2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım daha ılgıncı var bıldıgım bırı bızım koyde bı akraba hamıleyken yılan goruyo kafasını baltayla kesıyo oglunun kucuk dili ikitane yılan dili gıbı çatal kayınvalıdemde eşime hamıleyken tvde yılan goruyo ay renklerı ne kadar guzel dıyo eşiminde cildi yılan derisi gıbı pulpul

kızlar nolur yardım edin sağ tarafımda çok şiddetli ağrı var dayanamıyorum nedir ki bu..sabahtan bu yana var ara ara çok şiddetli oluyor korkuyorum kanamam da yok ama ne bu ağrı..

kızlar nolur yardım edin sağ tarafımda çok şiddetli ağrı var dayanamıyorum nedir ki bu..sabahtan bu yana var ara ara çok şiddetli oluyor korkuyorum kanamam da yok ama ne bu ağrı..
Canim yat dinlen yorma kendini dahada artarsa bi doktoruna sor asiri kssik agrisinda mutkaka haberim olsun demisti doktorum

kızlar ultrason kağıdında 10-dec-2015 yazıyor.doktor birşey demedi.bu doğum tarihi mi oluyor acaba.10 aralık 2015 olabilir mi

canım bobreklerle alakalı bısey olabılır acıle gıtsene bı

Evet yılanı da duymuştum hatta oğluna hamileyken çalıştığım okulun bahçesinde vardi iki tane merak ettim bakayım diye gittim ama göremedim daha sonra muhtarın esi uyardı görseniz de bakmayın hamileyken yılan görmek iyi değil demisti

aynen canım eşim cildinden cok sıkıntı yaşıyo denıze bıle gırerken tsortle gırıyo banyoda kesınlıkle kese surulmuyo

aynen canım eşim cildinden cok sıkıntı yaşıyo denıze bıle gırerken tsortle gırıyo banyoda kesınlıkle kese surulmuyo
Çok kotu o ya bi komşumuz un annesi yılan öldürmüş komsumuza hamileyken. Yılanın dili dışarda kalmis sağ tarafta kadın devamlı dilini sağ tarafa çıkarıp isiriyordu çok acayip şeyler dikkat etmek gerekiyor heleki simdi çilek mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…