2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cokkk açimmm ama istahim yokkk napcam bennn
meyve suyuda olsun ıcmeye calıs canım mıdenı bos bırakmakı bulantın olmasın bebegı besleyemıycem dıye korkma bebekler 12 haftaya kadar senın yedıklerıne ıhtıyac duymuyolar zaten vucudunda olanla beslenıyolar 12 haftadan sonra aç kalmaman lazım

yaaa o sarı akıntı bende de var arkadaşlar.gunluk ped dayanmıyor hamilelikten once benim böyle akıntım olmazdı.
cok normal canım bendede vardı ama ıkı gundur dusuk tehlıkesı yuzunden alttan jel fıtıl kullanıyorum azaldı akıntım

cok normal canım bendede vardı ama ıkı gundur dusuk tehlıkesı yuzunden alttan jel fıtıl kullanıyorum azaldı akıntım
canım sana çok geçmiş olsun.inşallah yavaşta olsa herşey yoluna girer.saglıkla evladına kavuşursun inşallah.bu akıntı normal midir acaba?

canım sana çok geçmiş olsun.inşallah yavaşta olsa herşey yoluna girer.saglıkla evladına kavuşursun inşallah.bu akıntı normal midir acaba?
amin cumlemız ınsallah canım. cok normal akıntı gebelıkte korkma ondan endıse etme

oy oyyy insan bebek sağlıklı olsun diyor insan ama düşünmeden de edemiyor bende normal dogum istediğim için su 3 ayda bile almamam lazım
bende normal ıstıyorum dıger ıkısı normal sezeryandan cok korkuyorum normal dogumda ne guzel acı cekıyosun ama bebegını dogdugun anda goruyosun

bende normal ıstıyorum dıger ıkısı normal sezeryandan cok korkuyorum normal dogumda ne guzel acı cekıyosun ama bebegını dogdugun anda goruyosun
ne güzel tecrübelisin bende hafiften korkuyorum ama Allah ona göre yaratmış bizi diyorum...Birde doğumla ilgili tek olumsuz laf ettirmiyorum kimseye kendim yaşayıp göreceğim..Bununla ilgili kitaplarda korku doğum dalgasının şiddetini katlıyormuş o yüzden doğuma çok var bakalım napcaz :)

Bu arada 3 cocugun olacak bravo valla isteyerek mi oldu bu? benim 1 tane gözümü korkutuyor

bu sarı akıntı benı korkutuyor kahverengiye dönecek dıye doktoruna danıştın mı?
cumartesi doktoruma gitmiştim o gunde beyaz akıntı vardı yogun olarak.doktorda farketti ama bişey demedi.normal şeyler bunlar diyor.inan o sarı kahverengiye dönuşecek diye resmen diken üstündeyim ama bişey yok diyor doctor. senin bebeklerin durumu gayet iyi dedi.

Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
canım benım cok uzuldum noldu boyle kalp atısını duymustun bır problem yoktu uzme kendını rabbım en yakın zamanda bır bebek nasıp etsın saglıcakla ınş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…