- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
doktora danıştın mı hiç ne cevap verdi? ben ilk gittiğimde soyledim 3 aya kadar tedavi edemeyız dediZaman zaman kasık ağrısı oluyor akıntı bendede var canım bazen sarı bazende kahveye yakın koyu renkli oluyor hatta bazen yoğunlaşıyor soluğu lavaboda alıyorum kanamam mı var acaba diye şükür öyle bi sıkıntı yaşamadım
Cok gecmis olsun allah sabir versin.Hepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
Doktor akıntının da kasık ağrısının da normal olduğunu söyledi kanama yaşamadıkça sıkıntı yok dedidoktora danıştın mı hiç ne cevap verdi? ben ilk gittiğimde soyledim 3 aya kadar tedavi edemeyız dedi
güzel düşünmeye çalışalm cnm, kalp atışını duymuş muydun hiç. bnde sadece kese görünmüştü 12 gün önce.Kizlar bende öyleyim bende de belirtilerin hepsi kayboldu iki gündür düşünmekten kafayı yicem. Hemen doktora gitsem kalp atışını duysamheba oldum mide bulantım kasik ağrım gitti.. ((
inş cnm, inşallah duyarım.. her şey normal gibi görünüyor ama bilemedim.. ilk fırsatta doktora gideceğim cnmmerhaba,
bende de şu an göğüs ağrısı dışında hiçbir belirti yok,hafta sonu kalp atışlarını duyduk sende duyarsın cnm tedırgın olma bu konuda ama senı cok ıyı anlıyorum herşey normal olunca da bir sorun mu var acaba sorularıyla boğuşuyoruz
Kocama yalvariyom ama götürmüyorAslında bu hafta gidebilrsin..Benim doktorum öyle demişti Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa..
senle aynıyız bn de çarş gitcem. inş duyarm cnm.en azından görsem o da yeter. var mı yokmu düşünüp duruyorum...Canım ben cuma günü gittim alttan baktı kalp atışını duymadım ama ekranda gördüm 8 haftadan sonra dinletiyorlar Ozellikle kalp atışı için gideceksen ben bekle derim ama kendin bilirsin
Yok kalp atışını duymadım doktor iki hafta sonra dedi kese göründü sadece 9,5 mm. Göründü ama belirtiler kaybolunca içim hiç rahat etmiyor suan canım acaba bi sorun mu var diyorum.. suan is yerindeyim doktora gidebilirim.güzel düşünmeye çalışalm cnm, kalp atışını duymuş muydun hiç. bnde sadece kese görünmüştü 12 gün önce.
allah allah belki de 8. haftaya geç olsun tam olsun diye mi bekliyor acaba. kafandaki tüm soru işaretleri silinir cnm 8 haftada.Kocama yalvariyom ama götürmüyor
cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm..Yok kalp atışını duymadım doktor iki hafta sonra dedi kese göründü sadece 9,5 mm. Göründü ama belirtiler kaybolunca içim hiç rahat etmiyor suan canım acaba bi sorun mu var diyorum.. suan is yerindeyim doktora gidebilirim.
cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm..doktora gidersen haber ver cnm
evt canm saol erken gitmeyelim duymayinca moralin bozulcak dio bizimki tüp bebekte dört yıldır bekliyoruz kese ikitane göründü 5+6ydim dr iki hafta sonra gel dedi birazda ben pimpirikleniyom sanırımallah allah belki de 8. haftaya geç olsun tam olsun diye mi bekliyor acaba. kafandaki tüm soru işaretleri silinir cnm 8 haftada.
birbirlerimize güzel haber veririz inş ya :=) bn de aynı gun haber veririm inş cnm sanaben de 4+6 da 10 nisanda yani gitmiştim. keseyi gördük. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama devlete gitmiştim. hata son oluyor zaten ayın 25 i. 23 ünde de misafirim geliyor yatılı. o sebeple biz de çarşambaya randevu aldık. umarım duyarız pıt pıt ları))
çok zorr ALLAH sabır versın canım çook üzüldümHepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
ooo ikiz mi çok gzl :=)evt canm saol erken gitmeyelim duymayinca moralin bozulcak dio bizimki tüp bebekte dört yıldır bekliyoruz kese ikitane göründü 5+6ydim dr iki hafta sonra gel dedi birazda ben pimpirikleniyom sanırım
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Bu haftalarda hepimizde ayni sikayetler var canm arada sanci yokluyor gibi oluyor.Bel ve kasik agrisi ara ara cogaliyor kesenin icinde bebek olusali beridir vucut dengemiz degisti.
Benimde oyle canim ya normal heralde
kızlar kasık agrısı normal okudum.
bende sarı renk akıntı oluyor bazen acık sarı bazen koyu sarı sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?