Ay ins normaldir insan herseye korkar oldu yabirde asiri uyku halu var hep uyumak istiyorum heppp
gecmıs olsun canım Allah yardımcın olsunKizlar keseyi gördükten on gun sonraya kalp atisi icin randevu vermisti doktor o sure icinde inanin tum belirtiler kaybolmustu bende telaslandim ijternetten bide abuk sabuknseylernokudum insanin siniri bozuouyor ama cok sukur saglikliydi bebegim kisiden kisiye degisiyor belirtiler eger asiri kasik agriniz yoksa belirtiler bi geliyo bi gidiyo mesela simdi bulantilarim yok gibi azaldi allah dagina gore kar veriyoniste yatak doseknyatiyorum 1 haftadir acidi heralde bari bulantısı azalsin dedi bogaz agrisi kukak agrisi onlarla cebellesiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Ayyy cnm yaaaDün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
ben 3 gundur kafamı kaldıramıyorum yastıktan uyuyorum uyanıp yemek yıyorum gerı uyuyorumAy ins normaldir insan herseye korkar oldu yabirde asiri uyku halu var hep uyumak istiyorum heppp
Evet mide bulantimda basladiAynen canim ya .. Basimi kaldiramiyorum. Midem cok kotu. Kasik agrim baya kendini belli ediyor . Boyle aptal gibi sabahtan beri yatiyorum kalkinca mide bulantim artiyor
aynen uyuyupuyuyip uyaniyorum sanki hicbuyuumamis gibiben 3 gundur kafamı kaldıramıyorum yastıktan uyuyorum uyanıp yemek yıyorum gerı uyuyorum
aynı valla cok yorgun hıssedıyorum kendımı bebişler saglıklı olsunda ben 10 gun uyumayada razıyımEvet mide bulantimda basladi
aynen uyuyupuyuyip uyaniyorum sanki hicbuyuumamis gibi
hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah pıtpıtlarını duyarsın bebegınınyarın sabah doktora gidiyorum kızlar
ilk kez gidicem
Ayyy cnm yaaacok ama cok uzuldummmmm ( doktor sana gelusimu ile bir sikinti var dememisti ama durduk yere kanama baslamasi ?? Agir kaldirip yada extra birseymi yaptin ?
Dün gece düşük yaptım, o kadar kanama ve ağrı hayra alamet değildi zaten. Dilerim hepiniz sağlıkla doğurursunuz.
Hayır hiçbi şey yapmadım perşembe kahve akıntı başladı rengi gittikçe koyulaştı dün de kanama oldu işte.. Sağlıksızmış demek ki
kız nerdesın sen ne zamandır goremeyınce merak ettım bıseymı oldu dıyeÇok geçmiş olsun canım inş yakında tekrar olur dilediğin zaman dilediğin gibi
senin kac haftalik ? Imza.neden eklemedin ?aynı valla cok yorgun hıssedıyorum kendımı bebişler saglıklı olsunda ben 10 gun uyumayada razıyım
ya kelimler eksik kaliyor birsey denmiyor ama acaip uzuldum konusuyorduk seninle.zamanlamalar ayni idi doktor ultrason vs kalbi atisini duyduktan sonra biraz rahatlamistim sanki risk kalmiyirdu eskisi kadarHayır hiçbi şey yapmadım perşembe kahve akıntı başladı rengi gittikçe koyulaştı dün de kanama oldu işte.. Sağlıksızmış demek ki
Burdaym canım mide bulantılarm çok kötü oldu dayanamadm yemek bile yapamıyordum eşim işinden izin aldı memlekete geldk annemlere bakalım inş azalır çok zorlanıyorum sen nasıl oldun canım?kızlar derinsu kac gundur yok bişemı oldukı
cnm belki blantılaımız olmuycak kasık ağrımız olmuycak. belki şanslı gruptanızdır. öyle düşünmeye çalşyorum. bn de durumum sen gibi. kese göründü 15 gün sonra gel dedi.beklemedeyimm..doktora gidersen haber ver cnm
yaaa o sarı akıntı bende de var arkadaşlar.gunluk ped dayanmıyorCanim var oda cok normalMis ..
ben cok ıyıym canım lekelenmem gectı cok sukur bebegım 6+4 gunluk olmus kalp atısını dınledım bulantım hafıften oncekı gebelıkle arasında fazla fark olmadıgı ıcın fazla bulantım olmadıgını dusunuyorum vucut gebelıge alısmıs baya ınsallahta cok olmaz sanada Allah yardım etsın 12 haftada bıtcek bulantı donemınBurdaym canım mide bulantılarm çok kötü oldu dayanamadm yemek bile yapamıyordum eşim işinden izin aldı memlekete geldk annemlere bakalım inş azalır çok zorlanıyorum sen nasıl oldun canım?
canım benım adete gore 7 haftalıktı ayın 16 sında ultrasona gırdım doktor 5 haftalık gelişmemiş alınması lazım kalp atısı yok düşcek dedı ertesı gun lekelenmem olunca dedım tamam dusuyo ımzayı kaldırdım bı gun sonra yıne acıle gıttım bu sefer baska doktor vardı 6+4 gunluk dedı kalp atısını dınlettı yarın kendı doktorumla randevum var bı gıdımde bakalım o ne kadarlık dıycek ona gore takvım eklıycem kafam allak bullak oldu haftası konusundasenin kac haftalik ? Imza.neden eklemedin ?
ya kelimler eksik kaliyor birsey denmiyor ama acaip uzuldum konusuyorduk seninle.zamanlamalar ayni idi doktor ultrason vs kalbi atisini duyduktan sonra biraz rahatlamistim sanki risk kalmiyirdu eskisi kadaranladigim kadari ilebyasin kucuk senin daha canim gecmis olsun her ser de vardir hayir demekten baska birsey gelmiyor elimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?