yok haşlanmıs yumurta yersen gamzeli ayva yersen tuylu gül koklarsanda goz kapaklarında kırmızı leke oluyo onuda ben denemıstım :Sya inan benmki mecburiyet bulantıma iyi geliyor ama bunu ilk kez duydum bana gamzeli olur dediler
Evet canm biranda baş dönmesi yapiyo o an ayakta olsam yikilirim kesin.Ben günde 2 kullandigim icin bunye yavastan alisio ayrica uykuda yapiyor.
yok canım korkma Allahın ızınıyle zamanında gelır gelmesede korkma 7 ayından sonra pek rısklı olmuyobenim ikiz olduğu için 1 ay erken doğum yapma riskim varmış ama
aynen canım daha ılgıncı var bıldıgım bırı bızım koyde bı akraba hamıleyken yılan goruyo kafasını baltayla kesıyo oglunun kucuk dili ikitane yılan dili gıbı çatal kayınvalıdemde eşime hamıleyken tvde yılan goruyo ay renklerı ne kadar guzel dıyo eşiminde cildi yılan derisi gıbı pulpulKızlar kırmızı et, gül, çilek bunlara dokunduktan sonra elinizi yıkamadan vucunuzun herhangi bir yerine dokunmayın arkadaşım kırmızı güle dokundu denemek içinde eli ile poposuna dokundu oğlunun poposunda gül lekesi var Sacma geliyor ama gerçek
sirf bulanti icin degil o kadar canim istedi ki cok üzüldüm 10. ay yiyebilecegim heraldeTüh ya o bulantıyı iyi bastırıyor üzüldüm şimdi leblebiyi dene bari
işte bu sebeplerden dolayı burda yiyecek içecek ismi vermemek en iyisisirf bulanti icin degil o kadar canim istedi ki cok üzüldüm 10. ay yiyebilecegim heralde
Kislar degerimi yorumlar misiniz iyi yukselmis miKislar gecen pazartesi hcg 160
Bu pazartesi hcg 2900 cikti sizce nasil. Dr yukselmis dedi pek aciklama yapmadi da
Canim yat dinlen yorma kendini dahada artarsa bi doktoruna sor asiri kssik agrisinda mutkaka haberim olsun demisti doktorumkızlar nolur yardım edin sağ tarafımda çok şiddetli ağrı var dayanamıyorum nedir ki bu..sabahtan bu yana var ara ara çok şiddetli oluyor korkuyorum kanamam da yok ama ne bu ağrı..
Superrr hemdeeK
Kislar degerimi yorumlar misiniz iyi yukselmis mi
Leblebiden midem bulaniyor aldim duruyo. Ayvayi deniyecemAyva ve leblebi denemeni tavsiye ederm benm kurtarıcılarm
Ayy tesekkurler canim sagol.Yarin 9 da dr randevum var gorunur mu acaba insallah keseyi goruruz yaaaSuperrr hemdeemaşallah belki keseyi bile gorebilirsin ama biraz daha sabret hayirlis ugurlu olsun canim
Gec dollenme fakan degilse kese gorunur bence canim ama gorunmesede korkmaAyy tesekkurler canim sagol.Yarin 9 da dr randevum var gorunur mu acaba insallah keseyi goruruz yaaa
aynen canım tahmını dogum tarıhınkızlar ultrason kağıdında 10-dec-2015 yazıyor.doktor birşey demedi.bu doğum tarihi mi oluyor acaba.10 aralık 2015 olabilir mi
canım bobreklerle alakalı bısey olabılır acıle gıtsene bıkızlar nolur yardım edin sağ tarafımda çok şiddetli ağrı var dayanamıyorum nedir ki bu..sabahtan bu yana var ara ara çok şiddetli oluyor korkuyorum kanamam da yok ama ne bu ağrı..
Evet yılanı da duymuştum hatta oğluna hamileyken çalıştığım okulun bahçesinde vardi iki tane merak ettim bakayım diye gittim ama göremedim daha sonra muhtarın esi uyardı görseniz de bakmayın hamileyken yılan görmek iyi değil demistiaynen canım daha ılgıncı var bıldıgım bırı bızım koyde bı akraba hamıleyken yılan goruyo kafasını baltayla kesıyo oglunun kucuk dili ikitane yılan dili gıbı çatal kayınvalıdemde eşime hamıleyken tvde yılan goruyo ay renklerı ne kadar guzel dıyo eşiminde cildi yılan derisi gıbı pulpul
aynen canım eşim cildinden cok sıkıntı yaşıyo denıze bıle gırerken tsortle gırıyo banyoda kesınlıkle kese surulmuyoEvet yılanı da duymuştum hatta oğluna hamileyken çalıştığım okulun bahçesinde vardi iki tane merak ettim bakayım diye gittim ama göremedim daha sonra muhtarın esi uyardı görseniz de bakmayın hamileyken yılan görmek iyi değil demisti
Çok kotu o ya bi komşumuz un annesi yılan öldürmüş komsumuza hamileyken. Yılanın dili dışarda kalmis sağ tarafta kadın devamlı dilini sağ tarafa çıkarıp isiriyordu çok acayip şeyler dikkat etmek gerekiyor heleki simdi çilek mevsimiaynen canım eşim cildinden cok sıkıntı yaşıyo denıze bıle gırerken tsortle gırıyo banyoda kesınlıkle kese surulmuyo
a
aynen canım tahmını dogum tarıhın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?