldümDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Aslında bu hafta gidebilrsin..Benim doktorum öyle demişti Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa..Ya ben gitmek için kocamla kavga ediyorum sürekli 8.haftada gidicez dio başka birşey demiyo bnm iki tane bide ben biranonce gitmek istiom kalp atışını duydunmu sen
hiç bişiy hissetmeynce acaba hamile deilmiyim ki diyorum cnm. senle aynıyız ondan sordum :) çarş vakit bulabilirsem gidicem inş. hiç kalp atışı duycakmışım gelmio. bnde hiç bulantı ağrı vs yok. ama kanama kahve akıntı da yok. ters gden bişi olsa öyle olurdu hralde diyorum
Canım ben cuma günü gittim alttan baktı kalp atışını duymadım ama ekranda gördüm 8 haftadan sonra dinletiyorlar Ozellikle kalp atışı için gideceksen ben bekle derim ama kendin bilirsinYa ben gitmek için kocamla kavga ediyorum sürekli 8.haftada gidicez dio başka birşey demiyo bnm iki tane bide ben biranonce gitmek istiom kalp atışını duydunmu sen
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım çok üzüldümDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Kızlar bu yumurta akı gibi olan akıntılar ne zman gidicek
Bi de göğüs ucu acımalarım başladı siDe de oluyo mu :) benimkiler minncık bi de alışık değil büyümeye :))
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Zaman zaman kasık ağrısı oluyor akıntı bendede var canım bazen sarı bazende kahveye yakın koyu renkli oluyor hatta bazen yoğunlaşıyor soluğu lavaboda alıyorum kanamam mı var acaba diye şükür öyle bi sıkıntı yaşamadımkızlar kasık agrısı normal okudum.
bende sarı renk akıntı oluyor bazen acık sarı bazen koyu sarı sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?