Oh ozaman 15 mm filan olmustut :) ne zaman gidiyorsun doktoraSevindim canım inş onuda atlatırsın bir an önce benmde 6+5 ken 4 mm di çok merak ediorum ne kdar oldu şuan 7+5 im
hayatta canım cokta severım cok ıyı bı ınsan ama geçen sene bypass amelıyat oldu amelıyattan cıktıgında sol tarafı felçli kaldı yatalak
inşallah hamılelere gore bısey vardır canım hamılelıgın sıkıntılarının yanında bıde o cok zor oluyoBana magnes calsinee diye bi ilaç vermişti kadın dogumcu da hamilelikte kullanilmama li ilk üç ay dio kafam karıştı ondan
amin canım butun hastalarımıza ınsallah gercekten oyle ıyılerın şansı olmuyo yuruyerek gıttıgı hastaneden tekerleklı sandalyede cıktıRabbim acil sifa versinn iyilerin şansı olmaz
Benim daha varda unuttum cocugunu hic unutmam ilk annem duvar yedigimi gordugun de sok olmustu babama ki evi yiyorrrr diye seslenmistiaboo kalem ucu bende cok yıyodum eskıden tuhaf gelcek ama bı arada çay bardagı yıyodum ısırA ısıracok sukur gectı
bı daha msjları okurken bısey ıcmıcem :d bı nescafe ıcım dedım annenın seslenısını okuyunca püskürttumBenim daha varda unuttum cocugunu hic unutmam ilk annem duvar yedigimi gordugun de sok olmustu babama ki evi yiyorrrr diye seslenmisti
canim döndün mü dr denBugün doktor randevum var ama hiç gidesim yok,yataktan çıkacak halim yok, çok fenayim bugün
amin canım butun hastalarımıza ınsallah gercekten oyle ıyılerın şansı olmuyo yuruyerek gıttıgı hastaneden tekerleklı sandalyede cıktı
Bende o zaman ki halime guluyorum gizli gizli yemeler falanbı daha msjları okurken bısey ıcmıcem :d bı nescafe ıcım dedım annenın seslenısını okuyunca püskürttum
Annem de bana zeytin demisti gecen ama gul ile cilek bilmiyodum. Evdeki gullere elledim cilek yedim ama biyerime elledim mi bilmiyom.aynen canım ınsallah değmemısımdır bı yerıme bılmeden gecen cılek aldım :S aslında derlerkı topraga bakcakmıssın cocuk o zaman cok guzel olurmus
Allah şifa versın bı daha yasatmasın canımBypass çok riskli ameliyat babamda geçen sene oldu öldük dirildik beklerken zor gercekten
işte ınsan hatırlamıo o sadece aşerme donemınde yanı suankı halımızdeyken oluyo ınsallah rabbım evlatlarımızı kusursuz saglıkla kucagımıza almayı nasıp ederAnnem de bana zeytin demisti gecen ama gul ile cilek bilmiyodum. Evdeki gullere elledim cilek yedim ama biyerime elledim mi bilmiyom.
Evt canm benm hamilelikten öncede vardı kendimi bildim bileli boyleydim hamilede kalınca iyice vurdu derdi veren allah dermaninida verir insallhinşallah hamılelere gore bısey vardır canım hamılelıgın sıkıntılarının yanında bıde o cok zor oluyo
Amin cnmAllah şifa versın bı daha yasatmasın canım
amin canım ınsallahEvt canm benm hamilelikten öncede vardı kendimi bildim bileli boyleydim hamilede kalınca iyice vurdu derdi veren allah dermaninida verir insallh
ablamada okudum mesajı oda aynı tepkıyı verdı benımle :d püskürtmede favorıBende o zaman ki halime guluyorum gizli gizli yemeler falan
aaaaaellerın onemlı canım ellerini hıc bı yerıne surmemen lazım yıkamadan hanı onu yerken bı yerın kaşınsa dalgınlıkla kaşısan o sekılde oluyo lekeler aslında çilegı dudaklarımıza sursek kıpkırmızı dudaklı olurlarmı
Canım kabizlik bendede var Dr ilaç oneremem ama sabahlari AC karna sıcak su iç ve bir saat hiçbirşey yeme dedi çok şükür ise yaradı dene istersenHamilelikte kabızlık için ilaç kullanan var mi arkadaşlar
cok denemek ıstıyorumda hanı çerçevesiz dudaklar oluyo ya ruj taşmış gıbı oyle olur dıye korkuyomaaaaa
dahiyane fikir cınııımmyapmalıyız ya tutarsa
Ben oğlumu ağustosta dogurdum sıcakta çok zor ama doğumun ilk zamanları rahat oluyor hava sıcak olduğu için usudu derdi olmuyorCUMA GITTIM ISTE TAHLIL YAPTI BIR SURU BIR HAFTA SONRA GEL DEDI.ACELE ETMEKTE ISTEMIYORUM ASLINDA NEAKADAR GEC OLSA KALP ATISINI DUYMAK ICIN DAHA IYI AMA .ARTIK HAMILE OLDUGUMA EMIN OLMAK ISTIYORRUM..NEYSE ARTIK 9.AYI AGUSTOSTA OLMAKTAN DAHA IYIDIR NE DERSINNNN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?