2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ısteyerek oldu canım dogum aslında cok zor deıl sadece bılıncsızlık ınsanı zorluyo dogumda ne kadar sakin kalırsan dogumunda o kadar kolay oluyo ben ılkınde korktum cok zorlandım ıkıncıde sancım vardı ama sancı odasındakı butun kadınların ılk dogumu dıye ben korkarsam telas yaparsam onlar daha cok korkar dıye sakin davrandım cok rahat oldu dogumum ebeye guvenmek ve sakin olmak işin sırrı

Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Canım çok geçmiş olsun ama sana tavsiyem düşüğün nedenini araştırsın dr lar birdaha ysşanmaması için inşallah yeniden saglıklı bir bebişin olur hayırlısıyla

Canım doktora gittin mi peki? Neden düşük yapmışsın birşey söyledi mi?

Gittim gebeliğin esamesi bile kalmamış rahim tabakam incelmiş kese bebek hiçbi şey yok, ben karından baktı yine bi umut dedim vajinal baktırdım 4 mm endometrium incecik gerçi dünkü kanamadan sonra normal.

Düşüğün bir sebebi olmaz sakın benden mi oldu diye düşünme dedi. Bebek sağlıklıysa tutunur sağlıksızsa ne yaparsan yap istersen yataktan kalkma yine de tutamazsın doğsa da anomalili olur kromozomal olarak bozuk dedi. Haklı adam ne desin ki başka

İlk dr randevumuzu 27 nisana aldım az önce. 5+4 olacağız o zaman nasipse =)

evet kızlar benımde ne bulantım ne basdonmem agrılarımda ıyıce azaldıı..cuma gunu gıttım doktora 5 haftalık hersey normal haftaya gel dedı gonderdı.kese capını ble soylemedı..

Acil yardım edin ne olur .2gün önce değerüm 1799 du şimdi 406.5 doktor ameliyat ta nite böyle çıktı

Canım çok geçmiş olsun ama sana tavsiyem düşüğün nedenini araştırsın dr lar birdaha ysşanmaması için inşallah yeniden saglıklı bir bebişin olur hayırlısıyla
İlk düşükte araştırmasını ancak ben özel olarak yaptırabilirim ona da gerek yok diye düşünüyorum. Nükleer santral etkisi görülen bir ildeyim arkadaşlarım da hep düşürdü burda bebeklerini. Burdan gidince denicez bi daha. Olmazda ondan sonra bakarız duruma

canım çok geçmiş olsun.her şerde bir hayır vardır dicem ama bu bile sana teselli olmaz.senin yaşadıgını bir zamanlar bende yaşamıştım.elbette uzuleceksin ama inşallah hayırlı zamanda çok saglıklı bebeklerin olur.

Kizlar bugun acaip kasik sancim var sizdede oylemi bicak saplaniyor sanki
ay geçmiş olsn cnm bende de adet sancısı gibi ağrı girdi bide akıntım oldu kendmi zor wc ye attım şükür birsey yoktu sarı gibi acaba enfeksiyon mu dedim
birde adet günüm yaklaşıyor ondan mı acaba bazı kadınların öyle olurmuş adet zamanı ağrısı olurmuş

Teşekkür ederim sağol bir kaç ay sonra artık bakalım..

Bnce 6.haftayı bitirince git 5+6 da gittim ben kalp atışı için erken dedi sadece kese gördüm merak Ediom şimdi kalp atışını
Aldım artık randevuyu canım, olsun kalp için duruma göre yine giderim. Keseyi bile görmezsem çatlıycam yoksa

Canım bende izmirdeyim sen hangi hastaneye hangi doktora gideceksin ben şifayı tercih ettim serdar farmakaya gidiyorum ama şifa iyimidir bilmiyorum
Canım ben de Çınarlıdan Reşat Bozoklardan aldım randevuyu. Eski dr Konak Doğumdaydı Metin Bildirici özel muayehanesine gidiyordum. Çınarlıdan memnun kalmazsam yine ona giderim büyük ihtimal. Şifa hakkında da iyi şeyler duydum.

Doktor haftaya gel değerin sıfırlanıyomu dış gebelik mi sonlanmış normal gebelik mi bakucaz dedi
Canım doktor çok rahatmış kimyasalmı düşükmü dış gebelikmi belli olması teşhis koyması lazım neyi bekliyoki bu adam en azından hergün hcg ne bakıp bir fikir sahibi olsun ultrasonda kanama varsa yada dış gebelikse belli oluyo zaten bence bsşka bir doktora git bir hafta bekliyecegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…