YoK cnm bende hastane arıyorum camlica erdemde Ayşegül hanımı önerdiler oraya mi gitsem die düşünüyorum doktor çok önemli doğuma kadar aynı doktordadevam etmek istiyorumsende mi oraya gidiyorsun yoksa
Bana o ilac dan vermemişti doktor cuma günü gidicem kalp atışları icin sorarım cnm kayinvalidem geldi onun için yaptım saolsun hiç bişeye el sürmezdaha gelmedıyse telas yapma canım progestanını ıc su 3 ay bırak dagınık kalsın bebegınden degerlı deıl ya kız
ye ye kılon yokmus senın 10 12 kıloya kadar cıkma şansın varYA HIC SORMA BULANTIM BAS DONMEM FALANDA YOK 54 KILOYUM VE COK ISTAHLI BIR INSANDIM SIMDI ISTAHIM 2 KATINA CIKTI
hahah o kaynanayı odunla kovalarımBana o ilac dan vermemişti doktor cuma günü gidicem kalp atışları icin sorarım cnm kayinvalidem geldi onun için yaptım saolsun hiç bişeye el sürmez
Ben pek inanmıyorum yayok haşlanmıs yumurta yersen gamzeli ayva yersen tuylu gül koklarsanda goz kapaklarında kırmızı leke oluyo onuda ben denemıstım :S
senın kızın olcaaaakk basından berı dıom sanakızlar, ben rüyamda 2 dir erkek bebek görüyorum. oğlum mu olacak netotemim olsun diye profil resmimi kız yaptım valla hamileliğimin 3. haftasında dikiş iğneleri gördüm rüyamda. 3 5 gün sonrada erkek bebeğim olmuş çok zeki bir çocukmuş 6 aylık fln. rüya tabirlerine baktım o arada da dikiş iğnesinede baktım. kız bebek demekmiş. bu rüyaların bir anlamı var mı?
rahmetlı annem bana cok kızardı bişeye dokununca sakın bı yerıne surme dıye bazı ınsanların kollarında yuzunde kırmızı lekeler oluyo az buz deıl yuzunun yarısı kırmızı o zaman derdı annesı cıger dograyıp yuzune surmus dıye cok deısık seyler varBen pek inanmıyorum yaHeryerin farklı demek bizde de ayvaya gamzeli diolar
hahah o kaynanayı odunla kovalarımgelırse gelsın gebe oldugunu bılıyo halsızım de otur nıye temızlık yapmadınmı dıycek sen sımdı herseyden once karnındakını dusun canım Allah korusun kaybetsen senden cokmu uzulcek sankı
valla kuzum azcık naza cek kendınıEvet öyle de canm kimseyi arkamdan konuşturmak istemiyorum 1 akşam kalıp gidicek ıstemıyorum da kalmasını.
Evet canım ikiye katlanmış hayırlı olsun hoşgeldinK
Kislar degerimi yorumlar misiniz iyi yukselmis mi
Ay görsen bi uyuşuk insana fenalık getiriyo :))valla kuzum azcık naza cek kendınıyemek kokusundan mıdem bulandı de o yapsın :d
senın kızın olcaaaakk basından berı dıom sanagorceksın Allah ızın verırse 2 ay sonra
haha desene o yapana kadar sen ac kalırsınAy görsen bi uyuşuk insana fenalık getiriyo :))
Oyüzden kendim yapıyorum cnm :) allahtan uzaklara 3 ayda bi gelio bi aksam kalıo :)) idare ediyorum napimm inşallah doğumda kalmaz yanımda heralde cinnet geciririmhaha desene o yapana kadar sen ac kalırsın
valla soyle solım canım oncekı gebelıgımde kızımın olcagını hıssetmısyım hatta hastalıgını ogrencegım gunde problem oldugunu hıssetmıstım doktora gıdıp kotu sey duycagımı ve sendede hıssedıyorum ınsallah dogru cıkar bu hıssımde senın kızın olcak. bende hamıleyken gül koklamıstım oglumun goz kapagında kırmızı leke vardı buyuyunce gectı cok sukur kucuk oglumdada meraktan patates soyarken :d elıme akan suyu bacagıma degdırmıstım aynı parmagımın ızı var cocugun bacagında :S kahve rengı lekevalla senin hislerine güveniyorum nedense. hislerin kuvvetli mi elifay kız olsa tam istediğim gibi 1 oğlum 1 kızım olacak. ohh yemede yanında yat.
bu arada o çilek yersen leke olur vs.. olayını bizzat yaşamışım. annem bana hamileyken çilek yiyim ensesine vurmuş elini, çimdi tam enseme doğru kırmızı bir lekem var. annem bunu yaprken şaka olsun diye yapmış. hatta ensesine vurmuş ki nasıl olsa kız olacak saçıyla kapatır demiş. ama inanmadan yapmış
kendı annen gelırse ona gerek kalmaz dıycem ama torun sevdasına gelır gıbı gelıyo banaOyüzden kendim yapıyorum cnm :) allahtan uzaklara 3 ayda bi gelio bi aksam kalıo :)) idare ediyorum napimm inşallah doğumda kalmaz yanımda heralde cinnet geciririm
kendı annen gelırse ona gerek kalmaz dıycem ama torun sevdasına gelır gıbı gelıyo banaAllah yardımcın olsun
hayatta canım cokta severım cok ıyı bı ınsan ama geçen sene bypass amelıyat oldu amelıyattan cıktıgında sol tarafı felçli kaldı yatalaksaol canimm senin Kaynana hayattami
Bana magnes calsinee diye bi ilaç vermişti kadın dogumcu da hamilelikte kullanilmama li ilk üç ay dio kafam karıştı ondanben ilac deılde cok tıkanırsam karnım agrıycak duruma geldıgınde lagman yapıyorum canım sakın sınamekı felan ıcmeyın rahımde kasılma yapıyomus ıyı deılmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?