2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Çok şükür canım buarada 6+ kaçsın şimdi?

Kızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu.. (

Maşallah canım nazar değmesin 7+ kaçsın canm şimdi?
Bugün 7+1.. daha once kanamam ilmustu kipkirmizi ve bir gun boyunca.. oyuzden icerde kan toplamasi var kesenin ustune akmis. Onu gozetim altinda tutmamiz gerek dedi o haric hersey yolunda sukur

Kızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu.. (
Evet canm biranda baş dönmesi yapiyo o an ayakta olsam yikilirim kesin.Ben günde 2 kullandigim icin bunye yavastan alisio ayrica uykuda yapiyor.

rayda duymuştum iyi dr bence. su an bulanti dışında şikayetim yok. dr ye gidecekmissin yaz donunce. ray gurubuna da yaztenha orasi takip kolay olur) ben yaziyorum hala:))

bende problem yaratmıyo canım gayet rahatım :Svajınal progestan ıstesene canım doktorundan

Cnm umraniyede ki Hisar hastanesinemi gıdıceksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…